reklama
 
ohodnotit

Rocky VI

Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
9 minut

Celkové hodnocení filmu Rocky VI

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.6.2016
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.11.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2009
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2007
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2007
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.2.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2007
Fraulein_Holle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2011
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007
Fawe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.1.2011
CompNett
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2008
skeca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2850minih2850Alwin na silnici (1974) [TV film] 
Alwin auf der Landstraße n
minih60069minih60069Chrysalis (2007) 
Chrysalis n
minih2846minih2846Alsino a kondor (1983) 
Alsino y el cóndor n
minih45956minih45956Body Without Soul (1996) 
Body Without Soul n
minih7190minih7190Dvojitý zásah (1991) 
Double Impact n
minih5472minih5472Černá kobra 2 (1988) 
Black Cobra 2 n
minih46307minih46307Goebbelsův pokus (2005) 
Das Goebbels-Experiment n
minih27782minih27782Erin Brockovich (2000) 
Erin Brockovich n
minih40081minih40081Balíci (2005) [TV film] 
n
minih36837minih36837Nepřemožitelné zlo (2005) 
Frágiles n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 %
6   - efCZa
5   - Lienocka22
4   - Kuvik
5   - karlosphon
7   - Faye
6   - Strength
5   - POMAJZ
9   - Brosis
5   - Fraulein_H
8   - Merry
2   - Fawe
9   - CompNett
10 - skeca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146739
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.364/0.311