Duben
ohodnotit

Rocky 2

Rocky II

Rok:
1979
Délka:
119 minut
„Sylvester Stallone opět v ringu! Dokáže obhájit svůj titul před zastrašováním a drtivou silou protivníka?“

Komentáře k filmu Rocky 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Zasa v ringu
Skončilo to tam, kde   naposledy. Je zvláštne ako   ten film dosiahol také   úspechy, keďže tu je tej   akcie možno ešte menej a je   to skôr o rodine, bežných   radostiach a starostiach a na   riadny zápas si musíme   počkať do konca. Ale je to   práveže dobré, taký   bežný život starnúceho   boxera. Síce sa dej po   jednotke dal očakávať a má   to nejaké tie klišé,   hlavnou devízou sú hlavne   hlášky a to hlavne s jeho   trénerom. "Rocky,   myslíš, že máš   poškodený mozog? - Veď   žiadny nemám."   "Pudeš k zemi chlape,   pudeš k zemi. - Nenechaj sa   otráviť, chlapče. - Nemalo   to skôr otráviť teba? -   Jo." Parádne dialógy.   Inak dobrý filmík
rimmerova-motorka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.9.2017
Film je klasika, nicméně   není to můj šálek kávy.   Schéma příběhu téměř   totožné s jedničkou...pro   mě nuda. Až se člověk   diví, kolik taková bejkárna   má pokračování.
afer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2014
Dalo by se to stvárnit lépe
ne zas tak povedené   pokračování, které ale   stále ještě nějak   nevybočuje z reality   sportovního zážitku. Pravda   texty jsou celkem slabší a   propagandistické dětičky   věhající s Rokym celému   zážitku také moc nedodají,   ale protože filmový   zážitek vytváří konec   jedná se stále ještě o   celkem zdařilé dílo.
Dexterman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Opět skvělý díl Rockyho   tentokrát mě bavil opět   celý film a závěrečný boj   s Creedem ten bly skvělej   zase výborný film.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2013
Pokračování příběhu   přímo navazuje na snímek   předchozí. A opět musí   čelit životním nástrahám   a překonávat překážky.   Snímek sice už nedosahuje   kvalit prvního dílu, ale až   tak moc zase za ním   nepokulhává. Sylvester   Stallone se tentokrát kromě   napsání scénáře zhostil i   režie a natočil film, který   nevybočuje od poukázání   nad nutností nevzdávat se   dané životní cesty. I když   se objeví překážka,   nezastavit se a překonat ji.   Je důležité jít si za   svým snem ať to stojí co to   stojí. Poselství filmu je   opět nezpochybnitelné.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Druhé pokračování o   rodící se hvězdě v boxu   nezklamal.Čeká nás další   skvělý zápas v boxu s   protivníkem v podání   C.Weatherse.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2012
Rocky Balboa ten Italský   hřebeček a podruhé. Tento   díl jsem moc neznal a tak si   ho přopomněl a upřímně,   první půlku jsem se bál,   že dám tak 40%. Machrovský   keci hřebce, podivné dialogy   a celkem nuda, pak se to více   rozjede a finále je super!   Škoda toho né moc   povedeného začátku.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2012
O něco slabší   pokračování,ale opravdu jen   o málo...neskutečně   předvídatelný děj   nicméně vždycky pobaví...a   bohužel stejně jako u   jedničky musim poukázat na   to,že závěrečnej zápas je   choreograficky asi jeden z   nejhorších soubojů, co jsem   kdy ve filmu viděl...to má s   boxem opravdu málo   spoelčnýho,Balboa jen stojí   a nechá se mlátit do hlavy,   přitom základem v boxu, je   hlavně dobrá obrana...Balboa   se takřka nekryje,jen   inkasuje,představitel Apolla   pro změnu furt to   samý...levá,pravá,levá   pravá a taky žádný   krytí...myslim,že to mohli   natočit trošku reálněji a   choreograficky si trošku   pohrát...i dva týpci ,co si   někde na diskotéce vjedou do   vlasů,se aspoň trošku   krejou,ale to je asi jedinej   mínus,kterej bych filmu   dal...80%
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Superfight II
Po utkání mezi Appolo   Creedem a Rockym Balboou se   strhne další bitva a to   slovní Appolo vykřikuje že   Rocky měl štěstí a že   chce odvetu,zatímco Rocky   ohlásil konec a najde si   manuální zaměstnání.   Appolo zvolí nekalé praktiky   aby se odveta uskutečnila a   Rockyho zesměšňuje přes,   známé v jeho blízkém   okolí a v TV osobně. Rocky   nakonec povolí a pod vedením   svého kouče Mickyho se dá   do tréninku, Adrian s tím   nesouhlasí a to Rockyho v   tréninku omezuje, je   myšlenkami jinde. Těhotná   Adrian pracuje znovu ve   zverimexu kde zkolabuje a je   odvezena do nemocnice kde   leží v komatu ,od té doby   Rocky tráví všechen čas u   jejího nemocničního lože   nebo v místní kapli, nejde   se podívat ani na svého   novorozeného syna, chce jej   vidět až s Adrian. Když se   Rockyho žena probere poprosí   ho aby pro ni něco udělal   "VYHRAJ" Rocky se   pustí s plným nasazením do   tréninku a nakonec v 15. kole   Appola složí.
