Duben
ohodnotit

Rukojmí

Hostage

Další název:
Rukojemník (SK); Hostage - Entführt
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
7.7.2005
„Bruce Willis jako elitní vyjednavač má jen jednu noc na záchranu rukojmí.“

Komentáře k filmu Rukojmí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2019
Povedený film. Bruce ve   starém stylu drsňáka, kdy   mu to sluší nejvíc. Má to   spád, správné napětí,   jsou tam efektní scény, no   prostě vše co má dobrém   akčním filmu být.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2018
║Rozpočet   $52miliónov║Tržby USA   $34,639,939║Tržby   Celosvetovo $77,944,725║   Jeden z mála akčných filmov   čo dosahujú určitý   stráviteľný štandart.   Veľkou oporou sa tu stáva   postava v podaní Bruce   Willisa, tomu takéto tipy   smutných hrdinov jednoducho   vždy sadnú. Úvod filmu je   mierne odbití(strašne sa to   podbá na úvod filmu Mercury   Rising tiež z Willisom,   vrátane určitej schémy   príbehu je tam podobnosť)   ale potom ako príde na pľac   Ben Foster film naberie aj na   temnote, nechýba potom aj   napätie a ku koncu aj   slušná akcia, plus nejaké   tie trikové vizuálne   vychytávky, samozrejme dejovo   je to ako na kolíske, lepšie   scénky sa striedajú z   horšími(z plochou   výpoveďou). "Slušný   priemer čo zaujme svojím   spracovaním." Na tento   film som sa aj vybral do kina   ale preto, že som bol jediný   záujemca projekcia sa   automaticky nekonala, smutné,   potom prečo takéto filmy   nezarábajú. /65%/
rimmerova-motorka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2017
Pro Bruce mám odjakživa   slabost. I když tohle není   top z jeho tvorby, tak jde o   poměrně věrohodný a   syrový příběh.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.10.2016
Za použití známé šablony   vznikl snímek, který svým   námětem mohl být daleko   lepší, než jak vypadá.   Bruce Willis je dle   očekávání takový jak je   znám, jenomže má děj mnoho   hluchých a především   nudných míst, takže po   dramatické stránce není   výsledek nijak zvlášť   potěšující. Mnohé scény   jsou předvídatelné, čím   děj ztrácí na objektivitě   zájmu. Myšlenka příběhu   je však jasná. Kam až je   člověk schopen zajít, aby   zachránil svou rodinu?   Thriller má jisté   předpoklady a tak pokud   divák nebude zase až tak   náročný či nebude znát   tématicky podobné   předešlé snímky, může   film hodnotit daleko   kladněji.
blackjack31
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2016
Jediné, co by mi vadilo, jsou   dlouhé rozhovory a děj bez   akce uprostřed.Hodnocení   průběhu filmu bych měl   80-70-60-50-40-50-60-70 a u   těch zůstanu. I když podle   mého názoru je 70% až až.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2015
Viděno podruhé a mohu   prohlásit - takhle má   vypadat akční / krimi /   thriller. Napětí, akce,   dobrá zápletka, temná   atmosféra, zvraty. Jasných   80%, solidní podívaná!
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2015
Nebýt
mého oblíbence B.Willise,byl   by to tuctový typicky   americký akční film,takhle   zvedám hodnocení o jednu   hvězdičku.Jinak naprosto   předvídatelný děj a   konec,plus občas ta nějaká   nelogičnost.Leč slušné   zabití času:-)
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2014
Bývalý policejní   vyjednávač Jeff si myslel,   že se přestěhováním   zbaví nočních můr ze   svého působení, ale zmýlil   se. Musí totiž čelit   obdobným problémům i v   klidném městečku a vše je   o to horší, že v ohrožení   jsou i členové jeho rodiny.   Rukojmí, které si únosci   vzali, je příliš horké   zboží a Jeff musí řešit   situaci, které si myslel, že   se vyhne. Dobrý B.Willis i   když ve Smrtonosné pasti byl   lepší i zde se stará o   napětí a táhne film nahoru   minimálně o 10 procent,
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2013
Standardní detektivka, ve   které by mohl hrát hlavní   roli kdokoli jiný než   Brucík a výsledek by byl   víceméně stejný. Namlsána   začátkem jsem se trochu   propadla do nudy, ale ten   barák....jenom byl trošku z   ruky od města.
