reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sex v L.A. [TV film]

L.A. Johns

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
86 minut
„Atraktivní mladá žena je vtažena do světa luxusních prostitutek...“

Celkové hodnocení filmu Sex v L.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4696minih4696Brzy bude konec světa (1969) 
Biće skoro propast sveta n
minih25086minih25086Stopy ve sněhu (1997) 
Smila's Sense of Snow; Fräulein Smillas Gespür für Schnee n
minih33587minih33587Ostrov (1999) 
Seom n
minih43552minih43552Arahan jangpung daejakjeon (2003) 
Arahan jangpung daejakjeon n
minih4249minih4249Bláznivá jízda (1991) 
Driving Me Crazy n
minih57645minih57645El kárate, el Colt y el impostor (1974) 
The Stranger and the Gunfighter n
minih59575minih59575Berlín (2008) 
n
minih2514minih2514Absolutní právo (1995) 
Cybertech P.D. - Terminal Justice n
minih13281minih13281Mys hrůzy (1991) 
Cape Fear n
minih27108minih27108Masakr v Texasu (1994) 
The Return of the Texas Chainsaw Massacre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
4   - karesm
3   - pet007

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Poutní místa: Blatnice pod Sva...

19:20 - 19:40

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

63 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141365
Osobností: 605611
Fotografií: 526034
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130188

Poslední komentáře

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.312/0.287