reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Seconds Apart

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2011
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2012
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2012
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2011
nikol-a
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6958minih6958Dům duchů (1993) 
The House of the Spirits n
minih86432minih86432Alyce (2011) 
Alyce n
minih71658minih71658Bastardi 2 (2011) 
Bastardi II n
minih67269minih67269The Final (2010) 
The Final n
minih20418minih20418Tajemné zlo (1987) 
The Hidden n
minih127441minih127441Exists (2014) 
Exists n
minih72322minih72322Rumový deník (2011) 
The Rum Diary n
minih40261minih40261Bouře století (1999) [TV minisérie] 
Storm of the Century n
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n
minih60489minih60489Dům v písčinách (2005) 
Casa de Areia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
7   - vojtam
5   - Mlapiska
10 - Antonin_Ve
6   - ASPHALT
8   - miras311
10 - Ivo.H.
10 - nikol-a

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:30 - 15:15

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

15:05 - 16:00

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273871
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Milenci těch druhých (2015)

Milenci těch druhých
To bylo poněkud absurdní a   dost přehnané. Ale   výjimečně jsem se taky   zasmála. Trailer vypadal o   moc líp.

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Pod jednou střechou (2010)

Pod jednou střechou
Naštěstí to nebyl jeden z   těch TV filmů o ničem, ale   pěkná komedie. Líbil se mi   i nový děj, žádný   podobný jsem neviděla.   Hlavní více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Amityville: Dům hrůzy (1983)

Amityville: Dům hrůzy
Po primitívnej dvojke prišla   trojka, ktorá je oveľa krát   lepšia, hlavne v atmosfére,   ktorá je u hororu   najhlavnejšia. Sympatický a   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Parchanti (2010)

Parchanti
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $23,591,432║Tržby   Celosvetovo $28,977,335▐   Tržby za predaj DVD v USA   $6,462,496 //počet predaných více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.143/0.106