Jeden svět
ohodnotit

Rychle a zběsile 6 [2k digital]

Fast & Furious 6

Další název:
Rýchlo a zbesilo 6, Furious 6
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
131 minut
Premiéra v ČR:
23.5.2013
„Všechny cesty vedou sem“

Komentáře k filmu Rychle a zběsile 6

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl byl dost dobrý   hlavně se mi líbil vtipálek   Rom. S tým tankem to bylo   úžasný. Nevím co bych dál   dodal.
Speedy01
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2013
pecka
Vcera jsem byl na predpremiere   filmu a byl to zazitek.   Uvazuju jestli nepujdu jeste   jednou, tak moc se mi libil.   Prehnany konec samozrejmosti,   tentokrat ale fakt moc. presto   davam plny pocet, nejlepsi   film co jsem letos videl.
HanzWayne
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2013
Uzasny
Nejluxusnejsi Rychle a Zbesile   ze vsech dilu :) Vsem   doporucuju :) Radost se na to   koukat :) Oproti prvnimu dilu,   silenej pokrok dopredu :)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Rychlá a zběsilá jízda   hbitě vstoupila do šestého   pokračování a věrně se   drží změny nastolené   minulým dílem. Znamená to   tedy, že se opět nedočkáme   vytuněných auťáků a   pouličních závodů. Pravda,   jeden menší tu je, ale ten   nestojí ani za řeč. Série   se prostě rozjela jiným   směrem a je to dobře.   Neustálé opakování jednoho   a toho samého by velmi brzo   omrzelo. Naše známá parta   tentokrát pomáhá policii   dostat jiný nebezpečný   gang. Série různých   honiček, jejichž vrcholem je   scéna s tankem, je opět   adrenalinová a dech beroucí.   Fyzikální zákony sice opět   dostali volno, ale co je nám   svým způsobem po tom.   Popkornová zábava se opět   rozjela na plné obrátky a   ani tentokrát nezklamala.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Pro začátek si dovolím   trošku zavzpomínat. Pamatuji   si přesně, jak na mě   zapůsobil první díl této   Rychlé a zběsilé série.   Byl (a stále je) to naprosto   luxusní a ohromující   zážitek. Nevěděl jsem   tehdy, kdo je nějaký Vin   Diesel, Paul Walker nebo Rob   Cohen (režisér). Věděl   jsem jen, že mě tenhle film   hodně bavil a hltal jsem   automobilový honičky s   vytuněnýma kárama.

Jedničkou se tak   odstartovala výdělečná   série, která se v   posledních dílech pohnula   krapet jinam. Letos   přichází do kin šestý   díl a já si ho užil úplně   naplno. Justin Lin si umí   perfektně pohrát s   napětím, co se týče   honiček a díky střihu   získávají silnou kinetiku.   Aut oproti pětce přibylo a   jdou do akce mnohem častěji.   Auta zde létají vzduchem,   dělají kotrmelce a další   skopičiny a je to prostě   zábava, i když film kašle   na nějaké fyzikální   zákony a místy je to   přehnané. Dialogy trošku   skřípou, sem tam padne   nějaká dobrá hláška a   vtipnou složku obstarává   Tyrese Gibson. Tahle série (z   mého pohledu) už od   jedničky trpěla   nevýraznými záporáky. Tady   je to však jinak. Owen Shaw v   podání Luka Evanse je   charismatický, zajímavý a   rovnocenný soupeř pro   Dieslovu partu. Co bych   zmínil dál je Gina Carano,   která do filmu skvěle   zapadla.

