Duben
ohodnotit

Riddick: Kronika temna

The Chronicles of Riddick

Další název:
Černočerná tma 2
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
26.8.2004
„Ani všechna síla vesmíru osud nezmění“

Komentáře k filmu Riddick: Kronika temna

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Absolutni spokojenost
Nemam,co bych tomuto filmovemu   pocinu vytkl.Snad jen to,ze me   tak moc dostal a libil se   mi.
Je to takove jakoby   volne pokracovani filmu   Cernocerna tma,jenom o poznani   lepsi.
Herecke obsazeni   je tady,no proste skvele.Je tu   spousta hvezdnych jmen.Me   osobne se tady velice moc   libil Karl Urban v roli   generala Vaako.
A   efekty v tomto filmu?   .............Neco   paradniho.........za zminku si   myslim,ze postaci uvest jenom   vezenskou planetu   Krematoria(ted presne   nevim,jak se to pise)
Takze doporucu vsem   milovnikum sci-fi.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Naprosto dokonalé   pokračování Černočerné   tmy.Temný sci-fi snímek   plný bizardních vesmírných   lodí,zvláštních efektů a   akčních scén v čele s Vin   Dieselem.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Ten to film mně osobně dost   zaskočil je to pěkné Disel   zde i exceluje prostě paráda   mohu opět doporučuju
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Kvalitní akční sci-fi se   zajímavým scénářem a   dobrou kamerou. Do příběhu   tohoto filmu jsem se zakoukal   a film mě nepustil až do   konce.
mancika.n
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2011
Veľmi dobre premyslené   sprisahania, vynikajúci   vývoj postavy a špeciálne   efekty, ktoré do štruktúry   filmu tak dobre padnú.   Nečakala som, že sa úplne   prilepím k obrazovke, keď   som sa prvýkrát posadila   pozerať na tento film. Výkon   Vin Diesela, ktorý je   pravdepodobne jeho najlepší   vôbec, nehovoriac bol tiež   producentom tohto filmu.
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2004
Malý průvodce:
Chcete spolu s Riddickem   zjistit, co je vlastně zač?   Tak se podívejte na   pokračování Černočerné   tmy. Dále se konečně   dozvíme kde Riddick k   nabroušeným očím   přišel.
Samozřejmě   nepřijdeme o bojové scény a   nakonec o zaslouženou odměnu   v podobě klidu, protože ti   nepříjemní Nekromantové   vám budou muset složit.   Přijdeme o pár známých,   ale co je to proti záchraně   vesmíru?
...
Výborný film. Vůbec mu   neuškodilo, že je to   pokračování.
Pejpr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Můj úplně nejoblibenější   film =) o to víc mě mrzí   celkové průměrné   hodnocení :(
„Ani   všechna síla vesmíru osud   nezmění“
MucBar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Boj síly a mágů
Riddick a jeho příběh je   určen nejen fandům fantasy.   Je pravda, že tomu, kdo   neviděl díl první:   Černo-černou tmu, na který   Kronika temna volně navazuje,   nemá příběh kompletní a   často takového diváka   nudí. Já si však tento film   užívám, jak po stránce   vizuální (Vin patří mezi   mé oblíbené star :D ), ale   i po stránce dějové (díky   zajímavému příběhu). Je   fakt, že film sází hlavně   na efekt, ale řekla bych, že   právě efekty propůjčují   fantasy a sci-fi   nezaměnitelnou magičnost.  
Boj choré síly a   čar (s ojedinělou   elegancí)je svým způsobem   zárukou, že je na co se   dívat.
moodreockooo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
pokračování Černočerné   tmy je pomalu ještě   lepší,než   "jednička" ...supr   pokoukáníčko ..budu se   opakovat,ale sci-fi žeru a   tohle je vrchol..kdykoliv rád   se na tenhle filmeček znovu   podívám ...a Vin Diesel..bez   komentáře.. nebylo by   lepšího představitele na   obsazení do role   Riddicka...tak opět   neváhejte a směle do toho...
