Duben
ohodnotit

SAW 3D

Saw VII

Další název:
Saw 3D; SAW 7: Finální kapitola
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
4.11.2010

Komentáře k filmu SAW 3D

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Happy tree friends v lidské   podobě. Vůbec   nepřemýšlejte o tom, jak   kdo dokázal ty pasti   připravit. Kde vzal materiál   a jak to dokázal připravit   beze svědků. Jak dokázal   bezesvědků unést své   oběti? Efektem je je   pořádně rozmášlovat a   pach smrti i krve je cítit i   na obrazovce. Při příštím   mytí prachu se to utře.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.6.2011
SAW 3D
Já tenhle díl musím   hodnotit 9, protože si to   rozhodně zaslouží. Dle   mého názoru se tenhle díl   vyrovnal jedničce a to s   přehledem a já budu doufat,   že tohle je poslední díl,   protože je to úplně   špičkové zakončení Saw   série. Nesouhlasím, že   pasti už nejsou   propracované....v   jednoduchosti je přece   krása. Nechápu některé   lidi, kteří komentují film   a prozradí konec...ale no   ták lidi. Každej si to má   užít aniž by věděl...v   tom je to kouzlo obzvláště   u tohohle filmu.
Je   poměrně málo dílů celé   serie ke kterým se vracím, a   tenhle mezi ně rozhodně   patří.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.9.2018
PROCESOR!
Popisek-obsah sliboval „ V   ději se ale budou dobře   orientovat i diváci, kteří   neviděli předchozí   filmy“
To není   pravda. Viděl sem asi první   dva díly, nebo tři nevím je   to už dost dávno, a tak sem   věděl do čeho jdu, že tu   budou pastičky a hodně krve,   ale vysvětlení tzv. pointy   mi zcela uniklo, protože bez   shlédnutí předchozích   dílu, a to asi všech tento   poslední nemá smysl. I když   jsem se u něho bavil, tak   závěrečný   „vysvětlování“ mě   nudilo, protože sem nevěděl   vo co de.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Hra skončila.....???
No hurá. Konečně víme, co   se stalo s doktorem Gordonem z   jedničky. Konečně někoho   napadlo ho tam zařadit.   Musím pochválit scénáristy   - bylo to opět dobře   vymyšlené. I pasti se mi   líbili. Hned ta první ve   výkladní skříni byla   skvělá - přál jsem to té   ženské :-). No a ta s tím   autem - ta byla dost   brutální.
Jinak jsem   celý film fandil Hoffmanovi,   škoda že tak blbě   skončil.
Otázka zní   : Je to skutečně konec ?   ...... :-)
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2012
Nejspíš poslední díl ze   série Saw o skládačkovém   vrahovi Jigsawovi. Pokud bych   ho měla zařadit, tak si   myslím, že patří tak na   páté místo. O proti   předchozím dílům si   mylsím, že vraždy jsou   brutálnější a oběti trpí   víc.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Celá série SAW byla   vynikající.Je to úplně   jiný druh hororu,než byli   nějaké vyvraždovačky.V   posledním díle se ukázalo   kdo je pokračovatel   vraždění po Hoffmanovi   který nakonec skončí taky v   pasti od Dr. Gordona,který je   nástupcem.Velmi napínavý   horor a čekání jaká bude   další smrtící   past.Výborné efekty,dobrá   hudba a s obsazením taky   spokojenost.Tahle série   rozjela novou vlnu hororů,   kterou bude chtít spousta   dalších filmů napodobit.Hra   skončila.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2011
Není už co nabídnout
Nevím co na to napsat, no asi   na stejné úrovni jako   šestka. Na rozdíl od ní   jsou tady mnohem   brutálnější pasti a   příběh je také podobný   předchozímu dílu. Saw 3D   (jinak VII) nemá už   zkutečně co nabídnout,   kromě nových postav a   pastí, ale v tomhle díle se   konečně dozvíme co se stalo   s doktorem Gordonem z prvního   dílu (na to jsem už totiž   čekal snad celou   věčnost).
