ohodnotit

Schlagerparade 1961

Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Schlagerparade 1961

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.4.2012
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49104minih49104Vzhůru do oblak (2009) 
Up n
minih16411minih16411Poplach v oblacích (1978) 
Poplach v oblacích n
minih25644minih25644Červená pustina (1964) 
Deserto rosso n
minih43472minih43472Ať hodí kamenem (1975) [TV inscenace] 
n
minih36821minih36821Vánoční příběh (1983) 
A Christmas Story n
minih26494minih26494Canterburské povídky (1971) 
I racconti di canterbury n
minih9861minih9861Kalamita (1981) 
Kalamita n
minih3107minih3107Anna a Alžběta (1933) 
Anna und Elisabeth n
minih29417minih29417Tajemství Titaniku (1985) [TV film] 
Secrets of the Titanic n
minih7843minih7843Gazongas (1987) 
Gazongas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.4 % (13)
7   - Edward52
5   - Agostino
6   - Kuvik
10 - dederon
7   - Dex
6   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
5   - tvo
8   - Grassel
3   - Alfpaseka
6   - jura1973

TV Program

ČT1 - Dobrý voják Švejk (1956)

14:55 - 16:45

59 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh Egypta

15:05 - 15:55

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155395
Osobností: 642461
Fotografií: 594469
Plakátů: 282958
Obsahů a biografií: 142488

Poslední komentáře

Mach, Šebestová a kouzelné sluch...

Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Poslední dva filmy se   legendární dvojce Vorlíček   - Macourek hodně nepovedly.   Je škoda si na závěr   kariéry takto pokazit   renomé. Když více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 2 / 10

Král Artuš: Legenda o meči (2017...

Král Artuš: Legenda o meči
Film v 3D opět jistě   nabízí mnohem lepší   zážitek ne klasický 2D   formát. Vynikající kamera,   skvělá akce a originální   příběh, to jsou velké   klady filmu.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Jádro (2002)

Jádro
Na vlně Drtivého dopadu a   Armageddonu vzniklo i Jádro.   Je to sice faktická blbost,   ale film má celkem spád a   napětí. A to katastrofické více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Tak to je velká radost film   vidět, příroda, atmosféra,   Vorlíček i Kukura, film je   skoro 20 let mlád a vůbec   nestárne...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Neposlušnost (2017)

JIDIŠ

Neposlušnost
Ortodoxní židovské   prostředí - obecně:   vyhraněné náboženské   niveau a vůči tomu   "zakázaná láska"   notabene ke stejnému   více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.154/0.122