reklama
 
ohodnotit

Saawariya

Další název:
Beloved; Eternal Soulmate
Země:
Rok:
2007
Délka:
142 minut

Celkové hodnocení filmu Saawariya

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2009
sarhod79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
RenataV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2009
Nadika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.9.2009
cangalanga
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17582minih17582Půlnoční peklo (1996) 
Black Out n
minih46998minih46998Bobby Z (2007) 
The Death and Life of Bobby Z n
minih54363minih54363Uličnictví pana Čabouna (1981) [TV inscenace] 
Uličnictví pana Čabouna n
minih38292minih38292Bouřlivá jízda (1979) 
Chuyen xe bao tap n
minih39337minih39337Kolekce Toma a Jerryho 10 (2004) 
Tom and Jerrys´s classic collecton´s 10 n
minih44121minih44121Skippy (1967) [TV seriál] 
Skippy n
minih29459minih29459Billy Elliot (2000) 
Billy Elliot n
minih20872minih20872Sázka na smrt (1988) 
The Dead Pool n
minih27253minih27253Madam Bette (1997) 
Cousin Bette n
minih31923minih31923Aladin - kouzelné koření (1994) 
Disney's Aladdin - Aladdin to the Rescue n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (7)
7   - petrusmev
7   - satyr
7   - sarhod79
1   - miroslav22
8   - RenataV
9   - Nadika
9   - cangalanga
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.175/0.13