reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Senzační svět

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2009
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2016
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.3.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.1.2018
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2010
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2016
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2008
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2015
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2004
renata.kamenska.94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2014
jezecek123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2007
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2009
Meg_Simpson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38883minih38883Tichá pláž (2003) 
Lost things n
minih9108minih9108Indiana Jones a poslední křížová výprava (1989) 
Indiana Jones and the Last Crusade n
minih50783minih50783Svět je velký a záchrana kyne odevšad (2008) 
Svetat e goljam i spasenie debne otvsjakade n
minih100504minih100504Karo a Pán Bůh (2006) 
Karo und der liebe Gott n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih80260minih80260Batman Rok jedna (2011) [Video] 
Batman: Year One n
minih2514minih2514Absolutní právo (1995) 
Cybertech P.D. - Terminal Justice n
minih83288minih83288Příšera v Paříži (2011) 
Un monstre à Paris n
minih34351minih34351Pornograf (2001) 
Le pornographe n
minih52295minih52295Pán ze společnosti (1964) 
Un monsieur de compagnie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 % (23)
6   - curil
2   - Hugin
5   - Agostino
6   - Langley
1   - mat.ilda
7   - vojtam
6   - catamount
2   - radegaster
1   - Andrejevna
7   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - Anonnim
7   - radek840
8   - kapelnik
7   - michaela11
7   - Raptor150
7   - Myšák
10 - renata.kam
7   - jezecek123
7   - Laula
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.328/0.285