reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Saint-Cyr

Rok:
1999
Délka:
119 minut
„Milenka Ludvíka XIV. si splnila svůj sen a vybudovala školu pro zchudlé šlechtičny. Vyžadovala poslušnost, avšak vzdělání jde ruku v ruce s touhou po svobodě.“

Celkové hodnocení filmu Saint-Cyr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2011
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2009
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2010
Marign
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2011
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53744minih53744Stará garda (1960) 
Les vieux de la vieille n
minih43120minih43120Zoom: Akademie pro superhrdiny (2006) 
Zoom n
minih62243minih62243The Incredible Shrinking Man (1957) 
The Incredible Shrinking Man n
minih22573minih22573Vítězové (1985) 
American Flyers n
minih137208minih137208Nemilosrdní (2015) 
Antigang n
minih28258minih28258Vem mě s sebou (1997) 
Going All The Way n
minih13278minih13278Mými hrdiny byli vždy kovbojové (1991) 
My Heroes Have Always Been Cowboys n
minih140893minih140893Ďábelská ošetřovatelka (2015) [TV film] 
Nightmare Nurse n
minih2569minih2569Aféra Concorde (1979) 
Concorde Affaire '79 n
minih36611minih36611Muž v šedém flanelovém obleku (1956) 
The Man in the Gray Flannel Suit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - curil
7   - Veronika42
7   - Lynette
8   - Persefonia
6   - rosta12
7   - Luraj
7   - Marign
6   - yuyka

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Skvosty britského muzea

14:15 - 15:10

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130354

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.537/0.508