reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rozvedená žena

An Unmarried Woman

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu Rozvedená žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42321minih42321Robot Emil (1960) [TV seriál] 
Robot Emil n
minih47908minih47908Annie Leibovitz: Život objektivem (2006) 
Annie Leibovitz: Life Through A Lens n
minih122415minih122415Whiplash (2014) 
Whiplash n
minih64355minih64355Císařovna Sissi (2009) [TV minisérie] 
Sisi n
minih27391minih27391Mám tě rád, nemám tě rád (1996) 
I Love You, I Love You Not n
minih18946minih18946Skrytá kamera (1993) 
Lipstick Camera n
minih51620minih51620Patty Hearstová (1988) 
Patty Hearst n
minih54127minih54127Čistá barva (2006) 
Local Color n
minih36651minih36651Starý, nový, půjčený a modrý (2003) 
Se til venstre, der er en svensker n
minih40903minih40903Zúčtování (2003) 
Ghost Rock n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
6   - curil
7   - Blanche21
6   - rosta12
9   - Johnny1
8   - Zdenek13
1   - Kloby

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

58 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.672/0.647