reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rodinný krb

Domicile conjugal

Další název:
Bed & Board
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
100 minut
„Hořkosladký pohled Francois Truffauta na útrapy mladého manželského života.“

Celkové hodnocení filmu Rodinný krb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2008
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2011
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2007
Gugu70
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2008
a.b.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22563minih22563Vítejte ve Wellville (1994) 
The Road to Wellville n
minih46691minih46691Nesmrtelný seržant (1943) 
Immortal Sergeant n
minih59946minih59946Proces proti Katalánii (1979) 
Companys, procés a Catalunya n
minih145036minih145036Krajinou domova (2016) [TV seriál] 
Krajinou domova n
minih12424minih12424Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký.... (1989) 
Honey, I Shrunk the kids n
minih2325minih23251 + 1/2 policajta (1993) 
Cop and Half n
minih33970minih33970Děti planety Duna (2002) [TV minisérie] 
The Children of Dune n
minih58943minih58943Assassin's Creed: Lineage (2009) 
Assassin's Creed: Lineage n
minih116663minih116663Co si přeji k Vánocům (2013) 
All I Want for Christmas n
minih67075minih67075Den delší, než rok (1971) 
Dan duži od godine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88 %
9   - cicis
8   - curil
9   - Justik66
9   - melakara
10 - phorsky1
7   - dals
7   - etos
10 - blue.moon
10 - Gugu70
9   - a.b.

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.168/1.136