reklama
 
ohodnotit

S láskou, Lilja

S ljubovju, Lilja

Další název:
With Love, Lilly
Země:
Rok:
2002
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu S láskou, Lilja

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.9.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008
datdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21050minih21050Tina Turner (1993) 
Tina… What's Love Got To Do With It n
minih45367minih45367Yella (2007) 
Yella n
minih15701minih15701Pes Filipes na Divokém Západě (1988) [TV film] 
The Good, the Bad, and Huckleberry Hound n
minih16288minih16288Policajt v Beverly Hills III (1994) 
Beverly Hills Cop III n
minih41772minih41772Jedna krev (2005) 
Trouble n
minih19116minih19116Smrt a dívka (1994) 
Death and the Maiden n
minih7209minih7209Dým bramborové natě (1976) 
Dým bramborové natě n
minih40534minih40534Anděl Páně (2005) 
Anděl Páně n
minih16075minih16075Podnikavá dívka (1988) 
Working Girl n
minih28167minih28167Bratrstvo neohrožených (2001) [TV seriál] 
Band Of Brothers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 %
3   - Rendys
5   - uriel
5   - pepa123
6   - 10kacka10
6   - sekkos
6   - psichy
1   - datdavid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.113/0.077