Rychle   a zběsile 6 je prostě   nepřetržitá jízda, kde se   buď jede v autech na maximum   nebo tu někdo někoho mlátí   :-D.
P.S. Po   zatmívačce na konci filmu   setrvejte v sedačce kina pár   vteřin a počkejte si na   poslední sekvenci, která se   vrací obloukem k jednomu   dílu série.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2013
The Rock a Vin Diesel : skvělá dvojka!
A pokud opravdu do sedmičky   přibude Statham, bude to   nářez. V tomhle díle se   autama jezdí více než v   předchozím, chvílema už   mě to štvalo honilo se   honilo moc dlouho, no nevadí.   Bylo to až zbytečně moc   přehnaný a z čeho vyvázli   hrdinové bez škrábance by i   Supermana aspoň zapotilo. Ale   jako celek funguje dobře,   jako akční film. Rockův   agent Hobbs je neskutečně   sympatická postava a pokud   vznikne film pouze o něm jak   se plánuje, bude jen dobře.   Dobrý zvrat na konci a při   záverečné honičce byla ta   runway nekonečná :-D toť   mé postřehy.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2015
Ale jo bylo to docela   fajn,dostatečná akce mě   nedovolila se nudit,pár   akčních scén bylo až dost   přehnaných Dieselův skok z   jedoucího auta přes most a   nic mu nebylo ,ke konci   skákání z letadla do jeepu   a další,dobrá podívaná   byla jízda tankem po   dálnici,už to není ani tak   o závodění ale spíš   akční krimi kde jedna banda   honí druhou a do otho   policie.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2013
Těžko porovnávat, jestli je   lepší šestka, nebo pětka.   Oba dva filmy jsou akční,   promakaný, příběhový,   zvratový, ale koneckoncl, zde   je více hluchých míst, než   u předchozího dílu.   Herecké výkony nebyly   špatný, každopádně   nejlíp si vedl Dwayne   Johnson. Nejhůř Sung Kang,   který zde teda hrát   neuměl.
Jinak akce a   napětí od začátku filmu,   skvělé jsou také bojové   scénky, zvraty a sem tam i   nějaký ten vtípek, ale   místy se u toho snénárista   zarazil a někdy z toho vyšly   trapné a nedomyšlené   scény. Každopádně díky   filmové jízdě to rychle   přehlédnete a s nadšením   budete snímek sledovat dál.   Vyšel z toho suprový akční   biják, který mám chuť si v   blízké době pustit znovu!
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2013
Přesto, že se jedná již o   šestou epizodu tohoto skoro   již seriálu =) Tak mě to   pořád baví. Herci jsou   nestárnoucí a perfektní.   Hlášek opět hromada a až   na pár přehnaných scén   měl celý snímek spád,   napětí, dobrou hudbu i   efekty a prostě dokázal   zaujmout. Už se těším na   další...
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2013
"Do stejného potoka   dvakrát nevkročíš" ..   i takhle by se dal   charakterizovat nejnovější   díl téhle kdysi tuningové   party. Pětka byla vážně   našlápnutá a proto se J.   Lin snažil drtit diváky   podobným stylem. Taky proč   ne, když to fungovalo.   Jenomže natočit něco   stejného, navíc aby to opět   svým způsobem šokovalo a   zaujalo - to už holt není   ono. Na druhou stranu musím   pochválit výborně   zvládnutou režii, opravdu   kvalitní řemeslná práce.   Nádherné obrázky,   našlápnuté káry, kvantum   akce a občas i nějaký ten   povedený vtípek. I když ta   akce občas hodně bije do   očí - např. ten Dieslův   supermanský let přes   dálnici. Obecně ale stále   platí .. Rychle a zběsile   vzniklo na jádru tuningu,   upravených aut .. postupně   přešla série v akční   filmy s tuningovými auty.   Což je škoda.
ihladik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2013
Přehnané, ale skvělé
Prostě všechno, co od   takového filmu chceme. Káry,   holky, frajeři, akce,   skvělá hudba! Nečekejte   umění, čekejte super   zábavu a pár fakt vtipných   hlášek.
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Od pětky, která byla   dokonalá, je to trochu   sešup, ale naštěstí ne tak   hroznej, jak mohl být. Navíc   se nám do rodiny vrátí   Letty. Samozřejmě nesmí   chybět nový záporád,   nějaká ta zrádkyně a   protože už je těžké něco   vymyslet na šestý díl, tak   nám tvůrci připravili   honičku s tankem:D