Ve filmu   jsem také čekal více   pastí, kterých bylo ve filmu   podle mě málo. Abych to   zkrátil:
Filmaří   psali, že je to poslední   díl, ale bojím se, že   vzniákne další, protože   konec je zase otevřený, ale   na celé sérii Saw mě   filmaři stále cpou do hlavy   myšlenku, která zní:
"Je zvláštní, že   každý člověk co přežije   Jigsawovu hru se k němu   přidá." Oni už prostě   neví koho do toho filmu   strčit a tak to nakonec   hodily i na chudáka   Gordona.
Film špatný   není, ale krve opět   přibylo.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2014
Že bx série Saw (každý rok   jeden horor plný krve)měla   svůj konec? Jak jsem kdysi   napsal, nejsou horory tohoto   typu mým šálkem kávy a i   když se v tomto díle slibuje   vysvětlit vše, nemohu být   tímto dílem nadšený - byť   je ve 3D. Vypadá to opravdu   na konec - už 4 roky nikdo   další díl nenatočil.   Ovšem vidět to hned po   zážitku ze Spáčů, to   nebyla ta správná volba.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $45,710,178 ║Tržby   Celosvetovo $129,510,178 ▐   Tržby za predaj DVD v USA   //počet predaných kusov ║   No tak tento diel si už fakt   mohli odpustiť, ten je   absolútne mimo, prevažne ide   o neskutočnú   samoúčelnosť, kde už nejde   ani o nejak zvlášť   zaujímave pasce, cváchajúca   sirupová krv a masakre   prevažne na smiech, herci   prevažne hrajú ako z   naivného amaterského   divadla, naivita príbehu a   konania postáv miestami nad   únosnú mieru a o samotnom   závere "KONIEC   HRY???" a jeho zmysle   škoda hovoriť. Nuž čakal   som slušné zakončenie tejto   skoro nekončiacej sa série   ale dostal som len nechutný   kopanec od neschopných   tvorcov. /videl v kine 3D   verziu: 25%/
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2011
Tak tohle uz nezachrani ani   4D,jednicka byla ve sve dobe   ojedinela a dvojka ji   nasledovala,ale o tech   ostatnih uz nema cenu   diskutovat.
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Saw po sedmé. Snad naposled,   doufejme, pro dobro   snímku.
Mé první   setkání se 3D ... mě vůbec   neohromilo, vyhozený prachy,   zbytečnost. Film se mi ale   líbil.
Saw už sice   dávno není o dokonalém   ději (jednička), a tady to   platí dvojnásob, ale i   přesto je pořád zábavná.   Pasti jsou fajn, i když   příliš originální už   teda nejsou. Gore je výborné   (až na to digitální   "3D" lítání   vnitřností) a neváhal bych   označit tento díl za   nejkrvavější. Děj je   jednoduchý až průměrný,   ale slušně zpracovaný. A za   "mědvědí past" a   její výsledek, a opět za   zakončení musím jít s   hodnocením výše. Konec je   předvídatelný, ale já jsem   si ho prostě takhle přál. A   určitě se bude líbit všem,   kdo nemají příliš rádi   Mandylora (Hoffman). Já to   jako ukončení série beru   ... bohužel to zase trochu   smrdí dalším dílem.   Nemusel by být, takhle to je   ještě docela důstojné   zakončení.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.4.2011
Skutocne posledny diel?
Aj napriek tomu,ze sa jedna o   siedmy diel kultovnej serie a   tvorcovia uz varia z vody   stale dokaze ponuknut aspon   priemernu zabavu,ktoru najviac   zraza do kolien scenar plny   nelogicnosti a 100x obohrate   tema,ktore uz nema cim   prekvapit.Doporucujem len   fanusikom serie.
cerfik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.12.2014
Tohle už je vyloženě   vyšeptané zlo, co spoléhá,   že to vše zachrání   posvátný 3D efekt a   scénář se stal nesmyslnou   slátaninou a jaksi téměř   zbytečný a autorům ani   některým divákům to   zřejmě vůbec nevadí. Tohle   je opravdu nedůstojné   zakončení, ale co jsme   čekali, že?
