ohodnotit

Sex v L.A. [TV film]

L.A. Johns

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
86 minut
„Atraktivní mladá žena je vtažena do světa luxusních prostitutek...“

Celkové hodnocení filmu Sex v L.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39484minih39484Ostrov (2005) 
The Island n
minih56405minih56405Brežněv (2005) [TV minisérie] 
Brežnev n
minih52331minih52331Padlé krásky / Krásný pád (2004) 
Falla vackert n
minih3115minih3115Anna Karenina (1985) [TV film] 
Tolstoy's Anna Karenina n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih42785minih42785V pasti (2005) 
Hard Candy n
minih32288minih32288B. B. King - The Montreaux Dreams & The B.B. King Workshop (1999) 
B. B. King/ The Montreaux Dreams & The B.B. King Workshop n
minih4316minih4316Bledý jezdec (1985) 
Pale Rider n
minih55264minih55264Chrigu (2007) 
Chrigu n
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 % (8)
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
4   - karesm
3   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

CHIPS: Bláznivá hlídka
Trocha streštěnosti a o   zábavu je postaráno.   Vysloužilý závodník na   motorce a druhý závislý na   sexu odhalí ve svých   řadách lupiče obrněných   automobilů z penězi.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.198/0.158