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Žánr? Akční krimi.   Výstižnější však podle   mě je "rychle a   zběsile". Tento film má   své vlastní hranice a dokud   bude žít skvělý Vin   Diesel, tak se neustále budou   rozšiřovat. Film jde   prakticky z akce do akce, tedy   z honičky do honičky. O   příběh ani tak nejde, jako   spíš o představení   sportovních vozidel a   geniálního řízení   kaskadérů. Pozoruhodný je   návrat Letty, který mne   natolik překvapil, až si   říkám kam až může   hranice Rychle a zběsile   zajít- pokud se natočí   Rychle a zběsile 15 ( v což   reálně věřím),   nenápadně se vrátí v tomto   díle zemřelá láska   japonského člena týmu...   Film i přes svou celkem   dlouhou stopáž vůbec   nenudí, právě naopak svými   honičkami, luxusními auty a   nádhernými dívkami   přitahuje divákovu   pozornost. A to je opravdový   majstrštyk, udržet divákovu   pozornost u filmu bez   pořádného scénáře... Už   se celkem těším na sedmé   pokračování, poněvadž   závěr filmu jednoznačně   napovídá, že za pár let   přijde. 80%
Jiftach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2013
Navzdory všem možným   komentářům, mě se šestka   líbila velmi. Jednička byla   samozřejmě skvělá, ale   tenhle díl jí slušně   dotahuje. Skvělá práce ;)
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.5.2013
Hrnečku dost!
Mno, ano líbilo se mi to, ale   na druhou stranu už to bylo   moc překombinované a   přehnané. Naše partička mi   tady přišla jako A-Team. A   to co předváděli naši   nabušenci, tak za to by se   nemusel stydět, ani Batman   nebo Muž z oceli. Chvilkama   jsem měl pocit, že koukám   na sci-fi. Honičky, akce,   humor, to vše fungovalo na   100%, ač to bylo přehnané,   ale to ostatní mě teda moc   nenadchlo. Jak se říká   "méně je někdy   více", 6 je pro mě   nastavovaná a přehuštěná   kaše. A kdo vydržel chvilku   po prvních titulkách, tak   ví, že 7 je za dveřmi, a   přibude nabušenec   Statham...jo a Letty   žije...Za mě 70%:-D
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2021
Pátej díl z roku 2011 byl   příslib, že se série bude   zlepšovat, ale zde mírné   zklamání. Opět zas spousta   scénáristických berliček -   tohodle oživíme, ten bude   chvilku zlej a pak hodnej,   tihle proti těm, tamti s   nima, pak zas né. Ale jasný   o kvality příběhu a aby to   dávalo hlavu a patu zde moc   nejde. Akce je dost   přepálená a nereálná, ale   je jí dostatek a má to   šťávu. Takže vlastně   celkem pohodová zábava,   která se od filmu dala   očekávat - 60%.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Dwayne Johnson ( The Rock ) - záchranář filmů
Asi na tom něco bude. Pozvedl   tuto sérii už v předchozím   dílu a zachránil i G.I.Joe   2.
Začínám tušit,   že tato série bude asi   nekonečná :-). Ani bych se   moc nedivil, protože   fanoušků má mnoho a   tvůrcům se prachy hodí   vždycky.
Teď k fimu :   Přesunutí děje do Anglie   nebyl špatný nápad.
Vtipné to bylo s tím   tankem :-), to opravdu ano.   Ale taky to bylo dobře   zmáknuté, jak tam ten tank   drtí ty auta - velmi   podařené záběry.
Ovšem z čeho jsem bylo   přímo nadšený - tak to byl   ten skok Doma pro tu Letty nad   tou dálnicí !!! Pro filmové   "fajnšmekry" to   musela být lahůdka - prostě   precizní práce filmařů.   Pokud z tohoto filmu zapomenu   na všechno, tak ten skok si   už budu pomatovat na   pořád.
O hereckém   obsazení není třeba mluvit.   Snad jen Luke Evans byl dobrá   volba pro záporáka.
Jedna věc je jistá nebo   vlastně dvě - tento film   neprodělá a nebude dělat   své sérii ostudu.
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Rýchlo a Zbesilo 6 (2013)
po vymazlenej   "päťke"   "šestka" opäť   stráca na kvalitách po   všetkých stránkach. scenár   klesá do otrepaných koľají   TV filmov; akcia je síce   výborná, ale často   prepálená a zbytočne hnaná   na hranu; príliš veľa citov   a "hlbokých"   momentov... proste scenáristi   opäť vydychujú a po   nádejnom reštarte sériu   posielaju späť do   B-čkových vôd, čož je   škoda. akcia totiž funguje   presne ako má, chémia medzi   hercami by bola, slušne sa   hláškuje, humor na   odľahčenie zaberá,   autíčka pekne pradú... len   tie "to ako čo a   prečo?" momenty sú na   zabitie, dej sa zbytočne   stráca v poradách a   odbočkách, ktoré nikam   nevedú. chce sa povedať   veľa, no nefunguje to. ale   priznávam, nebyť momentov   sebaobetovania a tokia, tak   idem o hviezdu vyššie. a aby   toho nebolo málo, nevyzerá   to, že sedmička ponúkne   zlepšenie, skôr naopak, už   prvý náznak deja sľubuje   kliše.

