reklama
 
ohodnotit

Sagarmatha

Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Příběh o výpravě na nejvyšší horu světa, která je zároveň výpravou do hlubin lidské duše.“

Celkové hodnocení filmu Sagarmatha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2008
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2015
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.2.2010
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2009
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2015
zelenymuzik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2014
emil.dj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8267minih8267Hitler: Posledních deset dní (1973) 
Gli, Ultimi 10 giorni di Hitler n
minih25094minih25094Pravda zabíjí (1999) 
True Crime n
minih44830minih44830Bílá velryba (1998) [TV minisérie] 
Moby Dick n
minih34007minih34007Zabiji Nixona (2004) 
The Assassination of Richard Nixon n
minih10954minih10954Křížová trojka (1948) 
Křížová trojka n
minih26549minih26549Bojiště (1949) 
Battleground n
minih45390minih45390Suddenly, Last Summer (1959) 
Suddenly, Last Summer n
minih50618minih50618Vražda o třech dějstvích (Ustinov) (1986) [TV film] 
Murder in Three Acts n
minih22053minih22053Válka mezi muži a ženami (1972) 
The War Between Men and Women n
minih98223minih98223Hra na hraně (2013) 
Runner Runner n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.3 % (8)
6   - curil
4   - Area
5   - zaluzar
1   - yuyka
5   - Brko68
6   - erast
6   - zelenymuzi
8   - emil.dj
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Turbotarantule: Láva poraženým (...

Turbotarantule: Láva poraženým
Celekm dobrá kravina na jedno   pobavení, film se snaží si   dělat srandu z velkejch   filmů viz. různé postavy   nebo plakáty, které můžete   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Neznámý voják (2017)

SUOMI FINLAND PERKELE!!!

Neznámý voják
Je to hrozně dlouhý PERKELE.   Je to podle knihy a toto je   minimálně třetí film na   dané téma PERKELE. Výborná   kamera, zvuky, krásná   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.269/0.233