ohodnotit

Seveřan

The Norseman

Další název:
Princ ze severu
Rok:
1978
Délka:
90 minut
„Vikingský princ z 11. století se plaví z Grónska do Severní Ameriky, aby nalezl svého otce – skandinávského krále, který se sem vypravil již dříve, avšak upadl do zajetí domorodců.“

Celkové hodnocení filmu Seveřan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.4.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.4.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2018
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.3.2017
Darius5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69650minih69650Sedící Býk (1954) 
Sitting Bull n
minih52716minih52716Noc s králem (2006) 
One Night with the King n
minih25619minih25619Nápoj lásky č.9 (1992) 
Love Potion No.9 n
minih100870minih100870Zachraňte Chrise (2001) [TV film] 
A Town Without Christmas n
minih3239minih3239Armáda temnot (1992) 
Army Of Dakness n
minih85261minih85261Željesboj (2011) [TV film] 
Der Eisenhans n
minih124935minih124935La liceale nella classe dei ripetenti (1978) 
La liceale nella classe dei ripetenti n
minih3090minih3090Anička jde do školy (1962) 
n
minih6066minih6066Denní světlo (1996) 
Daylight n
minih26701minih26701Promiňte, omyl! (1963) [TV film] 
Promiňte, omyl! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.9 % (9)
6   - curil
7   - clara.bow
4   - hvezdyn
2   - martin.stu
7   - satyr
6   - rosta12
6   - Manučao
2   - tylda
4   - Darius5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.347/0.317