Duben
ohodnotit

Šefové na zabití

Horrible Bosses

Další název:
Šéfovia na zabitie (SK); Kill The Boss
Rok:
2011
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
4.8.2011
„Tři otrávení zaměstnanci vymyslí plán, jak se zbavit svých šéfů ... navždy.“

Komentáře k filmu Šefové na zabití

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Horrible Bosses
Horrible Bosses je naprosto   jedinečná komedie, u které   se od srdce zasmějete.   Začátek je trošku slabší,   ale jde o rojezd,ale co   následuje pak...páni.   Herecké obsazení nemělo   chybu, Kevin Specey, Jennifer   Aniston, a Colin Farrell v   rolích šefů, prostě   paráda. Obávám se, že   český dabing tenhle film   zničí, takže na tohle   musíte koukat pouze v   originále. Geniální,   vtipné, na nic si to nehraje   a je to skutečně komedie s   báječným hereckým   obsazením.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2022
Nesnesitelného šéfa s   největší pravděpodobností   zažil každý. Arogance,   dvojí metr, chronická   sebestřednost, šikana či v   neposlední řadě sexuální   obtěžování. Sjednat si   autoritu u podřízených je   jedna věc, ale překročení   lajny únosnosti je věc   druhá. Avšak snažil se to   někdo řešit způsobem, jako   tři kamarádi v tomto   příběhu? Tady je   patřičně všemu dokonáno   jest. Takže tři kamarádi   vs. tři šéfové.   Neúprosná bláznivá   satirická komedie   neponechávající nic   náhodě. Šéfové hrdiny   příběhu ponižováním   dohánějí na hranici   možností snesitelnosti a tak   společně začnou konat. A to   se potom začnou dít věci.   Dokonalou výjimečností jsou   protagonisté daných postav,   neb všichni svým osobitým   stylem dodali všemu zábavnou   kreací zla všem možným   zvrácenostem. Ale jo, místy   to překračuje jistou míru   snesitelnosti v daných   aspektech až tzv, fekálního   humoru, ale asi to tak mělo   být. Příběh je   dostatečně pohlcující,   takže se neustále něco   děje. Témata sice reálná,   ale zpracováním se velmi   vzdaluje od typické životní   komedie. Ale je pozoruhodný   svou zuřivostí v   komediálních prvcích, což   má za následek divácký   zážitek plného humoru a   spokojenosti.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2014
Šefové na zabití
Vynikající komedie, která   je postavena na docela   neotřelé zápletce. Bavil   jsem se hlavně díky   skvělým hláškám, které   si se slušností zrovna moc   nezadají. Rovněž postavy   jsou zde vynikající, film   táhnou zejména sexuchtivá a   věčně nadržená zubařka   Julia v podání Aniston (s   níž jsou scény obzvláště   nářezové) a podlý,   podrazácký Harken v podání   Spaceyho. Dá se říci, že   scénář nemá hluchého   místa a děj je nadupaný   skvělým humorem a jednou   bláznivou scénou za druhou.   Přesně takto se mi to   líbí.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2013
Horrible Bosses
Dobra komedia.Na vsetkych 4   sefoch som sa nasmial.pribeh   taky stredne dobry.zaujmave   herecke   obsadenie.farrel,aniston,batem   an.a niektore vtipy su super   ostre.a niektore nudne.
Jarda1420
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2011
Paráda
Fajn komedie. Přiznám se,   že J. Aniston jsem na první   pohled nepoznal a C. Farella   jakbysmet.