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.10.2004
Pro fandy fantasy je tady   jedno z těch povedených   děl. Příběh je   propracovaný, a výborně   natočený. Nechybí   vizuální efekty i efektní   souboje.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Kronika temna byla dobře   odvedená práce , ale   bohužel nevydělala tolik co   si studio představovalo a   plánovaných pokračování   se bohužel asi už   nedočkáme. V.Diesel opět   skvěle stvárníl roli   Riddicka.
netopir55
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2009
Vin Diesel ve své filmové   roli Riddicka.Opět   vynikajíci film se skvělými   efekty a skvělím   Dieslem.Kronika temna   začína tam,kde černočerná   tma   skončila.Pokračováni,které   dosahuje kvalit prvního   díla.Naleznete zde více   akčných scén,večšího   nepřítele a určite   trestance bojujíciho proti   zlu-Riddicka.Pořád je to   fajnovej týpek,který se   nepokloní žádnemu vládci   ani nikomu jinému.Takhle má   vypadat pokračováni a je   vidět od filmařů snaha.Film   není bezchybný,jsou tam   nejaké ty nejasnosti..
Lasy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2010
pohodový film na večer.   určitě se povedl a je   záživnější než   Černočerná tma. Jak   někteří píší, že je   nutné vidět Černočernou   tmu, není tomu tak, všechny   důležité spojitosti jsou   řečené, takže vše   pochopíte.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Chladne chovani, umeni   zabijet, zit ve tme, nikoho   nepotrebovat... ano.. to je   Riddick. Kdo ho probudi, at si   nepreje ho potkat... kdykoli a   pri jakekoli prileziitosti...   Riddick muze bt znovu pusten,   rad se na neho podivam. Tento   herec si me opravdu ziskal.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Výborná akční sci-fi   podívaná s perfektním Vinem   Dieselem , který se snad pro   takové role narodil. ;-)   Rozhodně krásně temné a   vizuálně uhlazené   dobrodružství , které si   klade za cíl pobavit   fanoušky žánru a to se   snímku jednoznačně daří.   Oblíbená a podle mě trochu   opomíjená mírně   popcornově natočená akční   záležitost , která si   zaslouženě našla místo v   mé videotéce. 88%
Alix
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Hezká podívaná, Vin Diesel   nezklamal, pěkné efekty a   rychlý spád. Ale je třeba   před tím vidět   Černočernou tmu, bez toho   budou některé souvislosti   nejasné. Myslím ale, že   Černočerná tma se podařila   o hodně víc.
fifoml
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2005
Dobre pokracovani jednicky.   Objevuje se tu mnoho novych   lidi ktery chcteji zabit   Riddicka ale jemu se vzdy tak   nejak povede utect. Zajimavy   film s dobrym provedenim.
Caiiiczech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2012
I když jsem milovník Sci-fi,   nemám nijak v oblibě Star   Wars. Jako malý jsem z nich   byl nadšený - všude roboti,   mimozemšťani, jiné planety,   spousta efektů... V   současnosti nechápu, co je   tak úžasného na těch   pubertálních hádkách mezi   Solem a Leiou, stupiditě   plechového trouby a pípání   odpadkového koše. V   Riddickovi jsem dostal   solidní akci,   hláškujícího drsňáka,   mimozemšťany, jiné planety,   spoustu efektů a vlastně   skoro to samé, co ve Star   Wars. Přesto mi jeho styl   daleko více vyhovuje. Pitch   Black byla na rozjezd   příjemná schovávaná pod   svítícími kabely. Zde je   nejdrsnější (ne)hrdina   vesmíru, který se nesnaží   moralizovat, jen si jde za   svým. A tak se mi líbí...
Bill_Goldberg
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Tahle sci-fi jízda se do vás   zakousne a nepustí až do   konce . Vin Diesel likviduje   kohokoliv kdo mu přijde do   cesty a lord Marshal nedopadne   jinak . Naposled jsem se   takhle bavil u Hvězdné   pěchoty ...
