reklama
 
ohodnotit

Seržant Bilko

Sgt. Bilko

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Seržant Bilko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2011
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2015
misoft
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2009
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2010
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.7.2013
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2012
vratik7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.6.2009
greenarrow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.2.2014
Jirka.V
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58810minih58810Sedm pěstí (1978) 
Quan jing n
minih36921minih36921Spolek machrů (2002) 
Cheats n
minih11621minih11621Lovci skalpů (1968) 
The Scalphunters n
minih48497minih48497Velká potopa (2003) 
La Prophétie des grenouilles n
minih36373minih36373Kdo je Cletis Tout? (2001) 
Who is Cletis Tout? n
minih44309minih44309V řetězech (2006) 
Black Snake Moan n
minih25832minih25832Atentát na cara (1991) 
Careubijca n
minih19372minih19372Soudce a jeho kat (1974) 
Der Richter und sein Henker n
minih44290minih44290Angel (2006) 
Angel n
minih20536minih20536Taking Off (1971) 
Taking Off n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 %
7   - curil
5   - Lienocka22
7   - luan66
8   - KKralik77
7   - misoft
5   - jakuza29
8   - dep
10 - Anonnim
8   - Stallone56
7   - vratik7
10 - greenarrow
7   - Jirka.V
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.456/0.421