reklama
 
ohodnotit

Rozpolcení

Judicial Indiscretion

Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
88 minut
„Kariéra soudkyně Moniky Barrettové se slibně rozjíždí a právě tehdy potkala pohledného spisovatele. Je však opravdu tím, za koho se vydává?“

Celkové hodnocení filmu Rozpolcení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.9.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2010
prcekx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62425minih62425V peřině (2011) 
V peřině n
minih2438minih2438A Frankenstein stvořil ženu (1968) 
Frankenstein Created Woman n
minih4015minih4015Bílá smršť (1995) 
White Squall n
minih5009minih5009Ceremoniář (1996) 
n
minih62535minih62535Bastardi (2010) 
Bastardi n
minih6862minih6862Bajo el manto de la noche (1962) 
n
minih45633minih45633Oko (2008) 
The Eye n
minih3365minih3365Automat na přání (1968) 
Automat na přání n
minih26742minih26742Amatér (1967) [TV film] 
n
minih35119minih35119Pražská strašidla (1966) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.1 % (9)
3   - Agostino
4   - georginaa
4   - satyr
5   - R.RICKIE
3   - Persefonia
8   - oulisna
1   - miroslav22
6   - rosta12
3   - prcekx

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:55 - 00:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.222