reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Rudý orel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.12.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2011
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.1.2018
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2015
hanabrit1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih88217minih88217Jméno (2012) 
Le Prénom n
minih15077minih15077Osení (1960) 
Osení n
minih27916minih27916Znamení vraha (1999) [TV film] 
Happy Face Murders n
minih44930minih44930Blbec jménem zákona (1998) 
Torrente, el brazo tonto de la ley n
minih65398minih65398Neporažená (1947) 
Unconquered n
minih64250minih64250Red Hill (2010) 
Red Hill n
minih48497minih48497Velká potopa (2003) 
La Prophétie des grenouilles n
minih58635minih58635Mia a Migo (2008) 
Mia et le Migou n
minih129204minih129204Třetí světová válka (2001) [TV film] 
WW 3 n
minih135109minih135109Jsem voják (2015) 
Je suis un soldat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (12)
6   - curil
4   - jarda53
7   - clara.bow
7   - satyr
8   - Kycky
10 - dederon
1   - miroslav22
7   - rosta12
2   - motelij
8   - renod
5   - adalpri
10 - hanabrit1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152314
Osobností: 636453
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139795

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.381/0.336