ohodnotit

Sex v L.A. [TV film]

L.A. Johns

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
86 minut
„Atraktivní mladá žena je vtažena do světa luxusních prostitutek...“

Celkové hodnocení filmu Sex v L.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54645minih54645Carmencita (1894) 
Carmencita n
minih40810minih40810Na bezejmeném vrchu (2004) 
Na bezymjannoj vysote n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n
minih10664minih10664Krajina stínů (1993) 
Shadowlands n
minih48592minih48592Nenarození (2008) 
The Unborn n
minih2789minih2789Alfréd Veliký (1969) 
Alfred the Great n
minih51735minih51735Mrazivé peklo (2008) [TV film] 
Yeti: Curse of the Snow Demon n
minih54404minih54404Alzheimerův labyrint (2008) 
n
minih60451minih60451Brand Upon the Brain! A Remembrance in 12 Chapters (2006) 
Brand Upon the Brain! A Remembrance in 12 Chapters n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 % (8)
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
4   - karesm
3   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282745
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.153/0.119