reklama
 
ohodnotit

Šampion

The Champ

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
117 minut
„Bývalý boxerský šampión chce uspět v zápase na život a smrt, aby zajistil synovi budoucnost.“

Celkové hodnocení filmu Šampion

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.12.2010
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2013
Maryka13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.7.2013
paton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.1.2011
Tedd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih113552minih113552Jmenuji se Sára (2007) [TV film] 
My Name Is Sarah n
minih43183minih43183Dr. House (2004) [TV seriál] 
House M.D. n
minih51986minih51986Hádavá pohádka (1969) [TV inscenace] 
Hádavá pohádka n
minih94425minih94425Nařčení (2012) 
Compliance n
minih6936minih6936Duch (1990) 
Ghost n
minih19822minih19822Stříbrná kulka (1985) 
Silver Bullet n
minih33417minih33417Freddyho úlet (2001) 
Freddy Got Fingered n
minih9166minih9166Invaze z Marsu (1986) 
Invaders from Mars n
minih67004minih67004Sonny Liston: Těžká váha (2008) 
Phantom Punch n
minih40154minih40154Mariini milenci (1984) 
Maria’s Lovers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.6 %
7   - curil
7   - Snura
10 - Johnny1
8   - lenkav
10 - Maryka13
10 - paton
10 - Tedd

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539203
Plakátů: 258033
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.499/0.462