No a ani v   tomto snímku nechyvěla   Toyota prius ...;oDD
anetaaneta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2011
Co ještě dodat? Šéfové na   zabití jsou opravdu na   zabití... O filmu nelze jen   mluvit, prostě ho musíte   vidět:-)
prediger
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2011
filmy WB
WB do českých kin   nedistribují moc filmů.   Jejich ale poslední dvě   komedie Pařba v Bangkoku,   nebo Śéfové na zabití   řadím k těm nejlepším   komediím posledních   několika měsíců.   Odpočinete, vypnete a   pobavíte se. Nenásilně   násilnou formou zjistíte   jaký je váš nadřízený   de.b.l a hlavně jak se ho   zbavit. Krásně byla řešena   kauza s ženským šéfem. Kdo   by se chtěl dívat jak se   vraždí stále milá a   krásná nymfomanka J.   Aniston.
p.s. takjovou   šéfovou bych chtěl taky
wolvie95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Úžasné, skvelá komédia na   ktorej som sa vynikajúco   zabavil. Všetky postavy   super, či už hlavné trio   postáv, ktoré je   sympatické, alebo trio   skvelých šéfov v podaní   skvelého psychopatického   Spacyho, neustále nadržanej   sexy Annistonky v brunet   (aach), alebo slizkého   neustále sfetovaného magora   Collina Farella, ktorý mohol   dostať viacej priestoru.   Všetci si tieto role   viditeľne užívajú, jeden   skvelý vtip sa tu strieda s   ďalším a niektoré repliky   ozaj stoja za to. Videné raz   v slovenskom dabingu, raz v   originále Extended verzií.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2014
Po dlouhé době dobrá   komedie, která se mi opravdu   líbila. Bossing v   nejrůznějších podobách,   šéfové úchylní, Farrel s   přehazovačkou úděsný.   Kevin Spacey podezíral svojí   ženu z nevěry a já si   říkala, jaký je to syčák,   že svojí roztomilé ženě   nevěří:-). Výhodou, jak   jsem se dočetla níže, byl   pro mě fakt, že jsem film   viděla v originálním   znění, takže ne s   umírněným dabingem, ale   dostat za každé   "fuck" dolar, jsem   za vodou. Jennifer dost   hustá, ale totálně mě   rozboural Ioan se svojí   "mokrou prací". Za   to proboha někdo platí?   Svět je úchylnější než   jsem si myslela.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Nakonec z toho vylezla zabavna   komedie. Nejlepsi byl Dale z   jehoz hlasek jsem fakt nemohl.   "to sis musel nastrkat   celou jeho koupelnu do   prdele?? " :-) skvele   obsazeni ,jake se vidi   malokdy. Colin Farrel malem k   nepoznani. urcite doporucuju.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Komedie,která mě bavila od   začátku.Mnoho vtipných   momentů(hlavně chlápek s   igelitem na pochcání).Ke   konci to na mě působilo již   dost křečovitě.Povedl se   hlavně Kevin Spacey jako   šéf,kterého by chtěl s   radostí zabít   každý.Dokonalý arogantní   hajzl:))Colina Farrella jsem   jako plešouna napoprvé   vůbec nepoznal.
decepticon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2012
Po case konecne komedia u   ktorej som sa aj pobavil -   ziadne zbytocne radoby vtipne   nechutnosti. Jednoducho   normalny ludia, ktory chcu   zabit svojich sefov [splnit   sen kazdeho zamestnanca :)]   Jeden z mala filmov kde sa mi   Anistonka paci.

