ohodnotit

S.A.S. v San Salvadoru

S.A.S. à San Salvador

Žánr:
Země:
Rok:
1983
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu S.A.S. v San Salvadoru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
katka35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2014
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
Starsina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5770minih5770Ďáblova krása (1949) 
La Beauté du diable n
minih5794minih5794Priest Daens (1993) [DVD] 
Priest Daens n
minih26496minih26496Legionář (1998) 
Legionnaire n
minih16681minih16681Postřižiny (1980) 
Postřižiny n
minih22532minih22532Vinnetou a míšenka Apanači (1966) 
Winnetou und das Halbblut Apanatschi n
minih36925minih36925Hezký, charakterní Ital v Austrálii hledá krajanku za účelem sňatku (1971) 
Bello, onesto, emigrato Australia sposerebbe compaesana illibata n
minih49917minih49917Ellie Parker (2005) 
Ellie Parker n
minih29239minih29239Šílená jízda (1997) 
Drive n
minih47517minih47517Another Gay Movie 2: Divoká jízda (2008) 
Another Gay Sequel: Gays Gone Wild n
minih3313minih3313Ať žije svoboda (1931) 
À nous la liberté n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (8)
4   - Agostino
8   - katka35
7   - renbie
10 - kata18
6   - banik
8   - Status
3   - Pefto
6   - Starsina

TV Program

ČT1 - Jak se zranit ve službě (1978)...

16:40 - 18:00

54 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Lvi - špionáž v brlohu

16:55 - 17:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Jak se krotí krokodýli (2006)

15:30 - 17:45

124 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Mezi supy (1964)

16:45 - 18:55

49 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166916
Osobností: 662223
Fotografií: 652275
Plakátů: 313651
Obsahů a biografií: 153880

Poslední komentáře

Státní tajemství (2019)

PROCESOR!

Státní tajemství
Demokracie je vážně   skvělá, jenom nesmíš být   proti ní… Za mě   průměrný snímek, který   neodhaluje nic nového. Mohlo   se z toho udělat větší   drama.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Co s láskou (2014) [2k digital]

Co s láskou
Šlapalo to na osmičku, a   ještě přesně v den, kdy   jsem měla náladu na romanci   a posledních dvacet minut už   jsem kousala a ten vrchol, no více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Vládci chaosu (2018)

PROCESOR!

Vládci chaosu
Všichni jste pozéři! Tak   když sem snímek viděl   nedalo mi to abych si něco o   kapele nevyhledal, protože   poza, že všichni kdo   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Jak se zranit ve službě (1978) [...

Klasická slátanina té doby.

Jak se zranit ve službě
Bez nápadu. Konverzačka bez   chytrých vět je odsouzena ke   klišoidismu. Zase na druhou   stranu je to docela autecké   okénko do konce více >

Autor: GeeZeR | Hodnocení: 4 / 10

Zločin na poště (1980) [TV hra]

Zločin na poště
Velmi zdařilá inscenace   jedné z "kapsových" povídek   Karla Čapka v režii   Jaroslava Dudka. Pozitivem je,   že většina je natočená   mimo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.704/0.692