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Kvalitní dvojka
Sly stále hraje, scénář   už není tak špičkový jako   v legendární jedničce a   prostředek filmu obsahuje   příliš vaty. Naopak dlouhou   závěrečnou bitvu považuji   za nejlepší ze všech šest   dílů. Klasika.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2009
O něco slabší   pokračování 1. dílu, ale   stejně velmi hezky natočena.   Tentokrát se film ještě   více točí okolo boxu a   nemůžeme Staloneho vinit,   že chtěl z této role   vytlouct co nejvíce.
richi23
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2009
Tak Rocky II .díl se mi asi   líbí nejvíc.ten druhý   zápas s apollem je prostě   super,Tak se moc těším a   doporučuji se dívat..:-)
Jarda6
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Když odbíhali úvodní   titulky tohoto filmu pořád   jsem si říkal "Měl   jsem tenhle film vůbec   pouštět?Co když mi ten   nádherný první díl   zošklivý?" bál jsem se   naprosto zbytečně.Druhý   díl Rockyho je stejně   úchvatný jako jednička,   parádní atmosferická hudba   jen podtrhuje bezchybné   herecké výkony.Tvůrci   dokázali zplodit   pokračování stejných   kvalit jaké nabízel   původní film.Velmi dobrá   práce!
AshT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Slabší díl moc mě nebavil   ale nakonec mě to začlo   bavit v tom ringu takže   dobré.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Pekne pokracovani jednicky.
Apollovi se zda a   pravem,ze lide povazuji za   viteze jejich prvniho zapasu   Rockyho nez jeho.
Proto   ho vyzve na dalsi zapas.Rocky   by sice uz nemel boxovat,ale   jeho spatna financni situace   ho k zapasu donuti.
marecek.7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2009
úspěšné pokračování,o   které se mi bohužel zdá že   se oproti dalších dílech   rockyho až moc podobá   jedničce.rocky bojuje proti   stejném boxerovi a ten boj se   nějak moc neliší od   prvního.trénuje ho stejný   trenér a trénink je opět   dost podobný jedničce.no   prostě ažž napár   dějových zvratů je to   opravdu hodně podobné   pprvnímu dílu.ovšem to mu   neubírá na kvalitě.80%
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Proč nevytěžit z velkého   úspěchu prvního filmu a   nenatočit stejně dobré   pokračování o boxu? Dvojku   mám i radši než první   film.
Mufka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Hodně čerpá z   veleúspěšné jedničky a i   přesto nijak výrazně   nezaostává. Opět chytí a   nepustí. Skvělé   pokračování, jen velmi   málo takovýchto návratů.
JanaOss
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2009
rocky 2 - řekla bych, že   toto je opravdu   pokračování. Nedá se   říci, že by bylo horší   nebo lepší. Je to doslova   pokračování. Nic se   nemění - Rocky schopný   boxer, plný elánu, akce a   víry, stále trochu   přihlouplý, u čehož by si   někdy člověk řekl- neper   se, budeš stejně hloupý.   Má však dobré srdce, plné   citů, odvahy a cti. Opět   dobrá podívaná (jen ten   ring opravdu nemusím)
halounak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Pouze nastavovaná kaše,   která ničím novým   nepřekvapí. Stallonovi   člověk už nefandí tak jako   v prvním díle, který byl i   celkem originální. Nicméně   pořád obstojné...
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Co rici k Rockymu, ze si tuto   roli pravem zaslouzil   Sylvester Stallone. Neumim si   v teto roli predstavit treba   Van Damma, ten na to nema   xicht. Proste skvely vyber se   vyplatil...
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2008
druhej dil presne navazuje   tam, kde prvni skoncil, jeste   zopakne zaver zapasu z minula,   takze by se mohlo zdat, ze to   je proste navazani na puvodni   dej a rozvinuti osudu   jednotlivejch postav. Coz sice   jo, ale vicemene to je podruhy   to samy a drobet hur, jelikoz   uz to je proste podruhy a   nektery herci uz do toho tolik   nedavaj. Na druhou stranu se   dost zlepsily zapasy (teda ten   jeden), uz to vetsinou vypada,   ze rana fakt dopadla, navic   solidne ozvuceny a vsude caka   pot, sliny a sem tam krev.
callaghan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Rocky 2 se celkem úspěšně   veze na vlně úspěchu   prvního dílu. Není to   vůbec špatné   pokračování, až teda na to   děsné finále, kde to   tvůrci neuvěřitelně   zmastili. Ten nesmyslně   přehnaný americký konec -   to je hrůza děs. Ale i tak   je Rocky 2 asi nejlepším z   pokračování. Další díly   jsou už jen takovým odvarem.
Ba.tista