/09.2.12/ cz dab Tvůrčí   skupina Josefa Petráska   2011
/10.7.12/ -=-
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2016
Trojice zakomplexovaných   zaměstnanců se dá do boje   se šéfy. Počáteční   nápad je zabít se jim   vymyká kontrole a pak už   jede jen vše svojí cestou a   oni se vlasně vezou na svém   prvotním nápadu.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2012
Po "Zkus mě   rozesmát" opravdu   povedený kousek. Dneska   točí Američané většinou   podprůměrné komedie, které   nestojí za nic. U mě   jednoznačně vyhrávají   komedie s Adamem Sandlerem, ty   nezklamou nikdy. Tato   podívaná nabízí dobrý   vtip, herecká esa jako Colin   Farrell, Kevin Spacey sice   mají jméno, ale podle mého   se do komedie moc nehodí,   zato Jennifer Aniston je   rozená komička. Hlavní   herecké trio bylo perfektně   sehrané. Určitě se u filmu   nudit nebudete, je plný   vtipných scén a hlášek.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Ke komediím mám už   nedůvěru, ale tahle se   povedla! Dlouho jsem se   nesmála tak, abych se   zajíkala a tomuhle filmu se   to povedlo. Ze začátku jsem   pochybovala o hodnocení,   protože jsem čekala další   pitomost a přišlo mi to   příliš přehnané a   vulgární. Ovšem jakmile   hoši začali hledat způsob,   jak své šéfy zlikvidovat,   dostalo to celé jiný rozměr   a fakticky jsem se bavila. A   směju se ještě dneska,   když si na některé hlášky   vzpomenu...
dk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Výborná komedie ! Zubařská   nymfomanka výborna ! Smál   sem a se u dnešních komedii   stane málokdy. Hlavně scéna   s kokainem je opravdu suúer..
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2018
║Rozpočet   $35miliónov║Tržby USA   $117,538,559║Tržby   Celosvetovo $214,538,559▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $11,029,189 //počet   predaných kusov 506,357║   Tržby za predaj DVD v USA   $23,731,806 //počet   predaných kusov 1,834,380║   K dokonalosti troška chýba,   má to také neobrúsené   hrany, lebo dejová línia nie   vôbec špatná, len občas to   skĺzne až do moc veľkej   banalitky, či trocha viac   úchylných vtípkov než by   sa patrilo a popri tom sa z   niektorými dobre   rozbehnutými situáciami dalo   viac pohrať, ale aj tak   pobaví to dosť dobre, herci   prevažne bodujú a Jennifer   Aniston tu vypadá fakt dobre,   rozpočet udržaný v   znesiteľnej norme. /75%/
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2012
Dobrej nápad, slušní herci,   hlavně Colin Farrell s   přehazovačkou a Kevin Spacey   jako drsný šéf byli hodně   dobří, ale i zbytek. Někoho   zde upřednostnit moc nejde,   všichni to zahráli dobře,   ale víc jsem se chtěl smát,   spíš jsem se usmíval, proto   nakonec 60%.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2013
Ne že bych nadšením   vřískala, ale jako   oddychovku mohu tento film   doporučit, zvlášť, jestli   jste si vypěstovali stejnou   schopnost jako já - totiž -   u postpubertálních hlášek   a narážek, bez kterých si   Amerika zřejmě nedokáže   dobrou komedii představit,   dělám, jako že je   neslyším - pak se lze i   pobavit. Jo a Colin Farrell je   živým důkazem, že šaty a   vlasy dělají člověka :-)
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2013
Hrozní šéfové
Tři blbové chtějí   zlikvidovat tři ještě   větší blby. Nápad dobrej,   ale provedení mohlo být   inteligentnější. Ještě to   dorazil dabing, kde jsou   všechny "fuck"   přeložený jako   "kruci". Kruci, jsem   vrah, ale musím si dávat   bacha na slovník..
Nejvíc se mi líbil Kevin   Spacey jako nebezpečnej   fašista, je trochu podobnej   na Hitlera, tak mu role sedla.   Farrell s přehazovačkou byl   taky dobrej úkaz. Celkově   potenciál zabitej   pubertálním provedením..   ale párkrát jsem se zasmál.
Nymeria
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.11.2011
napočudovanie dosť   nuda...čakala som viac,   trailer sa mi páčil viac ako   celý film ;) ako jednohubka   na večer to stačí, a tým   to u mňa končí :)
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2014
Vůbec mi to nesedlo.   Neříkám, že jsem se občas   neusmál, ale taky jsem se   dost hodně nudil. Sem tam   nějaká perlička, ale to je   všechno. Děj se táhne,   nemá nějaké zvláštní   zvraty a nikam nespěchá. Je   docela možné, že mne to   prostě nezastihlo ve formě.   Ale určo se k tomu nebudu   vracet a dvojka mne   nezajímá. 201412249118/9743

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih102831minih102831Sněhový armagedon (2011) [TV film] 
Snowmageddon n
minih124618minih124618Tři srdce (2014) 
3 coeurs n
minih24716minih24716Svět nic neví (1987) 
Svět nic neví n
minih3999minih3999Bílá Čína (1989) 
Gwang tin lung fu wui n
minih5437minih5437Čas zabíjet (1996) 
A Time To Kill n
minih181442minih181442Za čárou (2021) 
Outside the Wire n
minih183975minih183975Poslední žoldák (2021) 
Le dernier mercenaire n
minih24964minih24964Sběratel polibků (1997) 
Kiss the Girls n
minih71688minih71688Transport (1999) 
Sonic Impact n
minih73144minih73144Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 
Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majeste n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Šéfové na zabití 2 (2014)

 Šéfové na zabití 2 (2014)
Šéfové na zabití 2 n
Horrible Bosses 2
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Sean Anders

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

18:35 - 18:50

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

45 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10