reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Senzační svět

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2009
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2016
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.3.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.1.2018
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2010
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2016
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2008
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2015
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2004
renata.kamenska.94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2014
jezecek123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2007
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2009
Meg_Simpson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16333minih16333Polská krev (1934) 
Polská krev n
minih43713minih43713Hlas smrti 2: Světlo (2007) 
White Noise: The Light n
minih70511minih70511Tchyně (1999) 
Belle-maman n
minih134200minih134200Místo zločinu Plzeň (2015) [TV seriál] 
Místo zločinu Plzeň n
minih17834minih17834Richard III. (1995) 
Richard III n
minih23376minih23376Za mraky (1995) 
Al di lá delle nuvolle n
minih45546minih45546Bláznovo zlato (2008) 
Fool's Gold n
minih104704minih104704Fair Play (2014) [2k digital] 
Fair Play n
minih44408minih44408Halloweenská noc (2007) 
Trick ’r Treat n
minih38672minih38672Pod toskánským sluncem (2003) 
Under the Tuscan Sun n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 % (23)
6   - curil
2   - Hugin
5   - Agostino
6   - Langley
1   - mat.ilda
7   - vojtam
6   - catamount
2   - radegaster
1   - Andrejevna
7   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - Anonnim
7   - radek840
8   - kapelnik
7   - michaela11
7   - Raptor150
7   - Myšák
10 - renata.kam
7   - jezecek123
7   - Laula

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.27/0.231