reklama
 
ohodnotit

Rok koně

Year of the Horse: Neil Young and Crazy Horse Live

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
18.2.1999
„Dynamická a elektrizujíci hudební lavina.“

Celkové hodnocení filmu Rok koně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2009
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.7.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2017
raindog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.1.2008
ap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40119minih40119Muž na radnici (1976) [TV seriál] 
Muž na radnici n
minih31978minih31978Létající Čestmír (1983) [TV seriál] 
Létající Čestmír n
minih45413minih45413Můj přítel Monk (2002) [TV seriál] 
Monk n
minih3186minih3186Apollo 13 (1995) 
Apollo 13 n
minih36812minih36812Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery (2004) 
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed n
minih12306minih12306Městečko na dlani (1942) 
n
minih35804minih35804Můj soused zabiják 2 (2003) 
The Whole Ten Yards n
minih125275minih125275Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 
Mortdecai n
minih6649minih6649Doktor Hollywood (1991) 
Doc Hollywood n
minih18565minih18565Sedm hladových (1988) 
Sedm hladových n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
9   - Charlie35
9   - Akana
9   - thefj
8   - thornhill
10 - raindog
1   - ap

TV Program

ČT1 - Walda

01:55 - 02:45

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Kde je ta země mléka a strdí?

02:05 - 02:35

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

02:15 - 02:50

19 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:50 - 02:55

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.146/0.109