Ben   Foster pro mě překvapením.   To, že byl ten sladký   blonďák s andělskými   křídly z X-Menů? Bála jsem   se ho. Brucovi to sluší víc   bez vousů, brečet umí   obstojně a malý Jimmy Bennet   mu byl rovnocenným partnerem.
sakro
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.3.2013
od skvělého začátku k zapomenutelnému konci
Celkově se dá říci, že   tento film v mnohém předčí   některé současné   "trháky" Bruce   Willise. Přece jen však mám   raději filmy, které   postupně gradují a jdou od   slabšího začátku k   výbornému konci. Rukojmí od   počátku zaujme, kolem   polovine začne mírně nudit   a konec bohužel pokazí   původně velmi dobrý názor.   Za to kladné co zbylo,   vděčí film určitě   Willisovi a přesvědčivému   malému hrdinovi Jimmy   Bennettovi. Ale v paměti mi   celé ty roky zůstal hlavně   díky tomu nádhernému   baráku v pohádkovém   prostředí. Už kvůli němu   stojí za vidění.
New
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2013
Docela dobrý film.   Napínavý, nápaditý, dobře   obsazený (herci známí z   jiných filnů - Útěk z   vězení, Spáči, Firewol   ...) Dá se ne to koukat   znovu.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2012
Mě se to teda líbilo   dost.Napětí od začátku do   konce .Nejlepší byl Mars   nevyzpytatelný psychouš   který to všechno na konec   zapálí.A jak to tak u Bruse   bývá vše to zachrání a   dobře to dopadne.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Ne že by to bylo úplně o   ničem, ale z Willisovy tvorby   rozhodně patří ke   slabším. Napínavé to   celkem je, ale nemá to ten   náboj, spád, je to moc   "rozpatlané".
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2011
Tento film byl pro mně docela   milým překvapením.Slyšel   jsem o něm totiž, že je to   blbost - opak je   pravdou.Líbilo se mi to a ten   konec jsem takový nečekal   ani náhodou.
Je zde   velmi kvalitní herecké   obsazení.Dost mě zaujal Ben   Foster v roli Marse -   úctyhodný výkon.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2011
Ano, opět typický film s   Bruce Willisem, na který jsme   si u herce zvykli. Je to   napínavé jak guma od   trenýrek k prasknutí. Mám u   něho radši ty krimi, než   jeho komédie až na Schůzka   na slepo, tento film mám   rovněž rád. Proč mám   Bruceho z amerických   superhrdinů nejradši? Je   nenucený, není dřevěný   jako Segal, dostává i   výprask, narozdíl od   Arnolda, nechlubí se svými   svaly. Jako bratra bych jej   vzal, nebo vzal bych jej jako   kamaráda a občas s ním,   šel na pivo.
Naomi21
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.9.2010
Tenhle snímek měl jistě   velké ambice. Bruce si chtěl   zahrát nějakou tu   charakterní roli a ukázat se   jako výborný herec. tohle   všechno bylo v plánu, ale   zůstalo to tak nějak na   půli cesty. Atmosféra je   místy mrazivá, bohužel ale   jen místy. Zničení všech   záporáků naivní. A Bruce?   Měl lepší role, tady   zůstal stejně jako scénář   na půli cesty.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2009
Celkem klasickej thriller,   kerej sice ničim   nepřekvapí, ale to rozhodně   neznamená, že nemá co   nabídnout, dobrá akce se   hodí vždycky, navíc Willis   většinou nezklame.Ani tenhle   film nejni výjimkou.Na jedno   zkouknutí určitě   nadprůměr, na druhou stranu   myslim že to jedno zkouknutí   je asi tak akurát...
