ohodnotit

Řezníkova žena

Butcher's Wife

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
103 minut
„Magicky romantický příběh o krásné řeznici, zamilovaném psychiatrovi a lásce, které lemovaly cestu jasnovidné sny“

Celkové hodnocení filmu Řezníkova žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2011
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2009
Cllementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.1.2008
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.5.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.2.2014
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2012
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2018
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2009
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.11.2007
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2007
aduliatko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.11.2007
BobSilas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47182minih47182Cesta na západ (1967) 
The Way West n
minih41721minih41721Primal Instinct (2002) 
Love.com n
minih61540minih61540Odsun (2010) 
La Rafle n
minih12801minih12801Moje první láska (1991) 
My Girl n
minih51678minih51678Hvězda Afriky (1957) 
Der Stern von Afrika n
minih18854minih18854Silnice (1954) 
La strada n
minih12440minih12440Milenec (1992) 
L'amant n
minih39246minih39246Tlusťoch a chlapeček (1989) 
Fat Man and Little Boy n
minih58506minih5850622 výstřelů (2010) 
L'immortel n
minih40155minih40155Nesvatbovi (2005) 
The Wedding Crashers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.4 % (17)
7   - cicis
7   - vojtam
7   - vlk1410
6   - catamount
6   - Charlie35
5   - Cllementin
3   - Strength
10 - Gremmie
7   - Divacek
7   - wrangler
2   - jambroz58
6   - frenky
8   - Zdenek13
4   - iris
8   - veronika86
5   - aduliatko
8   - BobSilas

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

163 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:35 - 08:50

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:20 - 08:55

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279520
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.146/0.115