reklama
 
ohodnotit

Rozvodová záležitost

A Bill of Divorcement

Žánr:
Rok:
1932
Délka:
66 minut
„Nečekaný návrat domů, který otřásl životem jedné rodiny.“

Celkové hodnocení filmu Rozvodová záležitost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.9.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.2.2008
mijenek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n
minih81172minih81172Vtipálek (1980) 
Il casinista n
minih4674minih4674Brouk jede na plný plyn (1974) 
Herbie Rides Again n
minih31648minih31648Místo nahoře (2004) [TV seriál] 
Místo nahoře n
minih21566minih21566U pěti veverek (1944) 
U pěti veverek n
minih40666minih40666Wallace a Gromit: Nesprávné kalhoty (1993) 
Wallace & Gromit in The Wrong Trousers n
minih64095minih64095Kateřina Veliká (1934) 
The Rise of Catherine the Great n
minih44828minih44828Brouk (2006) 
Bug n
minih4494minih4494Botostroj (1954) 
n
minih39428minih39428Štěstí ve hře (2006) 
Lucky You n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
7   - clara.bow
6   - Veronika42
4   - hvezdyn
6   - mat.ilda
8   - melakara
4   - Kloby
4   - mijenek

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:05 - 04:35

137 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

03:55 - 04:35

27 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Bouřlivé setkání (1993) [TV fi...

02:55 - 04:25

87 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622332
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.254/0.214