Jeden svět
ohodnotit

Resident Evil: Apokalypsa

Resident Evil: Apocalypse

Další název:
Resident Evil 2 , Resident Evil: Nemesis, Biohazard 2: Apocalypse
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
94 minut, 98 min (extended version)
Premiéra v ČR:
6.1.2005
„Noční můra neskončila… Milla Jovovich obdařená novými schopnostmi a silou v pokračování populární podívané Resident Evil.“

Komentáře k filmu Resident Evil: Apokalypsa

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 51
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2019
Supr pecka, ale řečeno   upřímně, mně více sedl   první film, laděný trošku   komorněji. Zde je pár   překvapení, akce dobré a   třešnička na dortu jsou   obludy Nemesis. Závěr je   rovněž dobrý, takže skoro   za plný počet.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.4.2015
Resident Evil patří k tomu   nejhoršímu, co americká   produkce vyváží do světa.   Tyto filmy jsou nudné, bez   příběhu a bez nápadu.   Někomu se jistě akční   scény plné triků líbí,   ale já mezi takové diváky   nepatřím. Film postrádá   jakoukoliv příchuť hodnou   sledování.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Resident Evil: Apocalypse
O tři roky později vzniká   pokračování úspěšné   počítačové hry, která se   vrací na velká plátna.   Příběh navazuje tam, kde   první díl skončil a vhazuje   diváka do města   přeplněného zombie. Již od   první minuty se akce celkem   slušně rozjíždí a tohle   tempo si drží vlastně až   do finální scény, což je   prostě typické pro Resident   Evil. Digitální triky jsou   velmi slušné, i když na   můj vkus toho bylo trochu   moc. Akční krasavice Milla   Jovovich se vrací jako Alice   zas a znovu, aby nakopala víc   zombie zadků.

Akční jízda při které   se budete horko těžko nudit,   nemám tu možnost srovnávat   film s hrou, ale jako filmový   nadšenec nemůžu tenhle film   úplně zkritizovat, protože   dle mého má přesně to, co   by měla akční podívaná   mít, pár slušných postav,   které dost dobře hláškují   a tak se tu objeví i menší   prostor pro vtip, což   dokážu ocenit. Druhý díl s   podnázvem Apokalypsa se   přesunul z podzemí na povrch   a nebyla to úplně špatná   jízda.
FLA
Hodnocení:
Přidáno: 25.11.2011
Nevím proč   ale"dvojka"nezaujala   ,dokonce nudila a přesto,že   je tam hodně akce,nějak mě   to nechytlo.

 










