reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sbohem, Bruce Lee

Xin si wang you xi

Další název:
Goodbye Bruce Lee: His Last Game of Death; The New Game of Death
Žánr:
Rok:
1975
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Sbohem, Bruce Lee

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2010
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2015
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2013
Markst
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2008
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52035minih52035Velký Buck Howard (2008) 
The Great Buck Howard n
minih56090minih56090Přístupový kód (1984) 
Access Code n
minih19668minih19668Stezka do Santa Fe (1940) 
Santa Fe trial n
minih73153minih73153Bartakiáda (1986) 
Bartakiáda n
minih20966minih20966Osvícení (1979) 
The Shining n
minih14904minih14904Oko jehly (1981) 
Eye of the Needle n
minih75224minih75224Hotel Lux (2011) 
Hotel Lux n
minih63646minih63646Pod jednou střechou (2010) 
Life as We Know It n
minih7987minih7987Gulag (1985) [TV film] 
Gulag n
minih76497minih76497Scooby-Doo a samurajův meč (2009) 
Scooby-Doo and the Samurai Sword n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - curil
8   - Prasoid
6   - Agostino
6   - AGAMEMNON
6   - Faye
8   - Kycky
7   - Jarda1744
7   - Markst
7   - nacshakur
9   - PetrB.
8   - iritia

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdný prach (2007)

10:50 - 13:30

146 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

1 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.548/0.527