reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Romance

Další název:
Romance X
Žánr:
Země:
Rok:
1999
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1.6.2000
„Nevěř tomu, co ti lidi řeknou. Běž se podívat na to, o čem se nemluví. - Láska je jenom chvíle, sex je věčný.“

Celkové hodnocení filmu Romance

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2007
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2010
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2011
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2008
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.7.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih88012minih88012Hořící keř (2013) [TV minisérie] 
Hořící keř n
minih38833minih38833Vyskočilová Anife / Orientální tanec (2004) 
n
minih16490minih16490Posel smrti (1988) 
Messenger of Death n
minih122086minih122086Anomálie (2014) 
The Anomaly n
minih29705minih29705Banditi (2001) 
Bandits n
minih40264minih40264Netvor (1998) [TV film] 
Creature n
minih47930minih47930Smrt čeká všude (2008) 
The Hurt Locker n
minih27903minih27903Třinácté patro (1999) 
The Thirteenth Floor n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih28255minih28255Maska smrti (1999) 
Eye Of The Beholder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
8   - efCZa
7   - RM
7   - kudrna6
8   - phorsky1
9   - miroslav22
7   - Raptor150
7   - sluníčko1
10 - BlueBull
9   - volam
5   - bajaw
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606605
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.147/0.127