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Skvělej film, na kterym sem   byla zaseklá od začátku až   do konce. Bruce Willis byl   super jako vždy. (Akurát sem   se zezačátku filmu bála,   že furt bude vypadat jak   opice :) Ale jednoznačně   nejlepší byl Ben Foster v   roli psychopata Marse. Tohohle   herce neznám, ale tady byl   prostě vyloženě dokonalej.   Film má akční, napínavej   příběh a rozhodně stojí   za zkouknutí.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Hostage
Vyloženě lahůdkou jsou   úvodní titulky, které jsou   jakýmsi slibem, jenže při   sledování zjistíte, že ten   slib scénárista, režisér   ani nikdo další   jednoznačně nedodržel.   Thriller, který sice   používá šablonu   rukojmích, ale tvůrci se   nebojí jít trochu dál,   protože jednak sledovat 90   minut přemlouvání   vyjednavačů by nebylo   příliš zábavné a jednak   protože je tu prostor tu   rozehrát další hru, která   to okoření. Jenže ani   kombinace dvou dějových   linií se tady nevyplácí,   protože film má někdy   tendenci nudit. Únosci jsou   totální amatéři a   většina dialogů mezi nimi   nestála za nic. Není   žádnou novinkou, že Bruce   Willis se do podobných rolí   hodí, což opět dokazuje i   tady a řekněme si to   upřímně právě on je tím   tahounem celého filmu. Film   se do jisté míry odlišuje   od těch jeho klasických   filmů, ale nejsem si jistá   že to je dobře. Párkrát   jsem se přistihla, že se nad   tou blbostí únosců   usmívám a myslím, že to by   se v takových filmech stávat   nemělo.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Skvělé dílko skvělá   práce Willise i celého   štábu naprostá paráda   skvělé téma převedené na   platno tak jukni
Poe64
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Dobrý Bruce a vprvom rade   dobrý film.Tento film je   veľmi dobre spracovaný,je   napínavý až do konca,je to   veľmi dobrá 8
halounak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2008
Docela slibně se   rozjíždějící film, který   bohužel zazdil moc   destruktivní konec. Willisovi   tyhle role jdou. Tady ale   nijak neoslnil...
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Jeden z najslabsich filmov   Willisovej bohatej   kariery.Film je   nelogicky,akcne sceny posobia   umelo a herecke vykony su   priemerne az slabe.Film   doporucujem len pre fanuskov   B.Willisa-ostatni nech siahnu   niekam inam.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Bruci, jen tak dál.
Vypadáš, že jsi rezignoval   na akčního hrdinu, který   jako umírněnější Rambo   čistí chodby obsazených   budov. Působíš spíše jako   zranitelný človíček, pro   kterého máme slabost,   abychom ti v emotivním a   drsném závěru dali za   pravdu a byli rádi, jak jsi   to vyřešil.
Utah79
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2008
Tak tento film, nebl   nejhorší v hl. roli Bruce   Willise,... Jen byli scény   které bych trochu změnil,   ale jinak GOOD.
mimac13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Bruce prostě hrát umí a v   této skvěle natočené   kriminálce to opět dokazuje.   Shodou okolností dnes   dávají tenhle film v tv a ja   si ho moc rád znovu shlédnu.
Cardigan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Tenhle film ve me vzbudil   samá pozitiva, i kdyz jsem se   na nej puvodne podívala jen   proto, ze mi byl doporucen.   Nezklamal me, spís nadchnul.
stacey99
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Tak Bruce zase raz predvádza   svoj štandard chlapíka s   problémami v rodine, ktorú   musí nakoniec zachraňovať.   Naozaj ma upútali len dve   veci: 1. výkon Bena Fostera -   toho by som vážne nechcela   stretnúť, 2.   "supervýkon"   Brucovej dcérušky. Za to by   som toho, kto na to došiel   (asi Bruce, čo???)nakopala.   Ale zábava je to vcelku   fajnová.
