reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Roky prelomu [TV minisérie]

Další název:
The Years of Break
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
412 minut, 5 epizod

Celkové hodnocení filmu Roky prelomu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.1.2011
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2009
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2009
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih103090minih103090Máma a máma (2011) [TV film] 
Máma a máma n
minih111944minih111944Divergence (2014) [2k digital] 
Divergent n
minih24971minih24971Hříšné noci (1997) 
Boogie Nights n
minih35808minih35808Šílenci na prknech (2001) 
Out Cold n
minih110881minih110881Agentura: I možné je nemožné (2012) [TV film] 
Lili David n
minih3789minih3789Berlínská apokalypsa (1967) 
Da Berlino l'apocalisse n
minih20400minih20400Taffin (1988) 
Taffin n
minih83464minih83464Noví centurioni (1972) 
The New Centurions n
minih6969minih6969Dům na Carroll Street (1988) 
The House on Carroll Street n
minih24698minih24698Strach (1963) 
Strach n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Gottwald (1986) [TV seriál]

 Gottwald (1986) [TV seriál]
Gottwald n
 
Žánr: drama / historický / autobiografický / politický / agitka
Země: Československo
Režie: Evžen Sokolovský

(pokračování)

Povstalecká história (1984) [TV seriál]

 Povstalecká história (1984) [TV seriál]
Povstalecká história n
 
Žánr: drama / agitka / válečný / historický
Země: Československo
Režie: Andrej Lettrich

(pokračování)

Vítězný lid (1977)

 Vítězný lid (1977)
Vítězný lid n
 
Žánr: drama / agitka / politický
Země: Československo
Režie: Vojtěch Trapl

(pokračování)

Hodnocení filmu

68.6 %
2   - curil
8   - lejtenant
10 - dederon
8   - rosta12
7   - kepsar
5   - tvo
8   - J.Zaborsky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253746
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.441/1.411