reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šelomon a Gaenor

Solomon and Gaenor

Žánr:
Rok:
1998

Celkové hodnocení filmu Šelomon a Gaenor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2006
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2007
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.5.2011
zidja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.7.2016
Delfin_Dudek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46586minih46586Beze stopy (2002) [TV seriál] 
Without a Trace n
minih5774minih5774Ďáblova past (1961) 
Diablova pasca n
minih43357minih43357Ve službách legie (1998) 
Savior n
minih42988minih42988Pan Tau se vrací (1975/1) [TV seriál] 
n
minih14848minih14848Ohlédnutí (1968) 
Ohlédnutí n
minih41974minih41974Invaze (2005) [TV seriál] 
Invasion n
minih43606minih43606Sběratelé kostí (2005) [TV seriál] 
Bones n
minih35100minih35100Sbohem, modrý ptáčku (1999) 
Bye Bye Blue Bird n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih44384minih44384Loving Annabelle (2006) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
7   - Elementik
8   - xebece
9   - stereolab
9   - nienne
10 - zidja
10 - Delfin_Dud
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253750
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Obsluhoval jsem anglického krále...

Obsluhoval jsem......

Obsluhoval jsem anglického krále
Docela ubohost zejména   zásluhou mladého   představitele. Na základě   článků v časopisech jsem   očekával veledílo a pak   jsem byl zklamán.

Autor: devalera | Hodnocení: 4 / 10

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.14/0.116