o.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.3.2021
Kdo zná videoherní   předlohu, ví o co se jedná,   takže musí uznat, že něco   takového převést na   filmové plátno není   žádná brnkačka. Hra je jen   o akci a tak podle toho   vypadá i film. Děj se tak   jeví jako podřadný. Druhý   snímek začíná tam, kde   předchozí první skončil.   Pro jistotu se však   připomene probuzení Alice v   nemocnici v Raccoon City, aby   následně poznala stav věci.   Danou oblast zaplavili zombie,   ze které se musí dostat   dříve, než do ní vletí   jaderná bomba. Musí se však   prostřílet a že to nebude   jednoduché nám právě   ukazuje následující dění,   ve kterém samozřejmě   nezůstane sama. Po   rekapitulaci probuzení Alice   je tedy v následujících   minutách na první pohled   jasné, že je toto   pokračování od   předchozího snímku zcela   odlišné. Akce, akce a zase   jen akce. Ano, jako v té   videohře. Jenomže něco   takového ve filmu prostě   vyznívá jinak. Pokud si   někdo z diváků myslí, že   se jedná o naprosto   zbytečné pokračování, ve   svém smyslu uhodil   hřebíček na hlavičku.   Tohle by stačilo pro   seriálovou epizodu, kde   čtyřicet minut stopáže   postačí. Takhle se to zdá   být zbytečně natahované,   čímž se monotónnost všeho   dění stane z diváckého   pohledu hodně rychle   únavné. Snaha o dramatizaci   akce sice znatelná je, ale   ten děj s nějakými odkazy a   myšlenkami prostě chybí.   Zkrátka a dobře, je to jako   celek jednoduché až moc. Z   akčního hlediska dejme tomu,   ale jinak opravdu bída z   nouzí. A nepomohla tomu ani   prodloužená verze.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Dobře vymyšlené   pokračování.
Jsou tu   přidané nové postavy,   které film oživí.   Samozřejmě, že nesměla   chybět Jill Valentine v   podání S.Guillory. Bez této   postavy by to zkrátka nešlo,   protože je i ve hře a v   podstatě by tomu filmu   chyběla.
Herecke   obsazení opět výborné a   efekty jsou zase na jedničku.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2009
O niečo slabší, ako   predošlý diel. Svojím dejom   je to dosť zaujímavý film.   Dej je jednoduchý a ľahko   predvídateľný.
Špeciálne a zvukové   efekty sú na špičkovej   úrovni. Popritom sú tu   vynikajúce akčné scény,   nehovoriac o atmosfére pri   sledovaní tohto filmu.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Pokračování hororové ságy   ,podle Japonských PC her . Je   asi nejvíce podle herní   předlohy : Resident Evil 3 :   Nemesis
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Apokapylsu trochu poznamenalo   opět jako v mnoha případech   dalších pokračování   změna režiséra , který se   snažil dát divákům více   akce , která vyvrcholí   závěrečnou bitkou s   mutantem z programu Nemesis.   Milla opět skvělá jak   také jinak .
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Druhý díl opět plný   bravůrních akčních scén   se zombie a monstrem kterého   stvořila společnost   Umbrella.Výborné efekty a   akční scény.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Resident Evil dost trvdé   drsné ale pěkné po herecké   stránce stojí za zmínku   snad jem Johovich ale pěkně   udělané
Kuvik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Rovnako nezmyselný a   primitívny dej ako v   predošlej časti Resident   Evil, keď chcú zhodil   ničivú bombu na nevinných   obyvateľov a tak zahladiť   stopy po svojich   experimentoch. Lietajúci   stroj M. Jovovich ani radšej   nerozvádzam. Opäť snáď   jediné pozitívum   predstavujú kvalitné akčné   efekty, ale ani to nemôže   napraviť môj rozporuplný   dojem z tohto hororu.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2008
Děj se přesunul z   podzemního komplexu na   povrch.Co se týče akčních   scén, kamera a rychlý střih   je ve výsledku značně   nepřehledný.Nicméně   objevila se tu Jill Valentine   i Nemesis a musím říci, že   si jsou herní předloze velmi   podobní.
Chrustyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Když se někdo rozhodne, že   natočí pokračování   průměrného filmu může to   při nejlepším dopadnout   stejně nebo spíše hůře. V   tomto případě to dopadlo   hrozně. Moc hrozně.   Takováhle slátanina se vidí   opravdu málokdy.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $45miliónov║Tržby USA   $51,201,453║Tržby   Celosvetovo $129,394,835║   Celkom som si to užil, dobrá   akcia, triky a vizuálne   poňatie ujde. /videl v kine:   60%/
