ohodnotit

Robinson Crusoe

Žizn´ i udivitel´nyje priključenija Robinzona Kruzo

Země:
Rok:
1972
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
8.3.1974
„Sovětský barevný film. Přepis slavné knihy Daniela Defoea.“

Celkové hodnocení filmu Robinson Crusoe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.5.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.5.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.7.2012
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2012
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46496minih46496Krysy (2002) [TV film] 
The Rats n
minih86177minih86177Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 
Pacific Rim n
minih157149minih157149Star Trek: Discovery (2017) [TV seriál] 
Star Trek: Discovery n
minih50827minih50827Richard Sharp - Nebezpečné poslání (2006) [TV film] 
Sharpe's Challenge n
minih148462minih148462Auta 3 (2017) 
Cars 3 n
minih51615minih51615Básník (1998) [TV film] 
Little Girl Fly Away n
minih3955minih3955Běžící muž (1987) 
The Running Man n
minih55110minih55110Muž z kalendáře (1987) 
Campus Man n
minih40826minih40826Ordinace v růžové zahradě 2 (2005) [TV seriál] 
Ordinace v růžové zahradě n
minih67950minih67950Bonny and Clide (2010) [Video] 
n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Crusoe (1988)

 Crusoe (1988)
Crusoe n
 
Žánr: dobrodružný / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Caleb Deschanel

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

82 % (10)
10 - Petra.Barb
8   - Kuvik
7   - AGAMEMNON
5   - ponorka.ba
8   - nick4
9   - POMAJZ
10 - trampnet
8   - ceskytulak
8   - tvo
9   - leona73
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279520
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.126/0.095