ohodnotit

Rytíř de Pardaillan

Le Chevalier de Pardaillan

Další název:
Il Guascone, Clash of Steel
Země:
Rok:
1962
Délka:
89 minut
„Snadněji se získá královská koruna než srdce, které patří jinému.“

Celkové hodnocení filmu Rytíř de Pardaillan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.12.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2007
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.5.2016
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2013
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2009
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2006
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2017
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2018
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2014
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2016
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2013
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.6.2012
DejnaDee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
fvilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2018
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
Michal83
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86650minih86650Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (1993) [TV seriál] 
Snowy River: The McGregor Saga n
minih21727minih21727Boj na řece (1984) 
Up the Creek n
minih49072minih49072Tenkrát a dnes (2006) [TV film] 
Though None Go with Me n
minih50906minih50906Divoká krása (2007) 
Savage Grace n
minih71120minih71120Lež má krátké nohy (1998) 
Hi-Life n
minih58442minih58442Pět z nebe (1969) 
Pjatěro s neba n
minih28459minih28459Stíny minulosti (2001) 
In the Shadows n
minih49436minih49436Charlie Bartlett (2007) 
Charlie Bartlett n
minih49291minih49291Zločiny ze sousedství (2005) [TV seriál] 
Close to Home n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 % (22)
7   - argenson
9   - curil
5   - jarda53
9   - clara.bow
8   - Angelika28
5   - hvezdyn
7   - melakara
7   - peprz
9   - Ingrid
9   - oulisna
7   - Dex
7   - fingon
5   - Manučao
7   - K882
7   - Miloš11
7   - Pauleto
8   - nabba
9   - Anksa
6   - DejnaDee
7   - fvilda

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

12 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Byla jednou jedna kráva

05:00 - 05:59

42 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:50 - 06:15

112 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.261