reklama
 
ohodnotit

Respekt

Juice

Další název:
Angel Town 2
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Respekt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.6% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2015
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2009
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2013
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.6.2016
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2013
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.8.2016
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2008
Joker77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2017
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2009
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2010
macavelli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2008
Koldyn11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2009
matt.hew11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2016
RENDYspt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2014
sokeres777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2018
katsha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2008
Mimi.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2015
west_coast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2008
makabeni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.10.2008
yaf7tas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45382minih45382Uvolněte se, prosím! (2004) [TV pořad] 
Uvolněte se prosím! aneb Co jste v televizi neviděli I. n
minih40767minih40767Neznámý svůdce (2007) 
Perfect Stranger n
minih48373minih48373Doly krále Šalamouna (1985) 
King Solomon's Mines n
minih57127minih57127Barvy života (2001) [TV pořad] 
Barvy života n
minih48674minih48674Blahoslavení tanečníci (1967) 
The Glory Stompers n
minih17082minih17082Pronásledování na moři (1955) 
The Sea Chase n
minih40475minih40475Sklapni a zastřel mě (2005) 
Shut Up and Shoot Me n
minih67566minih67566Kouzlo Štědrého večera (1986) [TV film] 
Christmas Eve n
minih43272minih43272Organizace Alfa: Hádův faktor (2006) [TV film] 
Covert One: The Hades Factor n
minih10154minih10154Když má muž problémy (1992) 
Man Trouble n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.6 % (25)
6   - curil
8   - pataamat
8   - Bara.40
7   - Snura
5   - petule611
7   - KKralik77
1   - miroslav22
9   - MILAN19611
7   - sluníčko
9   - michaldoko
10 - andriy
10 - Joker77
5   - Spurs
9   - martas.s
9   - nacshakur
8   - macavelli
8   - Koldyn11
8   - matt.hew11
10 - RENDYspt
9   - sokeres777

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:55 - 00:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.278/0.242