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2012
Saw 3D
Cize podla mna v tomto diely   je krvy az az pribeh celkom   usiel ale po prvych 5 minutach   som vedel ako to skonci 3D   format bol skvely ale aj tak   buhuzial celkovo film nudil
matej69
Hodnocení:
Přidáno: 30.5.2011
Krása předchozích filmů   byla v závěrečné scéně,   kdy někdo spustí diktafon a   Jigsaw začne za doprovodu   známé znělky všem   vysvětlovat, v čem udělali   chybu a divák si řekne   "No jó!"
Ale   tady? Žádnej dramatickej   konec, jenom dvakrát víc   mrtvol a krve než ve všech   šesti předchozích dílech   dohromady...
...a nic   z toho...
Petr406
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2013
Takže podle mého názoru to   byl jeden z těch slabších,   ale zase je tu zobrazeno, co   se stalo s dr. Gordonem, což   každý chce vědět. Mně se   líbily první 3 díly.   Alespoň se tu vysvětlilo   pár věcí, což mě těší.   65%
anetaaneta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2010
Souhlasím s předchozími   komentáři, že Saw vládne   kvalitou mezi jinými horory,   ale také myslím, že první   tři díly byly nejlepší.   Další už nebyly tak dobře   zpracované, pasti méně   brutální a chybí mi tam   hlavní postava, i když ji   tam neustále ,,vystrkují na   odiv" Pro mne Saw VII   zakončilo průměrně   nadprůměrnou sérii hororů.
mischel251
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2011
Tak a je tu další SAW no ako   aj v predchádzajúcich   dieloch nechýbala brutalita   na, ktorú sme si už   zvykli...dej filmu nadväzuje   na posledné udalosti   minulých častí zase sa to   všetko skomplikuje ale záver   bude o to zaujímavejší.
Game over
tonysoukup
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2021
ZKLAMÁNÍ!
Boyolomouc
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.10.2010
Už je to nuda!
Na film jsem koukal na netu a   musím říct že je to už   velká nuda!Je to stále to   stejné!Do kina bych na to   nešel!
lucka5
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2011
Saw 7...podle mě to všechno   mělo skončit alespon u   pětky. První díly byly   úžasné. Ale poslední mě   už tak nebavil. Prostě už   to není ono. Opakování a   opakování...co mě ale   pořád dostává- vracení   zpet a osvetlování všech   postav a to jak dokázali, že   všechny díly pořád hodně   navazují na sebe. (kdo to   nevidel od začátku,   nepochopí souvislosti.)
mp94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2010
O filmu SAW
Saw patří do první ligy   hororů. Málo jaký horor má   tolik dílů tohle už bude   VII. a to je co říct. Je v   něm po čem toužíte,   strach,,napětí,,akce,,krev-(   záleží jak kdo:),,a hlavně   smysl, plno hororů je ale jen   málo z nich mají smysl jako   že to není   "kravina", která   nemá hlavu ani patu. Saw   občas je zařazen mezi krimi   a thrillery.
Saw   patří mezi moje oblíbené   horory,málo, který mě   zaujal jako SAW, zaujal me   jeste tak trochu Hostel sice B   horor ale mělo to nějaký   určitý "grády". A   hlavně musí ten film mít   děj, jinak je to fakt   "děs". A chci   ještě říct jedno, nechápu   proč hodnotíte film,který   ještě nevyšel a děláte z   něj "blbost",,tohle   je fakt trapný,pokud se vám   to nelíbí,neberu vám to ale   že hodnotíte film aniž by   vyšel a aniž byste ho   viděli je   ""UBOHOST""   ;!
Crazy_orb
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2010
řežba
Saw, kolikátý už?   Začínám se v tom pomalu   ztrácet. Dle mého názor je   saw opravdu kvalitní horor,   má hlavu a patu, do detailů   promyšlen (i přes velké   množství dílů) a ačkoliv   jsou jisté scény poněkud   nechutné (po vypršení   daného limitu je   následující minuta vždy   nechutná, co si budem   namlouvat), tak film má   skvělý základ a rozhodně   nevyznívá jako: "tak   natočme ještě jeden díl,   třeba na tom i   vyděláme".
