reklama
 
ohodnotit

Říkejte mi Kubrick

Colour Me Kubrick: A True...ish Story

Další název:
Udělej mi Kubricka; Appelez-moi Kubrick; Colour Me Kubrick: A True...ish Story
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
86 minut
„Hrát si na slavného režiséra má svoje výhody.“

Celkové hodnocení filmu Říkejte mi Kubrick

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2012
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.3.2013
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2009
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.7.2011
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2011
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2013
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2014
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2011
ipjp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.9.2011
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2016
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2013
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2011
Inge234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2014
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2016
Teonanacatl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33362minih33362Past (2001) 
Kept n
minih133564minih133564Trable dívčí kapely (2014) [TV film] 
En Vogue Christmas n
minih117923minih117923Chraň nás od zlého (2014) [2k digital] 
Deliver Us from Evil n
minih55540minih55540Phffft (1954) 
Phffft n
minih40332minih40332Zachraň si, kdo můžeš (život) (1979) 
Sauve qui peut (la Vie) n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih19088minih19088Smějící se policajt (1973) 
The Laghing Policeman n
minih15392minih15392Páni kluci (1975) 
Páni kluci n
minih12480minih12480Milostné pozdravy z kožených kalhot 2. (1974) 
Geh, zieh dein Dirndl aus n
minih10793minih10793Krev a víno (1996) 
Blood and Wine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
8   - curil
6   - LenC2
4   - mat.ilda
8   - rankinfitc
5   - Yontalcar
8   - cerfik
6   - satyr
6   - Zimmy871
6   - legenda
6   - Kycky
5   - Lasy
9   - dederon
6   - rosta12
5   - ipjp
8   - michaldoko
7   - sudcadred
6   - Spurs
6   - Inge234
6   - Aguirre
5   - Teonanacat

TV Program

ČT1 - Královna z Valašska

14:00 - 14:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenutí vůdci

14:50 - 15:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Vertical Limit (2000)

13:00 - 15:25

112 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

13:50 - 15:35

62 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147489
Osobností: 625080
Fotografií: 558470
Plakátů: 265392
Obsahů a biografií: 135317

Poslední komentáře

Byl jednou jeden dům (1974) [TV ...

Byl jednou jeden dům
Seriál který si nenechám   ujít ani dnes. Omladina domu   je sice tak trochu postarší,   ovšem není to na škodu.   Seriál nechává nahlédnou   více >

Autor: Whiskyman | Hodnocení: 8 / 10

Duchové (2001) [TV film]

Duchové
Podprůměrná duchařina,   která nedělá žánru dobrou   reklamu. Naivní provedení   už tak špatného scénáře   zvyšují ještě prachbídně   provedené více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Banánové rybičky (1999) [TV pořa...

Banánové rybičky
Nezábavná Pawlowská s   feministickými sklony a   očima zmalovanýma jak   pracovnice z Dubí má v TV   kvokací pořad, myslí si o   sobě, jak je více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

EZO.TV (2009) [TV pořad]

EZO.TV
Komunisté dobře dělali,   když tyhle legalizované   zloděje do TV nepouštěli. V   kapitalismu je to ovšem něco   jiného, nyní je takovéto   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Hannah Montana (2006) [TV seriál...

Hannah Montana
Téměř 60%?! Evidentně jsem   zavítal na uzavřené   oddělení Černovic. Jasný   důkaz degenerace českého   národa, zejména   porevoluční mládeže. více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.754/0.713