reklama
 
ohodnotit

Rošťák Beaumarchais

Beaumarchais

Další název:
Beaumarchais l'insolent
Země:
Rok:
1996
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Rošťák Beaumarchais

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2015
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2011
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2018
usov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2011
Antonio.M
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41245minih41245Pobuda (2005) 
Boudu n
minih49150minih49150Jak se máte, co děláte? (1968) [TV pořad] 
Jak se máte, co děláte? n
minih141037minih141037Transport ER (2015) 
n
minih58423minih58423Prima děvčata (1988) 
Some Girls n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih56586minih56586Zabijáci lesbických upírek (2009) 
Lesbian Vampire Killers n
minih56786minih56786Noční rande (2010) 
Date Night n
minih43086minih43086Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 
Pirates of the Caribbean: At World´s End n
minih44506minih44506Cvokař (2006) 
The Treatment n
minih48380minih48380Moje rodina (2000) [TV seriál] 
My Family n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
8   - curil
7   - jitush.b
7   - melakara
6   - zepo
6   - rosta12
5   - Manučao
5   - usov
9   - Antonio.M
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150168
Osobností: 632930
Fotografií: 573513
Plakátů: 272299
Obsahů a biografií: 138085

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.263/0.223