Duben
ohodnotit

Saw 4

Saw IV

Další název:
Saw 4
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
26.10.2007
„Série filmů SAW se stala kultovní už po druhém pokračování. S přibývajícími čísly přitahuje do kin více a více diváků, kteří jsou lační zjistit, jak hra pokračuje...“

Komentáře k filmu Saw 4

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Hra pokračuje ...a nebo spíš začíná?
Ano, je to tak, v tomto   čtvrtém díle série SAW se   dozvíme, proč John Kramer   alias Skládačkový vrah   vlastně začal se svou hrou -   vážit si zivota - to je   ono.
Opět nás   překvapí spousta nových   smrtících pastí a hlavně   zase hodně krve.
Skladacka je mrtvý, ale   prece jen, hra pokračuje dál   :-)



Opravdu obdivuju ty tvurce   tech pasti,videl jsem dokument   a bylo to hodne zajimave.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2008
Výborný 4 díl tohoto   filmu.Málo kdy se mi líbí   více pokračování jednoho   filmu,natož 4 díl.Ten kdo   má rád horory trochu   brutálnější tak si   smlsne.Už čekám na další   díl doufám že bude.Opravdu   skvělý horor bez nějakých   nadpřirozených oblud.
marek4687
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2015
SAW 4
Saw 4 nej díl z cele serie a   muj nej film po vynikajici 1   přišla dobra 2 a 3 ale ted   saw 4 je na 100% jako všechny   díly kolem 7
mark1547
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2015
SAW 4
SAW 4 nej díl z cele serie   zpolečně z pátym dílem   čekl jsem po saw 2 a 3   horší díl ale velmi mě to   překvapilo.
Angelitos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Jak čtu předchozí   komentáře, filmek zatím   nemá úspěch. Naopak mně se   však film SAW4 moc líbil.   Opravdu dobrý horor s   dobrými příběhy! Hlavně   začátek byl pořádně   nechutný...Filmek   doporučuji, a zezačátku   doporučuji NEJÍST :)))
tonysoukup
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2021
Už o trochu slabší ale furt   úžasný.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Saw IV
Režisér Darren Lynn Bousman   se znovu po roce vrací a ten   návrat je o něco lepší.   Třetí díl nebyl úplně   nejlepší, měl špatné   postavy, ale tohle všechno se   ve čtvrtém pokračování   mění. V centru dění je   policejní detektiv, kterého   známe z druhého dílu,   vlastně on celý ten   příběh je víceméně   policejní, protože velká   část postav jsou právě   policisté. Skládačka je   sice po smrti, to ovšem   neznamená, že hra skončila.   Stejně jako v předchozím   díle nám bylo odhaleno něco   z dílů minulých v tomto   případě se podíváme do   minulosti Johna Kramera a   především proč se z něj   stal Jigsaw. Velkou výhodou   je Tobin Bell, kterého i   když je vrah tak si dokáže   získat sympatie diváků a vy   s ním sympatizujete možná   mnohem víc než kdy dřív.   Scénář je napsán velmi   dobře, i když někdy je   příběh docela chaotický,   ale nejde o nic co tam dělalo   velkou neplechu. Postavy jsou   sympatické, divák jim fandí   a o to vlastně jde. K Saw   neodmyslitelně patří litry   krve a ani tady o ně nebudeme   ochuzeni, ale není to nějak   přehnané.
Saw 4 pro   mě bylo velkým   překvapením, režisér   dokáže sérii pozvednout a   doufejme, že v dalším díle   to nebude jinak.
stanko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2011
Po slabší trojce se opět   setkáváme s velmi   brutalními záběry o něco   lepší než trojka.Dalo se na   to dívat.
hellercz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Když jsem řekl, že nechci   říkat, jak dopadla trojka,   tak nelze moc co říkat o 4.   Prostě se máte opět na co   těšit. I když už to   začíná být všechno   dokola, ale stejně mě to   láká podívat se, jak to   všechno pokračuje. Opět   nové pastičky, nápady ...   Saw nezklamal, i když to   není to, co dříve.
Majki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2007
saw4
Už se těším předešlé   díly byly dost dobré.   Výborná atmosféra   střídala napětí. doufám   že se výtahnou i u   čtvrtého dílu
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Chystá se pitva   skládačkového vraha. Na   scéně se objevuje detektiv   Mark Hoffman a je dalším   "učněm". O život   tentokrát bude bojovat   další policista a do   vyšetřování se pustí   Peter Strahm a jeho kolegyně.   Krev se prolévá tentokrát   ještě rychleji a pasti jsou   mnohem nebezpečnější, než   v předchozích dílech.   Ovšem příběh jako takový   stále více pokulhává a   brutalita to nezachrání. I   tak se na Saw 4 dá ještě   koukat. Pro milovníky   stoupající brutality,   vnitřností, potu a slz je   Saw 4 to pravé ořechové.   Dle mě je Saw: Hra o   přežití nejlepší dílů z   celé série a i když se   tvůrci Saw 4 snažili a   vrátili jsme se do minulosti   Jigsawowi ztráty a nalezení   rakoviny, tak Saw 4 hodnotíme   jako méněcenný díl s   přídavkem krve, vnitřností   a obětí.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2009
