ohodnotit

S.A.S. v San Salvadoru

S.A.S. à San Salvador

Žánr:
Země:
Rok:
1983
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu S.A.S. v San Salvadoru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
katka35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2014
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
Starsina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33949minih33949Ohnivé ženy se vracejí (1986) [TV film] 
n
minih27202minih27202Babi a její duch (1998) 
n
minih8564minih8564Hospoda (1996) [TV seriál] 
Hospoda n
minih22789minih22789Vrána (1994) 
The Crow n
minih4379minih4379Bob a Bobek – králíci z klobouku (1978) [TV seriál] 
Bob a Bobek – králíci z klobouku n
minih7090minih7090Dva supernosáči (1983) 
Die Supernasen n
minih3443minih3443Stefanie v Riu (1960) 
Stefanie in Rio n
minih27133minih27133Mumie (1999) 
The Mummy n
minih18596minih18596Sedmá rota za úplňku (1977) 
La 7éme Compagnie Au Clair De Lune n
minih35019minih35019Balada o zeleném dřevu (1983) 
Balada o zeleném dřevu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (8)
4   - Agostino
8   - katka35
7   - renbie
10 - kata18
6   - banik
8   - Status
3   - Pefto
6   - Starsina
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.115/0.082