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2015
Riddickův původ
Výborný akční scifi film.   Dá se na něj kouknout i   víckrát, takže když je v   bedně, rád si jej pustím.   Člověk může čekat trochu   víc, ale i tak má pořád co   nabídnout. Akční scény   jsou výborné, akce střídá   akci. Utěk z věznice je   přímo supr. A Konec, ten   taky neměl chybu. Navíc film   i nastínil Riddickův původ,   a to se cení.
huron
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2006
Pro ctitele žánru řežba,   pro ty ostatní asi nuda. Mě   film nadchl, výhrady mám jen   k hudbě, která mi až tak   moc nesedla.
power
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2005
jednicka byla o riddickovi jen   s casti ale dvojka je jen o   nem o jeho zivotu a jeho   osudu.film je cool po visualni   strance efekty sou moc fajn a   pribeh je poutavej tak co si   muze fanousek jednicky vic   přát.
Hammer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2006
Pitch Black byl dobrý film,   zajímavý, líbil se mi. Ale   The Chronicles of Riddick je   přímo vynikající! Tohle   volné pokračování se   vyvedlo po všech směrech. Na   svět číhá velká hrozba,   ale je tady (anti)hrdina   Riddick, který se umí   vypořádat s lecčím, ani   armáda temna ho nezaskočí.   O akci ani vizuální efekty   rozhodně není nouze, stále   je na co se dívat, děj má   dynamický spád. Neumím si   představit lepšího Riddicka   než je Vin Diesel, tahle role   mu sedí.
Dery
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Očekávání splněno
Velmi povedená akční   podívaná.Očekával jsem   Pitch Black II. a i když   příliš Kronika temna s   jedničkou nekoresponduje,   mohu říci, že to není   film, kam bych vložil pauzu   na oběd a pak se šel   dokoukat.Je to na jedno   zhltnutí a film se mi   líbí.Na sci-fi posledních   let je určitě mezi tou   elitní desítkou,a z mého   pohledu právem.
Roman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2004
I když nejsem fanda tohoto   žánru,tak film mne velice   překvapil.Opravdu skvěle   natočené.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2005
Nadpriemerny sci-fi   film,ktoremu dominuje   charizmaticky Vin   Diesel.Zvlastne   efekty,zvlastna   atmosfera.Prave ta atmosfera   dokaze uputat divaka,ale   zapletka je dana   dopredu.Vsetko speje ku   koncu,ktory sa da   predpokladat,ale zaver je aj   napriek tomu vzrusujuci.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.12.2009
Dvojka Riddicka? Sice   totální odklon k akci, ale   filmu to kupodivu sluší.Teda   až třičtvrtě hodinky po   začátku, až po příjezdu   na Krematorii, před timhle   sem měl celou dobu chuť to   vypnout, páč to byl hroznej   vopruz.Potom je to už jenom   rubačka.Ale slušně   zábavná rubačka. A o   zábavu de u filmu tohohle   typu předevšim, takže proč   ne…
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2011
Tak tu máme zase jeden pokus   ovládnout celou   galaxii.Avšak nezkrotný   Riddick všemu zabrání.Co se   mě opravdu líbilo tak to   byla věznice na Crematorii a   ty pejskové.Nenáročný film   na dlouhou chvíli.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2013
V porovnání s prvním dílem   nevidím žádné chyby   spíše vidím ještě plusy.   První díl byla vyloženě   vetřelecká příprava pro   druhý díl, který přidal na   akčnosti. Nemyslím si, že   by se ztratilo něco na   atmosféře filmu, spíše to   vidím tak jak by to mělo   právě vypadat a konečně   Vin Diesel ukázal co v něm   je a do role zapadl ještě   lépe jak v prvním díle.   Celkový dojem je stejný jako   u prvního dílu opět mne to   nezklamalo. Skvělá hudba s   dobrým scénářem !!