docela to ušlo i když je to   slabší než předchozí  
díly tak to v   celku ujde brutalita a   psychický teror je skvělí
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Čtvrtý Saw je bohužel   jedním z těch slabších   dílů. Dozvíme se sice něco   z Jigsawovy minulosti, ale   příběh je naservírován   tak zmateně, že kolikrát   už ani není pořádně   poznat, zda se jedná o   flashback či přítomnost.   Konec už také příliš   nepřekvapí a Hoffman je   docela nesympatický. Pasti   jsou sice dost brutální, ale   snadno se na ně zapomene.   Jenže i přes tohle všechno   nemůžu říct, že bych se   nudil. Takových 6,5/10
Thomax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2008
Po třetím díle této série   jsem si myslel že je konec. A   ejhle, je to tu zas. Jigsaw je   pod drnem, ale to mu nebrání   v tom pohrát si s několika   lidskými osudy. Zpracování   jede ve stále stejných   kolejích (pasti, hodně krve,   atd.). Horší je to se   scénářem. Ten je zbytečně   překombinovaný a chaotický.   A konec už je pouze pro   opravdové znalce celé   série. kdo neviděl Saw 3,   tak konec tohoto dílu sotva   pobere.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2010
no, od recenzí z netu jsem   čekal, že to bude o dost   horší, ale zas tak špatný   to nebylo, krve je ve filmu   dost, takže pro fanoušky   krváků je toto na prvním   místě.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Tak a je tu další díl ze   nekonečné krvavé série ale   musím uznat, že se jedná o   jedno z těch lepších   pokračování. Psychopatický   vrah byl sice v minulém díle   zabit ale hrůza nekončí.   Takže si opět užijete   spoustu krvavých scének (a   jedna opravdu reálně   natočená pitva) a nějaké   to překvapení to   překvapení na konec. A   určitě to nebyl poslední   díl.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Skládačka je po smrti a   přesto klade pasti dál? No,   nechce se mi tomu moc věřit.   SAW 4 je už jen dalším   pokračování původně   zdařilého nápadu, ale už   pochybuji o tom, že autoři   mohou přijít s něčím   novým. V postavách   příběhu už se ztrácím.   Tento film je nepřehlednou   změtí krvavých scén.   Vlastně už divákovi tvůrci   nic jiného nedokáží   přinést. Už jen se snaží   těžit z úspěchu prvního   filmu. To ale nejde do   nekonečna.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $10miliónov║Tržby USA   $63,300,095║Tržby   Celosvetovo $139,352,633▐   Tržby za predaj DVD v USA   $31,812,725 //počet   predaných kusov 1,914,654║   Pri brutálne krvavom pitevnom   úvode ma prechádzala chuť a   ak by to pokračovalo o   nejakú tu minútku takto   ďalej asi by som to zabalil,   našťastie potom nabehol   klasický dej plný pascí a   zvratov, čím som si prišiel   na svoje a nakoniec som si to   celkom k spokojnosti užil, a   musím povedať že mi to   prišlo o niečo   zaujímavejšie než SAW III.   /50%/
cerfik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.12.2014
Kupodivu o něco lepší než   Saw 3, ale žádné z mrtvých   vstání se nekoná. Co to   trochu vytáhlo před   totálním utonutím je   překvapivý závěr, ale   jinak se jedná již hlavně o   krev a pitvání se v   různých pitoreskních   přístrojích na mučení   lidí, psychologicky   zajímavá linka se vytrácí   a tak je to taková   přestříhaná detektivka s   notnou dávkou perverzní   brutality.
bobo336
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2014
SAW IV
Velké sklamanie, slabý   príbeh, málo krvy a nuda.   Finálne rozuzlenie trocha   prekvapilo ale dúfam ze 5   bude lepsia.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2009
tenhle díl je u mě natěsno   s trojkou.jsou to takové   podobné díly nechutností na   které se někdy nedá ani   dívat-třeba skalpovací   past.
Clockwork
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Dle meho nazoru tato serie   mela zkoncit uz druhym dilem   !! Treti a ctvrty dil uz sou   slataniny nejvetsiho calibru a   jen se bojim ze za par let si   budem cist recenzi na Saw 10.   Bohuzel uz je to fuserina,   strach napeti a obdiv odesel s   prvnim dilem.
Pavka89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Už 3. pokračování stálo   za nic...musím říct, že   jsem se opravdu dooost nudila!   A nevím, jestli si vůbec   někdy pustím 5 a 6???
Houf
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.6.2011
Můj komentář k saw   3........to samí. Samé   mučení, trání, krev,   vnitřosti. Všechno se   odehrává v baráku, kde   černoch chodí od jedný   atrakce k druhý a až dojdou   na konec pouťe, umřou. Nic   jinýho v tom neni.
