reklama
 
ohodnotit

Řezník

Le Boucher

Další název:
The Butcher / Mäsiar
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
19.5.1972
„Věděl o tom, že si nemůže pomoci.“

Celkové hodnocení filmu Řezník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2015
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2015
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2008
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.4.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2009
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2018
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21904minih21904V labyrintu smrti (1996) 
Unforgettable n
minih93633minih93633Yuma (2012) [2k digital] 
Yuma n
minih87774minih87774The Exotic House of Wax (1997) 
The Exotic House of Wax n
minih51491minih51491Matchless (1967) 
Matchless n
minih45716minih45716Mrtvá dívka (2006) 
The Dead Girl n
minih41671minih41671Jedničky má papoušek (1979) [TV inscenace] 
n
minih10354minih10354Stefanie (1958) 
Stefanie n
minih4764minih4764Buffalo Bill (1944) 
n
minih68606minih68606Svatební noc (1970) [TV inscenace] 
Svatební noc n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.8 % (18)
6   - argenson
10 - curil
7   - jarda53
7   - hvezdyn
8   - Edward52
7   - Charlie35
7   - melakara
8   - Akana
6   - R.RICKIE
7   - Zimmy871
8   - Kycky
6   - olgab
6   - Elementik
7   - zepo
10 - dederon
9   - Johnny1
4   - wrangler
8   - K882

TV Program

ČT1 - Úsměvy Valérie Zawadské

07:50 - 08:30

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád (1980) [TV cykl...

07:30 - 09:00

28 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - My z Kačerova (1987) [TV seriá...

07:10 - 08:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:40 - 08:10

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152374
Osobností: 636551
Fotografií: 578566
Plakátů: 275684
Obsahů a biografií: 139844

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.319/0.274