reklama
 
ohodnotit

Rychlý a mrtvý [TV film]

The Quick and the Dead

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu Rychlý a mrtvý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.12.2011
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.10.2016
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2010
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2009
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2012
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2007
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28142minih28142Texas Rangers (2001) 
Texas Rangers n
minih35246minih35246Líbat Jessicu Steinovou (2001) 
Kissing Jessica Stein n
minih77728minih77728La mission (2009) 
La mission n
minih34927minih34927Rukojmí (2005) 
Hostage n
minih40333minih40333Vinci (2004) 
Vinci n
minih3285minih3285Asterix a překvapení pro Caesara (1985) 
Astérix et la surprise de César n
minih42270minih42270Linie obrany (1986) 
Zhong hua ying xiong n
minih75142minih75142Vykoupení Joea Maye (2010) 
The Last Rites of Joe May n
minih9336minih9336Jako zabít ptáčka (1962) 
To Kill a Mockingbird n
minih123585minih123585Nikdy není pozdě (2015) 
Ricky and the Flash n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.7 % (11)
7   - curil
8   - ajaajena
7   - RM
7   - Charlie35
9   - oulisna
9   - kapelnik
10 - beretap
9   - rika-ml
8   - moramp
7   - stereolab
10 - Olda58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.441/0.398