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2006
Veeeelmi volné   pokračování...!Start filmu   = 6,00s na 100km/hod a pak, se   mi zdá trochu ubýrá.Ovšem   je to triky našlapané a   dobré.Impozantní je   prchání před   vycházejícím sluncem - u   toho jsem se skvěle bavil.
Avšak oproti   "jedničce" tu   nenajdeme žádné zvraty,   děj je prostě nalinkovaný   od první minuty, ale to se   dá odpustit připohledu do   RIDDICKových očí :@)
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Dvojky jsou skoro vždy   stejné. Dražší,   přeplácanější,   akčnější, ale s chudší   tou hlavní esencí. Jednička   stála na barvách,   atmosféře a strachu z   neviděného. Dvojka je   prostě už jen velmi dobré   sci-fi/fantasy alá Star Wars   s propracovanějším světem,   ve kterém ale tudíž   nezbývá už tolik místa pro   záhadno. I scénář už je   takový více   šablonovitější.
LookE
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Ze začátku jsem byl dosti   rozčarován - do prvního   filmu má tohle hodně   daleko,už jenom ůvodní   scéna musela stát skoro   stejně co celá Pitch Black.   Ze sci-fi hororu se nám stala   velkolepá výpravná sci-fi   fantasy a i když ze začátku   to vypadá na provar,postupem   času se film začne zamlouvat   a trochu připomínat a   citovat starší sci-fi   béčka (za všechny jmenujme   Flashe Gordona) a nakonec   zjistíte,že vůbec není tak   špatný jak zezačátku   působil.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.6.2018
Když jsem to viděl poprvé   byl jsem nadšen, ale po pár   letech jsem se na to podíval   podruhé. Některé scény   pošilhávají po fantasy a to   je škoda. A některé   vykecávačky mi lezly na   nervy. Jsou tu spousty   složitostí, zbytečných   kravinek a blbostiček. Takže   snímek mohl být klidně   kratší. Zato jiné sekvence   jsou nabité akcí a efekty.   Tohle nerad hodnotím. Konec   už mi připadal děsně   překombinovaný a   natahovaný.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Nákladnější a   vymakanější volné   pokračování Černočerné   tmy,které se mě víc líbí   po té technické a vizuální   stránce,ale i tak   ucházející sci-fi akční   podívaná.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Druhé pokračování o   vrahovi z Černočerné tmy   Riddickovi oproti prvnímu   dílu celkem nic moc,nemastné   neslané,až moc sci-fi
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $105miliónov║Tržby USA   $57,761,012║Tržby   Celosvetovo $115,772,733║   Snaha o veľkolepú sci-fi   fantasy až tak nevyšla, film   zachraňuje len postava   Riddicka v podaní Vin   Diesela, ale oproti   Čiernočiernej tme to je   riadny krok späť, niekedy   väčší rozpočet nestačí   k tomu aby film vyznel lepšie   než predchodca. /60%/
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2019
V Kronice temna přitlačili   tvůrci na rozpočet a po   technické stránce vzniklo   zajímavé dílo. Výborná   kamera, film měl švih.   Horší to bylo s příběhem,   od kterého jsem očekával   mnohem víc. Nicméně pro   příznivce sci-fi dobrý   počin.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2016
Akčnější a příliš   vizuálně přeplácané   volné pokračování   Černočerné tmy. Ta, ač   nebyla úplně logická, se mi   líbí mnohem víc a občas se   na ní rád kouknu. Dvojka už   mě tolik neoslnila. Pár   zajímavých okamžiků tu je,   ale politicko-mocenský boj   mě nebere.
ergotoxin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Neskutečně klišé   béčkový film, svou   "grimdark"   atmosférou trochu   připomínající svět   Warhammer 40.000. Podobnost je   i s Dunou. Nicméně Vin   Diesel je zjevně ve svém   živlu a svou roli si   rozhodně užívá!
prvosenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2012
RIDDICK: KRONIKA TEMNA