P.S.:   nevypínajte záverečné   titulky!!!
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2018
Bližšie než k Rýchlo a   zbesilo 5, má táto strojovo   strnulá scénáristická   rýchlokvaska k Smrtnosnej   pasci 5. Porada, akcia,   porada, akcia, porada, akcia a   tak stále dokola. Pričom   porady nie sú vtipné ako by   chceli, a akcia je komicky   prepálená a na   najúspešnejšiu akčnú   sériu súčasnosti   nedostatočne prehľadná.   Ďalej sa šestka neodohráva   v príťažlivom exotickom   prostredí ako päťka, má   dejové odbočky, ktoré ju   zbytočne naťahujú a   uberajú jej na dymanike   (návšteva väzenia, závody   Diesela s Rodriguez), a   všetky jej highlighty sme   videli v traileroch.
fanik94
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Tupa podívaná při které   zůstává rozum hodně ale   opravdu hodně stát. Protože   se tam odehrávají takové   nelogické hovadiny jako když   Vin diesel "supluje   supermana" při skoku   přes most. Ovšem na druhou   stranu oceňuji   neuvěřitelné akční tempo   a obstojné herecké výkony.   Celkově mi to připadá jako   kdybyste vzaly všechny   hlášky a akční scény z   akčních filmů 80. let a   poslepovali to dohromady.
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2018
Začátek je hodně urychlený   a místy až nesmyslný, aby   se nakonec film co nejrychleji   dostal do toho o co nejspíš   nejvíce šlo, to jsou   honičky, bouračky, výbuchy   a zápletka s Letty.. Jsem   rád, že se tam znovu   ukázaly závody co proslavily   toto jméno, pouliční   závody .. Ale co mě   naštvalo byla ta část s   tím tankem, v trailerech to   vypadlo lépe nebo ta ranvej,   musela být dlouhá snad   100km, aby to mohli všechno   stihnou co bylo ve filmu...   Ale fyzikální nesrovnalosti   by se daly prominout je to   film, ale scénář a jiné   věci pohybující se kolem   charakteru postav byly horší   než v předešlém díle...   HODNOCENÍ: 65%
matej69
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2013
Tenhle díl mě utvrdil v tom,   že jedničku nic   nepřekoná.
Ta   přehnanost mě docela   zklamala, zvlášť ta   honička s tankem, jak Dom   skáče pro Letty, nebo   závěr v letadle.
Je   fakt, že jsem si to kvůli   těmhle dvěma scénám asi 4x   přetočil, ale celkově na   mě ten film dojem neudělal.
sokeres777
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.3.2019
Průměrné pokračování   slavné série. O autech je   toho čím dál méně a   akčních scén přibývá.   Zkrátka průměrná   podívaná.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $160miliónov║Tržby USA   $238,679,850║Tržby   Celosvetovo $789,952,811▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $74,601,195 //počet   predaných kusov 2,990,137║   Tržby za predaj DVD v USA   $55,993,935 //počet   predaných kusov 2,887,136║   veru som sa po celkom dobrej   ukážke na film aj tešil,   lenže čo ako konzument som   dostal, v rámci série oproti   predošlému dielu to spravilo   rázny krok späť, nielenže   príbeh bol neskutočná vata,   čo by ani nebolo nič nové   ale miestami až neskutočne   zbytočné ukecaná na to že   nebolo skoro na čom stavať,   občas nejaký ten heft udrie   ale prevažne sa tie   tláchačky o rodine už   nedali počúvať, rovnako tak   báchorka o znovu nájdenej   Letty a o tom ako ju znovu   dostať do rodiny bola   maximálne mdlá, plus k tomu   pekne otravovalo keď sa   všetci obviňovali za to aká   ostala zlá ble ble...., tak   som veril že aspoň akcia mi   to vynahradí, lenže v tomto   smere akoby sa tvorcovia   niekde zasekli v béčkových   produkciách, hlavne keď   ponúkali zrýchlené zábery   na frčiace autá aby bolo   vidieť že akože fakt valia   čo to dá, čo bolo dosť   citeľné v daných záberoch,   taktiež samotné závody,   búračky, nedosahovali   správny šmrnc, letiace autá   vzduchom nemali ten správny   náboj, prišlo to moc   samoúčelné, k čomu   nedopomohol ani zlý strih   záberov, buď bol   neprehľadný alebo niektoré   sekvencie boli vďaka strihu   strašne zle rozkúskované,   hlavne pri tých   mlátičkách, scéna s tankom   mala byť asi akčný vrchol   filmu ale nakoniec vyznela   nemastne neslane, lebo   likvidovanie diaľničných   áut v premávke prišlo   akurát pekne chorobne   zvrhlé, k tomu prišli   čerešničky na tortu v   podobe skokov hlavných   hrdinov z auta na auto, či z   jednej strany mostu na druhý,   toto fakt prišlo skôr na   smiech než aby to bolo v   rámci akcie účelové,   samotný záver z lietadlom   ktoré asi 20minút vzlieta z   dráhy(to by musela mať   letecká dráha asi 20km),   bola podpásovka ako hrom,   režisér Justin Lin len   potvrdil svoje krásne suché   rutinérstvo, zo všetkých   Rýchlych a zbesilých častí   3,4,5,6 mu ako tak vyšla len   5. /videl v kine: 45%/ __
zruz
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Pětka mě hodně bavila, u   tohoto dílu jsem si málem   vykroutil hlavu nad těma   hovadinama, co tam   scénárista napsal, no a   sedmičku mám jasnou FANDÍM   STATHAMOVI.
Kanystr
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.7.2013
Hm panečku, všechno co   správný béčko musí mít   se v tomhle snímku nachází.   Béčkovej scénář, modlim   se aby sedmička vůbec   nevyšla, béčkový herci,   jesliže někde předveli   svůj hereckej um tak tady to   teda nebylo. Snad jen kamera   se dala na trochu jinej styl a   v akcích se na to dobře   kouká.
tisca425
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.5.2013
...a tak jsem se tesil
rychla auta a akci žeru. co   jsem videl rychle a zbesile 1,   tak jsem se vzdy tesil az   uvidim dalsi dil a muzu se na   to divat porad, ale tenhle uz   asi nezapnu.
Obsazeni   parada, az na Dwayna Johnsona,   ten mi tam vubec nesedel. Akce   jsou strasne prehnane,   pocitacove az nerealne a   vypada to az trapne. A aby   byla do takove akce pozvana   parta autaru je taky trochu   uhozeny. Akce s tankem na   dalnici,obrovsky letadlo co   jede snad po 20km ranveji a   zastavi az tesne pred koncem?   Pecka, snad jeste se tam mel   objevit James Bond kdyz to   bylo v Londyne.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37485minih37485Vetřelec vs. Predátor (2004) 
Alien vs. Predator n
minih59704minih59704Myčka (2001) 
The Wash n
minih117135minih117135Hvězdy nám nepřály (2014) 
The Fault in Our Stars n
minih20810minih20810Terminator Salvation (2009) 
Terminator Salvation n
minih66500minih66500Show Jana Krause (2010) [TV pořad] 
Show Jana Krause n
minih92467minih92467Farma (2012) [TV pořad] 
Farma n
minih41949minih41949Hvězdná brána: Atlantida (2004) [TV seriál] 
Stargate: Atlantis n
minih89561minih89561LOL (2012) 
LOL n
minih51185minih51185Pařba ve Vegas (2009) 
The Hangover n
minih79943minih79943Méďa (2012) 
Ted n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Rychle a zběsile 10 (2023)

