reklama
 
ohodnotit

S tebou i bez tebe

Me Without You

Rok:
2001
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
29.8.2002

Celkové hodnocení filmu S tebou i bez tebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2011
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2005
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2013
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2006
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2008
Dee07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7493minih7493Extrémní předsudek (1987) 
Extreme Prejudice n
minih45717minih45717Odplata (2006) 
Sakebi n
minih11615minih11615Lov na mamuta (1964) 
Lov na mamuta n
minih39516minih39516Černá karta (2004) [TV inscenace] 
Černá karta n
minih43277minih43277Miss Potter (2006) 
Miss Potter n
minih24617minih24617Přátelé na moři (1959) 
Potěrjannaja fotografia n
minih55080minih55080Dopis pro krále (2008) 
De brief voor de koning n
minih112940minih112940Než přijde zima (2013) 
Avant l'hiver n
minih8038minih8038Halloween III. (1982) 
Halloween III: Season of the Witch n
minih84602minih84602Turecky snadno a rychle (2012) 
Türkisch für Anfänger n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.3 %
6   - curil
8   - salte
5   - ignac1
9   - Serpentina
6   - mat.ilda
6   - jitush.b
7   - Faye
8   - MaKy92z
9   - xebece
4   - luan66
7   - rosta12
7   - Sandruska
6   - Tominko
9   - Dee07

TV Program

ČT1 - Legendy záchranářství: Unikátn...

02:00 - 02:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Infarkt v srdci Evropy

02:15 - 02:45

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

02:20 - 02:55

2 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:15 - 03:00

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144283
Osobností: 615020
Fotografií: 539028
Plakátů: 258001
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.438/0.38