veverka-zrzka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.12.2008
Čtvrté pokračování Saw!   Jako horor ... ujde to. Na   děj? Nic moc. Dle mého   názoru je to zbytečné   protahování. Díl od dílu   je to horší a horší!
sylwikk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Proboha, co to je??? Až na   pár scének, který se daj   spočítat na prstech jedný   ruky, to je fakt ubohý!   Naprosto zamotanej a zmatenej   děj a "hry" už   taky nejsou tak vymakaný jako   v předchozích dílech.   Čekala sem, jestli to   nezachrání aspoň závěr   filmu, protože ten se mi   zatim dycky líbil nejvíc.   Žádný šokující   překvapení se ale nekonalo.   Po tomhle díle už skoro ani   nemám chuť koukat na 5 a   6...
Endre-silentname
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.7.2008
Trojka za pár zaujímavých   scénok, ktoré tam boli a   pár zaujímavých pascí, ale   inak ako tu odznelo - tam je   toľko podobností medzi   jednotlivými hercami, že v   závere som skutočne nevedel   už kto je kto... proste   strata času... rozmyslite si   to.
JohnCoffey
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.6.2009
Potupa 35mm pásu
Těžko říci, zda může   být větší ubohost. Tvůrci   této série vykrádají jen   sami sebe a film je očividně   tak neoriginální, že ho už   po roce posílají na pulty   trafik za padesát korun.   Právě v této podobě jsem   ho NÁHODOU viděl a musím   říct, že film není ani tak   nechutný, jako spíše   směšný a trapný
misalka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.7.2008
Dokonala slátanina všeho co   člověka   napadne........jedine za co   davám dva body jsou   pasti........jinac je to nuda   a uprimne uz po prvnich deseti   minutach sem se tesila az film   skonci.........P.S. ..... v   prvnich deseti min. jsou totiz   neuveritelne smesne sceny
BlackElvis
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Demence největšího kalibru   a sraček. Film je plný   směšných dialogů a   trapných hereckých výkonů.   Mordy jsou trapné,   nezajímavé a k smíchu. Ke   konci se objeví tolik postav,   že přestáváte vědět, kdo   je kdo, a to hlavně i díky   tomu, že čtyři herci si   jsou tak vzhledově podobní,   že byste jim za to nejradši   dali i nějaké to   ocenění.:D A jestli byl   finální zvrat zvratem, tak   na to už se ale fakt nedá   nic říct. Ale tohle je   scénaristická bomba: Jigsaw   před svojí smrtí sežere   kazetu s nahrávkou, že hry   teprve začínají. Aby   hlavní záporák rozjel své   hry po své smrti a to za   pomoci jiných živých   (některých už mrtvých)   záporáků, když si ještě   ti záporaci protrpěli své   na jedné z jeho her abyli   jím pak následně   ovlivněni... bože, to fakt   nemá cenu o tom mluvit.   Nevim, jestli jsem to dobře   pochopil, ale Jigsaw rozjel   své mordy kvůli tomu, že se   nestal tatínkem??? P.S.: Vy,   co za to utrácíte v   kinech... obdivuju vás.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih86112minih86112Zátah (2011) 
Serbuan maut n
minih44340minih44340Zabij, nebo budeš zabit (2007) 
The Condemned n
minih195210minih195210Vocasy na tripu (2023) 
Strays n
minih41558minih41558Princ a chuďas (1971) [TV film] 
Princ a chuďas n
minih147740minih147740Zlato (2016) 
Gold n
minih12605minih12605Mistrův syn (1978) 
Zui quan n
minih4200minih4200Blade Runner (1982) 
Blade Runner n
minih3696minih3696Bažanti (1971) 
Les Charlots en Folie n
minih43691minih43691Ráže .45 (2006) 
.45 n
minih63536minih63536Warrior (2011) 
Warrior n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jigsaw (2017)

 Jigsaw (2017)
Jigsaw n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Michael Spierig, Peter Spierig

(pokračování)

SAW 3D (2010)

 SAW 3D (2010)
SAW 3D n
Saw VII
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 6 (2009)

 Saw 6 (2009)
Saw 6 n
Saw VI
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 5 (2008)

 Saw 5 (2008)
Saw 5 n
Saw V
Žánr: mysteriózní / krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Hackl

(pokračování)

Saw 3 (2006)

 Saw 3 (2006)
Saw 3 n
Saw III
Žánr: horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 2 (2005)

 Saw 2 (2005)
Saw 2 n
Saw II
Žánr: thriller / horor / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw: Hra o přežití (2004)

 Saw: Hra o přežití (2004)
Saw: Hra o přežití n
Saw
Žánr: thriller / horor / krimi / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Saw (2003)

 Saw (2003)
Saw n
 
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

178 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:55 - 09:25

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190472
Osobností: 697717
Fotografií: 763643
Plakátů: 376271
Obsahů a biografií: 178168

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10