reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Restaurace [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
67 minut
„Televizní film o citovém vztahu dvou osamělých lidí.“

Celkové hodnocení filmu Restaurace

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.9.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.5.2013
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2005
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38467minih38467Nevyjasněná úmrtí - NELZE UMÍRAT ŠTĚSTÍM (2000) [TV film] 
n
minih34304minih34304Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith n
minih18099minih18099Rozum a cit (1995) 
Sense and Sensibility n
minih17953minih17953Rodná zem (1953) 
Rodná zem n
minih52243minih52243Zvláštní případ (1981) 
Une étrange affaire n
minih25135minih25135Soupeři (1977) 
The Duellists n
minih16296minih16296Policajt ze školky (1990) 
Kindergarten Cop n
minih53534minih53534O houbovém Kubovi a princi Jakubovi (1986) [TV inscenace] 
O houbovém Kubovi a princi Jakubovi n
minih53512minih53512O Honzovi a Barušce (1977) [TV inscenace] 
O Honzovi a Barušce n
minih47411minih47411Drákulův sluha (1985) 
Fracchia contro Dracula n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
1   - Pitryx
6   - Faye
10 - melakara
9   - theremin
7   - AgentBláha
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:50 - 16:45

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Na křídlech kondora andského

15:40 - 16:30

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:25 - 16:25

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141655
Osobností: 606711
Fotografií: 526707
Plakátů: 254018
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.28/0.26