Duster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Nic zvláštního jsem   nečekal a o to víc (mile)   jsem byl překvapen. Film mě   chytl už od úvodních   (výborně   udělaných)titulků a s   postupujícím časem (a   stále víc houstnoucí   atmosférou) jsem se bavil   stále víc. Námět není   sice kdovíjak originální,   ale natočeno je to   zajímavě. Willis se po   několika úletech vrátil ve   skvělé formě a utáhne v   pohodě celý film (nedokážu   si představit v jeho roli   nikoho jiného). Z jeho   hereckých kolegů pak stojí   za zmínku ještě Ben Foster,   kterej je "takovej   divnej" a víc než   trochu ujetej už na první   pohled. V dobrém světle se   ukázal i režisér Siri -   některé záběry a scény   jsou nápadité a film   slušně odsýpá. Výborná   je také hudba pro mě doposud   neznámého Alexandra   Desplata. Sečteno, podtrženo   - pro mě nadprůměrný   akční thriller za krásných   8/10.
mirhasik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Ještě než se Bruce pustil   do čtvrté pasti,   přesvědčil nás v tomto   svižném akčňáku, že do   starého železa rozhodně   nepatří.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Celkem slušná a napínavá   podívaná. Neškodila by   nějaká ta akční scéna ale   nevadí. Vše vynahrazuje   dobrý Willis a opravdu   napínavé chvíle.
frenky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Extra povedené úvodní   titulky slibují mnohé. Celý   film ma skvělou atmosféru a   to i diky hudbie hudba   Alexandra Desplata. Film je   originálne kombinujúci   akčný triler s drámou o   rukojemníkoch a mafiánskou   záležitosťou. Výsledkom je   svieži, pôsobivý, akčný i   nečakane mrazivý triler   plný prekvapení. Pro   páteční večer   neváhejte,nudit se určite   nebudete.
miken
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Bruce Willis asi neměl   šťastný den, když přijal   roli v tomto snímku. Je v   něm zase za superhrdinu, ale   tentokrát mu nevěřím, že   to všechno zvládne. Ve   Smrtonosných pastích jo, i   když mi možná vytknete, že   tam je děj mnohem   nepravděpodobnější.   Deprimoval mě ten nejhorší   mladý únosce, kde se to v   člověku bere, být takový   jako on.
yakub
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Film začíná ještě za   doby, kdy Jeff Talley (Willis)   pracuje u S.W.A.T jako   vyjednavač a zrovna se   snaží zachránit dvě   rukojmí. Po   "vydařené" akci se   klasicky šoupne děj   "one year later" kdy   Jeff uz dela sefa policie v   nejakym zapadakove a chce na   vse (asi) zapomenout.
V tu chvili se ale tri   mladici rozhodnou pujcit si   auto z garaze jednoho prachace   a pri te prilezitosti vezmou   za rukojmi tatika a dve deti.   Jenomze tatik je ucetni mafie   a te se moc nelibi, ze policie   zacne cmuchat okolo baraku s   rukojmim a tak se rozhodne, ze   si taky poridi nejake to   rukojmi, ktere donuti jiste   lidi delat veci tak jak si   preji oni....

Takze jestli chcete videt   slaby odvar filmu Smrtonosna   past, kde lita zakrvacenej   Willis od hlavy az k pate a   snazi se zahranit sve blizke s   urputnym vyrazem na rtech   nevnimaje bolest ani   povetrnostni podminky, tak   mate moznost shlednout tento   film. Jinak je to prumerny   film, kteremu se dari udrzet   nad hladinou jen diky obsazeni   Bruce Willise.
Sandwitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Tak tenhle snímek je   vyloženě geniální, máme   tu policejního šéfa na   zapadlém okrsku s pohnutou   minulostí policejního   vyjednavače, vystrašené   děti, mladé zlodějíčky,   jednoho totálně ujetýho   maniaka a do toho všeho   ještě vleze mafie s únosem   rodiny policejního šéfa B.   Willise. Tohle všechno se do   filmu vešlo a skvěle zapadlo   do napínavého příběhu.   Vřele doporučuji.
lemurek80
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Další z řady....
...další z řady skvělých   kriminálek s Bruce   Willisem.Tentokrát se willis   představí v roli   policejního   psychologa,kterýmu se   nepovede jedno vyjednávání   a odejde dělat šerifa do   poklidného maloměsta...ale i   sem i zločin najde   cestu.Obyčejná vloupačka se   promění v docela záludnou   psychologickou hru kočky s   myší.Určitě stojí za 2   hodiny vašeho času.
weitinger
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.3.2007
Rukojmí.
Viděl jsem to včera a   nezbývá než konstatovat,   že to byla bída. Po všech   stránkách.
