reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šampión Tyson [TV film]

Tyson

Rok:
1995
Délka:
110 minut
„Čím výš stojíme, tím tvrdší je pád.“

Celkové hodnocení filmu Šampión Tyson

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Duri86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.7.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.8.2011
Klofi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.5.2014
sumidej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24631minih24631Přijela k nám pouť (1973) 
n
minih38271minih38271Střílejte na Francouze! (2003) 
Crime Spree n
minih41326minih41326Svatý hříšník (2002) [TV film] 
Saint Sinner n
minih10831minih10831Krotitelé duchů II (1989) 
Ghostbusters II n
minih4142minih4142Zamilovaný dobrodruh (1938) 
Partire n
minih37092minih37092Aljašský expres (2002) [Video] 
Con Express n
minih54802minih54802Deep Purple: Heavy Metal Pioneers (1991) 
Deep Purple: Heavy Metal Pioneers (1991) n
minih42383minih42383Chaos (2005) 
Chaos n
minih11877minih11877Malí obři (1994) 
Little Giants n
minih20105minih20105Šampión Tyson (1995) [TV film] 
Tyson n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
9   - Duri86
7   - satyr
7   - Petak69
6   - MaKy92z
1   - miroslav22
10 - Klofi
10 - sumidej

TV Program

ČT1 - GEN - Galerie elity národa

20:00 - 20:15

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj u El Diablo (1966)

20:00 - 21:50

4 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141611
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253977
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.303/0.275