reklama
 
ohodnotit

Rošťák Beaumarchais

Beaumarchais

Další název:
Beaumarchais l'insolent
Země:
Rok:
1996
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Rošťák Beaumarchais

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2015
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2011
usov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2011
Antonio.M
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25884minih25884Halloween: H20 (1998) 
Halloween H20: Twenty Years Later n
minih42156minih42156Chobotnice 3 (1987) [TV seriál] 
La Piovra 3 n
minih87181minih87181Vtip za stovku (2012) [TV pořad] 
Vtip za stovku n
minih40430minih40430R.S.V.P. (2002) 
n
minih55141minih55141Angelína Ballerína (2001) [TV seriál] 
Angelina Ballerina n
minih29784minih29784Romantická Angličanka (1975) 
The Romantic Englishwoman n
minih54354minih54354Slunečnice (1985) [TV inscenace] 
Slunečnice n
minih25638minih25638Inkognito (1997) 
Incognito n
minih35541minih35541Dekalog III. (1988) [TV film] 
Dekalog, trzy n
minih134746minih134746Legendy zločinu (2015) 
Legend n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
8   - curil
7   - jitush.b
7   - melakara
6   - zepo
6   - rosta12
5   - usov
9   - Antonio.M

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144317
Osobností: 615091
Fotografií: 539203
Plakátů: 258036
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.425