Hodně, hodně,   ale fakt hodně veliké   zklamání. Původně skoro   komorní příběh s několika   postavami, které svede osud   dohromady se proměnil ve   válečný film.Toto byl   úplně jiný soudek, úplně   jiný hrdina (aspoň se mi   zdálo, že se choval jako   vyměněný), úplně jiný   vesmír, který se tomu   původnímu možná jen trochu   podobal. Přitom na filmu   pracoval stejný režisér a   vyšel z toho úplně jiný   film. Úžasná atmosféra   Černočerné tmy se vytratila   někam do tmy a přišlo   úplné tvůrčí zatmění.   Škoda, toto se mi nelíbilo,   davové scény, nekonečné   bitvy a hromadné vraždění   to já nemusím. Je mi líto.   Nějak jsem nepobrala, proč   se hlavní hrdina tak dlouho   skrývá, říká, že to   není jeho boj a pak najednou   začne usilovat o místo v   čele dobyvatelské armády.   Přitom válečný konflikt se   ho vlastně ani netýká.   Pokud bude v tomto duchu i   připravovaný třetí díl,   tak to asi vzdám předem. Pro   mne zklamání.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Po přečtení několika   recenzí jsem byl k Riddickovi   tak trochu skeptický a   možná, že to bylo dobře,   protože jsem tím pádem   mnoho nečekal. Nakonec jsem   ale byl docela spokojen, jsou   tam velice slušné akční   scény a celkem efektní   triky. Příběh sice trošku   slabší, ale aspoň nějaký   a Vin Dieselovi role Riddicka   prostě sekne.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.5.2012
Film má zajímavou bojovou   choreografii Bradleyho Allana,   člena týmu J. Chana, ale   některé fyzické výkony   jsou hodně přehnané, a   příběh mi připadá jako   nadsazená fantasy - jen že   tam by se putovalo ze země do   země, ne létalo z planety na   planetu. On je na můj vkus   moc cynický; opět kvůli   němu zemře žena, mající k   němu "vztah".
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.10.2009
Riddick: Kronika temna
Bohužel jsem neviděl film   Černo-černá tma, a tak mi   podstata trochu unikala (jako   například kdo je Riddick a   proč po něm všichni jdou).   Z Kroniky temna jsem toho moc   neodvodil. Navíc většina   soubojů, co se zde   odehrávala, my přišli tak   nepřehledné, že jsem se   dozvěděl výsledek až po   akci.
Skouknu tedy i   první díl a pak popřípadě   dodatečně upravím   hodnocení...
Cash89
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Na Riddicka sem se moc těšil   už proto že tam hraje Vin   Diesel.Ale hned od první   minuty jsem se nudil jak to   nejvíc šlo,dokoukat jsem ale   musel a do teď toho lituju   že sem ty 2 hodiny nezabil   jinak.Apsolutně nic mě tam   nebavilo akční scény o   kterých jsem slyšel samou   chválu mno jestli tam byli 2   tak je to hodně.
Rosomak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.12.2005
Nevím, jestli jsem film jen   nepochopil, nebo byl zhulenej,   nebo co...ale skoro sem ho   nedokoukal. Byl to pro mě   docela otřesnej zážitek.   Takhle plytkej příběh se   jen tak nevidí a spíš mě   to občas nutilo ke smíchu   (že by to hulení?)...
každopádně si to nikdy   nechci už zopakovat (ten   film).
Doporučuju si   ho pustit, pokud chcete na   filmy zanevřít, tohle vám   zajistí, že tak minimálně   měsíc nebudete mít na   žádný film ani chuť:)
blé
chorobka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.12.2008
Stupidita nejvyššího   kalibru!Naprosto nesmyslný   příběh,nesmyslné postavy,   které když se trochu jinak   převléknou, mají být   zřejmě mimozemšťani, asi   jako ve Startreku, nesmyslné   rádoby triky, nesmyslné   všechno.A to mám scifi   docela rád.Do konce jsem to   samozřejmě nevydržel, nebyl   jediný důvod.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66668minih66668Irská odplata (2009) 
Perrier's Bounty n
minih12599minih12599Mistr Loutkář 3: Toulonova pomsta (1991) [Video] 
Puppet Master III. n
minih34906minih34906Master & Commander: Odvrácená strana světa (2003) 
Master and Commander: The Far Side of the World n
minih15777minih15777Philadelphský experiment (1984) 
The Philadelphia Experiment n
minih16940minih16940Princ a Večernice (1978) 
Princ a Večernice n
minih117142minih117142Očista: Anarchie (2014) [2k digital] 
The Purge: Anarchy n
minih28274minih28274Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 
Terminator 3: Rise of the Machines n
minih20204minih20204Šílený Max 3 (1985) 
Mad Max Beyond Thunderdome n
minih139218minih139218Svatojánský věneček (2015) [TV film] 
Svatojánský věneček n
minih56293minih56293Mr.GS (2008) [TV pořad] 
Mr.GS n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Riddick (2013)

 Riddick (2013)
Riddick n
 
Žánr: sci-fi / akční / horor
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: David Twohy

(pokračování)

Černočerná tma (2000)

 Černočerná tma (2000)
Černočerná tma n
Pitch Black
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Twohy

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Maigret a noc na křižovatce (1...

22:30 - 00:10

86 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Bratrství

22:45 - 00:20

71 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:45 - 00:45

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:50 - 00:50

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190498
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376373
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10