reklama
 
ohodnotit

Sbal prachy a vypadni 2 [TV minisérie]

Lock, Stock...

Další název:
Lock, stock and Four Stolen Hooves; Zbaľ prachy a vypadni II (SK)
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
60 minut, 7 dílů

Celkové hodnocení filmu Sbal prachy a vypadni 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.5.2015
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.12.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2013
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2009
red_dragonfly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2012
jirik1012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2009
kopac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2008
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2009
Bronislava777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2009
scheescha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2007
igamenir
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2005
wentreska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Brutek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.5.2008
Pejpr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42746minih42746Stříbrná vůně mrazu (2005) [TV film] 
n
minih53980minih53980Hlas krve (1980) [TV inscenace] 
Hlas krve n
minih16699minih16699Potkal jsem ho v zoo (1994) 
n
minih53923minih53923Neviditelné komando (1997) [TV film] 
Assault on Devil's Island n
minih42276minih42276Ronja, dcera loupežníka (1984) 
Ronja Rövardotter n
minih49641minih49641Kung Fu: Legenda pokračuje (1993) [TV seriál] 
Kung Fu: The Legend Continues n
minih21953minih21953V proudech (1957) 
La Liberté surveillée n
minih72415minih72415Svědectví (1997) [TV film] 
Svědectví n
minih32956minih32956Jedenácté přikázání (1977) [TV seriál] 
Jedenáste prikázanie n
minih24606minih24606Prodaná nevěsta (1975) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.6 %
6   - jarda53
4   - Pitryx
1   - Omnibus
7   - R.RICKIE
8   - killy
8   - satyr
7   - Zimmy871
7   - jakuza29
6   - red_dragon
5   - jirik1012
6   - kopac
6   - Zelisko
8   - Bronislava
7   - scheescha
7   - igamenir
7   - wentreska
3   - Brutek
6   - Pejpr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.24/0.2