Nicméně tenhle poslední   (fakticky poslední) film je   plný akce od prvních vteřin   do posledního vydechnutí.   Chápe že si stáhnout film   na netu, nebo si ho pustit   online nebude tak skvělé   jako v reálu. Ale v kombinaci   s 3D efekty, kinem max   nabytými repráky v malé   místnosti si říkáte:   ještě že jsem si ten   popcorn nekoupil. vřele   doporučuji
Darilla
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Už nikdy víc
SAW sérii jsem nesledovala,   viděla jsem pár dílů jen s   přítelem, když nic   lepšího v TV nebylo. Tak   jsem si zašla na 3D a už to   nikdy vidět nechci a když,   tak ne ve 3D! A opravdu jenom   tehdy, kdy nebudu mít co   jiného sledovat, což doufám   nebude tak brzo :-)
tschiggi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.11.2011
Po šestém dílu, který   trošičku vybočil z nudy   předešlých dílů, jsem od   sedmého pokračování   čekala trošku víc. Zvrat na   konci dílu (pro sérii Saw   tolik typický) nebyl vůbec   překvapivý, vzhledem k tomu,   že osud jisté postavy z   prvního dílu nebyl doposud   vysvětlen. Z mého hlediska   byl nejlepším dílem celé   série první díl,   následován výborným   druhým... pak přišly celkem   nudná trojka, čtyřka a   pětka... až po šestku,   která opět stála za to. Ve   všech povedených dílech se   vždy našla nějaká postava,   která mi byla sympatická a   dokázala mě vtáhnout do   děje natolik, že jsem jí   fandila. V ostatních mi   bohužel bylo tak nějak jedno   zda ten či onen přežije   nebo ne. Sedmý díl už nikdy   neměl vzniknout, ne nadarmo   se říká, že všeho moc   škodí. Ale obávám se, že   i přes všechny sliby není   posledním...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46242minih46242Spálené vzpomínky (2007) 
Things We Lost in the Fire n
minih46709minih46709Dětinské hry dospělých (1990) [TV film] 
Dětinské hry dospělých n
minih51314minih51314Bitva o Sinai (1969) 
Hamisha Yamin B'Sinai n
minih39095minih39095Uvnitř tančím (2004) 
Inside I'm Dancing n
minih10318minih10318Kmotr III (1990) 
The Godfather: Part III n
minih46848minih46848Nebezpečná sopka (2004) [TV film] 
Nature Unleashed: Volcano n
minih20807minih20807Terminátor (1984) 
The Terminator n
minih39349minih39349Řada nešťastných příhod (2004) 
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih66711minih66711Věc: Počátek (2011) 
The Thing n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jigsaw (2017)

 Jigsaw (2017)
Jigsaw n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Michael Spierig, Peter Spierig

(pokračování)

Saw 6 (2009)

 Saw 6 (2009)
Saw 6 n
Saw VI
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 5 (2008)

 Saw 5 (2008)
Saw 5 n
Saw V
Žánr: mysteriózní / krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Hackl

(pokračování)

Saw 4 (2007)

 Saw 4 (2007)
Saw 4 n
Saw IV
Žánr: krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 3 (2006)

 Saw 3 (2006)
Saw 3 n
Saw III
Žánr: horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 2 (2005)

 Saw 2 (2005)
Saw 2 n
Saw II
Žánr: thriller / horor / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw: Hra o přežití (2004)

 Saw: Hra o přežití (2004)
Saw: Hra o přežití n
Saw
Žánr: thriller / horor / krimi / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Saw (2003)

 Saw (2003)
Saw n
 
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Mít tak holku na hlídání (1980...

14:30 - 15:05

33 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:20 - 15:15

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani