reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rytíř de Pardaillan

Le Chevalier de Pardaillan

Další název:
Il Guascone, Clash of Steel
Rok:
1962
Délka:
89 minut
„Snadněji se získá královská koruna než srdce, které patří jinému.“

Celkové hodnocení filmu Rytíř de Pardaillan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.12.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2007
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.5.2016
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2013
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2009
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2006
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2014
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2016
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2013
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.6.2012
DejnaDee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
Michal83
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38398minih38398Alex a Emma (2003) 
Alex & Emma n
minih43992minih43992Ajťáci (2006) [TV seriál] 
The IT Crowd n
minih8004minih8004Gung Ho (1986) 
Gung Ho n
minih30293minih30293Zloději kol (1948) 
Ladri di biciclette n
minih13374minih13374Na rybách (1997) 
Gone Fishin' n
minih94639minih94639Let (2012) 
Flight n
minih6600minih6600Dobrý voják Frigo (1930) 
Doughboys n
minih24406minih24406Život je román (1983) 
La vie est un roman n
minih110361minih110361Bílá žába (2012) 
White Frog n
minih14915minih14915Okouzlená (1942) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.3 %
7   - argenson
9   - curil
5   - jarda53
9   - clara.bow
8   - Angelika28
5   - hvezdyn
7   - melakara
7   - peprz
9   - Ingrid
9   - oulisna
7   - Dex
7   - fingon
7   - Miloš11
7   - Pauleto
8   - nabba
9   - Anksa
6   - DejnaDee
7   - Smira24
10 - Michal83

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Divnopis (2008) [TV pořad]

18:50 - 19:00

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.434