ohodnotit

Seveřan

The Norseman

Další název:
Princ ze severu
Rok:
1978
Délka:
90 minut
„Vikingský princ z 11. století se plaví z Grónska do Severní Ameriky, aby nalezl svého otce – skandinávského krále, který se sem vypravil již dříve, avšak upadl do zajetí domorodců.“

Celkové hodnocení filmu Seveřan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.9% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.4.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.4.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2018
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.3.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2010
Darius5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49712minih49712V plamenech (2008) 
Incendiary n
minih27246minih27246Notting Hill (1999) 
Notting Hill n
minih126373minih126373Prázdnota (2014) 
Waste Land n
minih111896minih111896Janis a John (2003) 
Janis et John n
minih18032minih18032Tajný agent Royce (1993) [TV film] 
Royce n
minih147868minih147868Kráska a zvíře (2017) 
Beauty and the Beast n
minih152610minih152610Single Lady: Jízda v Óčku (2017) [TV seriál] 
Single Lady: Jízda v Óčku n
minih36255minih36255Skleník (1976) [TV inscenace] 
Skleník n
minih17641minih17641Querelle (1982) 
Querelle n
minih126818minih126818Filmový dobrodruh Karel Zeman (2015) 
Filmový dobrodruh Karel Zeman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.9 % (9)
6   - curil
7   - clara.bow
4   - hvezdyn
2   - martin.stu
7   - satyr
6   - Manučao
2   - tylda
6   - rosta12
4   - Darius5

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

17:00 - 17:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivnosti světa

17:05 - 17:50

13 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166937
Osobností: 662250
Fotografií: 652421
Plakátů: 313743
Obsahů a biografií: 153900

Poslední komentáře

Jumanji: Další level (2019)

PROCESOR!

Jumanji: Další level
Tak a máme tady další díl   ze kterého je patrno, že   penízky jsou a budou vždy na   prvním místě a divák má   smůlu. Čekal jsem to teda   mnohem dobrodružnější,   více akce a méně kecání.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Případ mrtvého nebožtíka (2020)

Případ mrtvého nebožtíka
Pro mne skvělá zábava.   Vizuální gagy   střídají slovní, a to je   něco pro mne. Za mne   spokojenost. Velmi dobrý   oddechový film.  
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Pravidlo č. 1 (2008)

Pravidlo č. 1
Je to rozsekané, a jak je   dnes moderní, museli do toho   vtlačit i těhotnou babu.   Naštěstí se o tom jen   kafrá. Nebavilo, protože to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Havel (2020)

Moc hezké

Havel
Nevím proč je to tak   kritizovano mě se film moc   líbil a děkuji všem kdo se   na něm podíleli. Zejména   herecké výkony hlavní   postav byly excelentní...

Autor: danhav | Hodnocení: 10 / 10

Poslední údolí (1971)

Poslední údolí
Už jsem snímek jednou začal   sledovat, pak jsem asi usnul,   ale teď ho dal celý. Velmi   zvláštní film, který   ukazuje hodně to jací jsme a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 3.406/3.388