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Na konci prvního dílu Rocky   prohraje zápas o mistra   světa s Apollem na body. Ve   druhém dílu Apollo vyzve   Rockyho na další zápas ve   kterém chce zvítězit nad   Rockym KO. Podaří se mu to   ne bo Rocky tentokrát vyhraje   vysněný titul?
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Už horší než první díl   ale né rozhodně nejhorší   díl celé   série...setkáváme se tady s   chudobou Rockyho...odvetu   odmítá a že mají málo   peněz musí i Adrien to   práce...kde je už dávno   těhotná...když předčasně   porodí upadne do   komatu...Velmi působivě   natočené drama o boxerovi   který měl jen smůlu a   který uchopí svoji druho   šanci za pačasy.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Velmi dobré a povedené   pokračování, z Rockyho se   stal hrdina přestože   prohrál a lidi chtějí   odvetu. V ní Rocky triumfuje.   Davám 9.
Pauleta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Nemůžu si pomoct, ale   jednička je lepší. Je fajn,   že to Stallone nepojal jen   jako volné pokračování,   ale že dvojka začíná tam,   kde jednička skončila.
smíšek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Rocky 2
Vcelku povedené   pokračování, ve kterém se   hlavně jedná o odvetě   zápasu Rockyho Balboa a   Apolla z prvního filmu.   Docela zajímavá je také   výrazná proměna Rockyho   života, z kterého se přes   noc stal z neznámého   chudého boxera slavný   Italský hřebec. Dobrý film
dave86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Velice důstojné   pokračování, které nic   neztrácí z lesku prvního   dílu. 10/10
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2006
Dvojka???Opět naprostá bomba   ... nikdy neomrzí a nikdy   nezestárne.Hlavní postavy   (STALLONE + WEATHERS) -   perfektní volba,perfektní   těla!!!Odveta jejich duelu   brutálně láká a celý   koloběh příprav diváka jen   baví a fascinuje.Příběh   graduje a už se počítá ...   čtyři ... pět ... šest ...   každý sledující musí být   v extázi a trpět jako oba   boxeři v ringu.Nemá to   žádnou chybu a to, že je   velmi přeostřená výdrž   boxerů - vem to Čert ... :@)
notime
Hodnocení:
Přidáno: 7.7.2006
Důstojný nástupce kultovní   jedničky, tentokrát už pod   Staloneho režisérskou   taktovkou. Co se týče   výdrže obou boxerů, tak je   přece známým faktem, že   americký filmový hrdina   vydrží asi 10x víc jak   běžný smrtelník, takže to   už snad nemá cenu ani   řešit.
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Dvojku už režíroval sám   Stallone a nedopadlo to tak   špatně, jak se čekalo.   Pořád to má dobrý grády,   skvělou hudbu a scénář   taky ujde.
Kecka1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2005
Nemůžu si pomoct, ale   jednička byla jednička.   Stalone se chopil režie a s   tím trochu pokulhalo   provedení. Na druhou stranu   žádné pokračování není   super. Tohle je ovšem   rozhodně koukatelné. Ale   fakt, že by každý člověk   po ranách, které dostanou   oba boxeři, byl mrtvej, je   věc druhá. Autenticita tady   trpí na úkor atraktivnosti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih85821minih85821Until the Light Takes Us (2008) 
Until the Light Takes Us n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih27499minih27499Hledám Amy (1997) 
Chasing Amy n
minih33379minih33379Constantine (2005) 
Constantine n
minih42819minih42819Kubo (1965) [TV inscenace] 
Kubo n
minih168909minih168909Dělníci duše (2017) [TV pořad] 
Dělníci duše n
minih46713minih46713Barva kouzel (2008) [TV film] 
The Colour of Magic n
minih24971minih24971Hříšné noci (1997) 
Boogie Nights n
minih138938minih138938Anděl Páně 2 (2016) 
Anděl Páně 2 n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Creed (2015)

 Creed (2015)
Creed n
 
Žánr: drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Rocky Balboa (2006)

 Rocky Balboa (2006)
Rocky Balboa n
Rocky Balboa / Rocky VI
Žánr: drama / sportovní / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 5 (1990)

 Rocky 5 (1990)
Rocky 5 n
Rocky V
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John G. Avildsen

(---)

Rocky 4 (1985)

 Rocky 4 (1985)
Rocky 4 n
Rocky IV
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 3 (1982)

 Rocky 3 (1982)
Rocky 3 n
Rocky III
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky (1976)

 Rocky (1976)
Rocky n
 
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John G. Avildsen

(---)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

41 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

13:00 - 13:25

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

51 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani