ohodnotit

Roztržitý profesor

The AbsentMinded Professor

Rok:
1961
Délka:
92 minut
„Vysokoškolský profesor vymýšlí antigravitační látky“

Celkové hodnocení filmu Roztržitý profesor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2018
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2018
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2010
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2018
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50271minih50271Grizzly Park (2008) 
Grizzly Park n
minih29884minih29884Hodiny (2002) 
The Hours n
minih103646minih103646Oldboy (2013) 
Oldboy n
minih14574minih14574O myších a lidech (1992) 
Of Mice and Men n
minih48428minih48428X-Men Origins: Wolverine (2009) 
X-Men Origins: Wolverine n
minih57870minih57870Druhá strana (2000/1) 
El otro barrio n
minih3324minih3324Atlantida (1949) 
Siren of Atlantis n
minih34003minih3400311'09''01 (2002) 
11'09''01 n
minih41312minih41312Pýcha a vášeň (1957) 
The Pride and the Passion n
minih63535minih63535Američan (2010) 
The American n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.4 % (17)
9   - curil
9   - clara.bow
8   - Veronika42
6   - hvezdyn
6   - Edward52
8   - martin.stu
9   - satyr
7   - Kycky
7   - Scifista
7   - zepo
8   - Dex
7   - rosta12
7   - scareface6
6   - Area
6   - wrangler
7   - Pulletka
6   - AgentBláha
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153683
Osobností: 638331
Fotografií: 584684
Plakátů: 277543
Obsahů a biografií: 140782

Poslední komentáře

Fantastická zvířata: Grindelwald...

Je to ještě lepší než předchozí

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Všem mohu jen doporučit.   Efekty triky super děj   úplně úžasný, zkrátka to   za to stojí. A to nejlepší   je že to má znovu otevřený   konec.

Autor: RaistlinPetr | Hodnocení: 10 / 10

Fantastická zvířata a kde je naj...

Výborný film. 75%

Fantastická zvířata a kde je najít
Tento nový nástupca na   Harryho Pottera má slušných   hercov, skvelé vizuálne   efekty a pochválim aj dobrú   prácu s kamerou ale ten u   mňa více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
Kdyby mi bylo náct, tak bych   si tento romantický film   užila mnohem víc. Takto to   pro mě bylo spíše utrpení   sledovat dva lidi, kteří   více >

Autor: Hanny01 | Hodnocení: 3 / 10

Bajo la Rosa (2017)

Pod růží...

Bajo la Rosa
Otřesný snímek a důkaz o   tom, že Španělé umí   natočit rovněž škvár.   Rodinné psychodrama s jedním   dalším vyšinutým magorem   který si více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Tygr a drak (2000)

Tygr a drak
Ač natočeno v ohromujícím   stylu, připadá mi, že   navenek film vypadá trochu   víc, než ve skutečnosti je.   Nebo mě míjí ty asijské   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.262