reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Rozsudek noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2011
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2016
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.1.2018
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2005
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2016
scarface
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2008
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2009
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2009
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2016
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2016
Lukerdean
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih97370minih97370Byt je vykraden, maminko (1983) [TV inscenace] 
Byt je vykraden, maminko n
minih54886minih54886Special Delivery (2008) [TV film] 
n
minih3925minih3925Praštěná holka (1995) 
Cluelless n
minih15263minih15263Pád do tmy (1992) [TV film] 
Fade to Black n
minih38388minih38388Nebezpečné hry 2 (2003) [Video] 
Wild Things 2 n
minih115827minih115827Údajný vrah (2013) [TV film] 
Assumed Killer n
minih46466minih46466Sedm krvavých orchidejí (1972) 
Sette orchidee macchiate di rosso n
minih75973minih75973Valdemarův odkaz (2010) 
La herencia Valdemar n
minih8993minih8993Chobotnice 6 (1992) [TV seriál] 
La Piovra 6 - L' ultimo segreto n
minih47361minih47361Krvavá laguna (2007) 
Black Water n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 %
8   - curil
7   - FLA
7   - Agostino
6   - Chrustyn
8   - Bara.40
9   - FrankieOnd
8   - Charlie35
6   - Akana
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
6   - Prorok_Mys
9   - oulisna
6   - red.mann
7   - rockwoman
8   - rosta12
1   - miroslav22
10 - Luky
6   - motelij
8   - scarface
8   - sluníčko1

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.324/0.282