Děj v   každém okamžiku   předvídatelný, stokrát   omletá zápletka o   speciálním agentovi, kterak   mu lumpové ohrožují   rozpadající se rodinku.   Jasně, on Bruce to vyřeší.   I bez cizí pomoci /Tady mohl   scénárista přizvat ke   spolupráci tu velitelku   zásahu. K čemu tam byla,   nevím doteď./. Napínavé to   nebylo ani omylem, mladí   grázlové byli dost   amatérští,   nepřesvědčiví, staří   grázlové kupodivu nebyli   odhaleni. Tak se ani divák   nedozvěděl, kampak   tentokrát sahá korupce po   americku.
Zda ve filmu   hrála hudba nebo zda se   předvedl, stříhač   kameraman či jiný filmový   odborář, posuzovat nebudu,   poněvadž bych opakoval slova   z počátku článku. Takže   se aspoň zmíním o jediném   plus, které mi uvízlo v   paměti. Domek pod strží byl   pěkný.
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2006
Můj miláček (BRUCE WILLIS)   se opět ocitl ve filmu kde   září jako hvězda na   noční obloze.
Film   nasadil na samém začátku   brutální tempo - zarostlý   WILLIS a jeho vydání se   napospas vyděrači snad   každého zarazí hluboko a   pohodlně do křesla.
Poté jde spíše jen o   čas.Ano přesně čas musí   WILLIS předstihnout aby   zachránil svou rodinu.
Konec filmu snad každého   překvapí - nestíhal jsem   počítat osoby padající k   zemi...ale nebudu nic   prozrazovat.Hezkou podívanou   :)
huron
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2006
Slušný akčňák, který je   zručně natočený,   přiměřeně napínavý a   trochu přitažený za vlasy.   Bruce Willis je tady ve své   nejlepší herecké poloze.   Ale žádné extra zvraty   nečekejte, na to se film   příliš pevně drží svého   žánru.
Michal1667
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2006
Asi nejvetší chyba vznikla   ve chvíli kdy tento na   filmněkdo začal shánět   peníze. Tolikrát provařené   téma nemůže již zachránit   ani herecké obsazení. Samé   klišé a průměr....no   spíše podprůměr. Film vás   vtáhne do děje ale nikdy jej   nebudete chtít vidět   znovu....
Rosomak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.1.2006
Opravdu hrozný film,   doporučuji se mu obloukem   vyhnout. Klasická béčková   zápletka, neoriginální   režie a výsledný pocit,   který budete z filmu mít   bude hodně moc negativní.   Nikdy bych se na to už znovu   nekouk..!
Italiano
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.8.2005
V tomto snímku se Bruce   Willis nikterak nepředvedl,   hrozný příběh a nudné   scény.Tento film si u mě moc   vysoké hodnocení nenajde.Je   to škoda:o(
legenda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2005
Skvelé spracovanie, som spokojný...
Výborný a napínavý film,   od začiatku do konca, no   musím priznať, že niektoré   scény sú prehnane   afektované a vidno, že ide o   typický americkú produkciu,   zameranú na masového diváka   s cieľom zarobiť čo   najväčší balík peňazí.   Bruce Willis podal svoj   klasický herecký výkon.
Film odporúčam, určite   nebudete ľutovať, že ste si   ho pozreli, no ak nie ste   priaznivcom akčných filmov,   potom radšej ostaňte doma a   nechoďte do kina...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5315minih5315Což takhle dát si špenát (1977) 
Což takhle dát si špenát n
minih58194minih58194Benga v záloze (2010) 
The Other Guys n
minih83208minih83208Autosalon (2005) [TV pořad] 
Autosalon n
minih9149minih9149Interview s upírem (1994) 
Interview with the Vampire n
minih126615minih126615John Wick (2014) [2k digital] 
John Wick n
minih153917minih153917Spider-Man: Daleko od domova (2019) 
Spider-Man: Far From Home n
minih47532minih47532Čivava z Beverly Hills (2008) 
Beverly Hills Chihuahua n
minih25472minih25472Píseň pro nevěstu (1998) 
The Wedding Singer n
minih6117minih6117Desperado (1995) 
Desperado n
minih134117minih134117Prokletý klaun (2014) 
Clown n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

16:20 - 17:15

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

50 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10