 Rychle a zběsile 10 (2023)
Rychle a zběsile 10 n
Fast X
Žánr: akční / krimi / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 9 (2021)

 Rychle a zběsile 9 (2021)
Rychle a zběsile 9 n
Fast & Furious 9
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)

 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw n
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

Rychle a zběsile 8 (2017)

 Rychle a zběsile 8 (2017)
Rychle a zběsile 8 n
Fast 8
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie / Kanada / Japonsko
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Rychle a zběsile 7 (2015)

 Rychle a zběsile 7 (2015)
Rychle a zběsile 7 n
Fast & Furious 7
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Rychle a zběsile 5 (2011)

 Rychle a zběsile 5 (2011)
Rychle a zběsile 5 n
Fast Five
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychlí a zběsilí (2009)

 Rychlí a zběsilí (2009)
Rychlí a zběsilí n
Fast & Furious
Žánr: akční / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Los Bandoleros (2009)

 Los Bandoleros (2009)
Los Bandoleros n
 
Žánr: akční / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Vin Diesel

(spin-off)

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

 Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
Rychle a zběsile: Tokijská jízda n
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 2 (2003)

 Rychle a zběsile 2 (2003)
Rychle a zběsile 2 n
2 Fast 2 Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: John Singleton

(pokračování)

Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]

 Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]
Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Philip G. Atwell

(spin-off)

Rychle a zběsile (2001)

 Rychle a zběsile (2001)
Rychle a zběsile n
The Fast and the Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Což takhle dát si špenát (1977...

14:25 - 15:50

82 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Město Hanoj a zátoka Ha Long

15:35 - 16:30

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Dovolená s Andělem (1952)

14:50 - 16:40

57 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Noc v muzeu (2006)

13:50 - 16:05

117 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190389
Osobností: 697537
Fotografií: 763185
Plakátů: 375866
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10