reklama
 
ohodnotit

Sex v L.A. [TV film]

L.A. Johns

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
86 minut
„Atraktivní mladá žena je vtažena do světa luxusních prostitutek...“

Celkové hodnocení filmu Sex v L.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24840minih24840Zbraně pro Prahu (1974) 
n
minih7870minih7870Geronimo (1993) 
Geronimo: An American Legend n
minih3072minih3072Angelika a král (1965) 
Angélique et le roi n
minih32594minih32594Bounty Hunter (2002) 
Bounty Hunter n
minih50867minih50867Bílí zabijáci (2003) 
Shark Zone n
minih37926minih37926Blue Hawaii (1961) 
Blue Hawaii n
minih18502minih18502Sbohem, Bruce Lee (1975) 
Xin si wang you xi n
minih22878minih22878Vražedná pole (1984) 
The Killing Fields n
minih47900minih47900Křesadlo (2004) [TV inscenace] 
Křesadlo n
minih53604minih53604Admirál Canaris: Život pro Německo (1954) 
Canaris n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
4   - karesm
3   - pet007

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2004) [TV seriá...

15:05 - 15:55

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Krasobruslení: ME 2018 Rusko

13:45 - 16:15

89 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:05 - 15:55

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626353
Fotografií: 561927
Plakátů: 266497
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Botostroj (1954)

...PRAVDA PRAVDIVÁ...

Botostroj
...TAK TAKHLE TO   CHODILO,CHODÍ A BUDE   CHODIT...CHCEŠ PRÁCI BUDEŠ   MAKAT ZA PÁR DROBNÝCH,POKUD   NÉÉÉ,MÁŠ SMŮLU,VENKU   JICH ČEKÁ NA PRÁCI více >

Autor: trampnettulakfb | Hodnocení: 10 / 10

Kdybych byla kluk (2017)

Kdybych byla kluk
I když jde o stokrát   obehraný námět, film mě   velice pobavil. Asi ve   francouzském frivolním   podání má příběh jiné   grády. Už jen to více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.168/0.131