reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Scooby-Doo meets the Harlem Globetrotters

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2007
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2008
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
palmicka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2009
lilinkamirovska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2009
TINI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2008
pitrisov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2008
Danona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60469minih60469Já, mé druhé já a zase já (2007) [TV film] 
More of Me n
minih4692minih4692Brutální vítězství (1990) [Video] 
Brutal Glory n
minih63122minih63122Kouzelná tetička Valentýna (2008) [TV inscenace] 
Kouzelná tetička Valentýna n
minih49335minih49335Kauzy z Bostonu (2004) [TV seriál] 
Boston Legal n
minih56546minih56546Frankensteinova školní léta (1991) [TV film] 
Frankenstein: The College Years n
minih8276minih8276Hlad (1983) 
The Hunger n
minih49891minih49891Zikmund, řečený šelma ryšavá (1986) [TV inscenace] 
Zikmund, řečený šelma ryšavá n
minih42133minih42133Bojovník (1997) 
The Brave n
minih28392minih28392Mexičan (2001) 
The Mexican n
minih28942minih28942Lidé pod schody (1991) 
People Under the Stairs, The n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - ignac1
8   - satyr
5   - MaKy92z
7   - Strength
7   - Elda1
8   - PetrB.
4   - palmicka22
9   - hanz98
10 - lilinkamir
10 - TINI
1   - pitrisov
10 - Danona

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

72 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

52 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.32/0.282