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2005
REZULT:6/10 Lahko nadpriemerny   film,v ktorom stoji za zmienku   atmosfera strachu a par   scen/kostol,skola,obraz mesta   plneho zombies,zmutovane   psy/.Bojove sceny   slabe,odohravajuce sa v   tme,takze nic nie je poriadne   vidiet.Typicka schema   horroru-postupne umieranie   znamych postav.Samotna hra je   oproti filmu o 2 triedy   vyssie.Mila Jovovich mi az tak   nesedi,ale to je len cista   subjektivita.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Resident Evil: Apokalypsa
Parádní akční horor,   který vsázel hlavně na   dynamickou a nekompromisní   akci. Oceňuju taky bravurně   propracované počítačové a   světelné efekty. Zombíci   byli krvelační a působily   celkem děsivě. Líbily se mi   obzvláště zombie děcka.   Atmosféra byla dokonale   vykreslena a slibovala   skvělý zážitek. Film celou   dobu držel napětí a bylo tu   i pár situací, u kterých   jsem se docela i bál. Děj   byl i přes mé očekavání   celkem ucházející. Ocenil   jsem postavu hajzlíka z řad   společnosti Umbrella, který   dělal pokusy se zákeřným   T-virem, a taky následek toho   všeho v podobě zmutovaného   monstra, kterým byl Matt z   předchozího filmu.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Má to to, co by mělo   správné akční béčko mít   - hodně pěkných efektů,   spoustu výbuchů a celkem   velmi svižné tempo od   začátku až do konce. A   nemusí se u toho moc   přemýšlet, což někdy   přijde docela vhod. Jestli od   toho někdo čekal víc, tak   má prostě smůlu, je to jeho   problém. Jen tam tvůrci   nemuseli cpát ty klátící   se zombíky, kteří se ve   všelijakých těch   Soumracích či Úsvitech   vyjímali mnohem lépe než   tady.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2017
Pokračování je samozřejmě   o kousek slabší než   jednička. Je to opět plné   akce, Milla to řeže hlava   nehlava, zombíci jsou všude   a padouši z Umbrella   Corporation zkouší nové   monstra.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.6.2014
Zlá
a bezcitná korporace a proti   ní klasičtí hrdinové,to   vše doplněno velkým   množstvím zombíků,tunou   neuvěřitelných   kaskaderských   kousků,filmařských lahůdek   a monstrem,kterému se vrátí   paměť a postaví se včas na   správnou stranu.No,moc   nic,ale jednou koukatelné a   pak DELETE:-)
Yontalcar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.9.2010
Vracíme se zpět do   okamžiku, kdy se Alice   probrala z bezvědomí v   laboratorním centru Umbrelly.   Děj už tolik nezaostává.   Dozvídáme se kdo vytvořil   T-virus a za jakým účelem.   Můžeme zde vidět to   nejlepší z předchozího   dílu, což nepovažuju za   krok zpět. Je to příjemné   zpestření akční řežby na   které je film postaven. A ani   za tohle nemůžu dát   záporné body. Milla Jovovich   zde více vyniká jako   dokonalý stroj na zabíjení   nemrtvých. Zatímco se   dříve rozkoukávala a tak   trochu hledala sama sebe, tak   v zamořeném Racoon City   předvádí skvostné akční   a kaskadérské kousky!
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Tak tento film mě připadá   tak trochu obyčejný,   ničím nijak zvlášť   nevybočuje z řady filmů o   zombikách.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Už trochu horší než první   díl, řekl bych že je tu   víc střílení, objevuje se   zde i legendární Nemesis,   já osobně jsem herní   předlohu hrál na   Playstationu a Resident evil   3:Nemesis mě bavil nejvíc.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2013
Apokalypsa
Toto bol cisto zombicky   film.30 minut akci a 5 minut   text ale to nevadi celkom sa   to podarilo ti psi boli   super.alebo ta scena kde tipek   skoci z helikoptera a pali po   zombikoch.ale bolo to akokeby   presna predloha hry islo   hlavne o kciu aby ste mali   adrenalin.nemesi bol super ako   mille nakladal pritom   fighte.zaujmavy koniec aliss   znovu povstala.a efekty na ten   rok bomba
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2009
Další Resident Evil nám   nabízi hybridního mutanta z   programu Nemesis a Alice je   teď neco jako zdokonalený   člověk.Milla Jovovich opět   skvělá a dostáva se nám i   více akčních scén,zase   psí zombie a další   příšery z Umbrely,včetne   zombie.Zneškodnit je má   Nemesis.Tentokrát je T-virem   nakazené celé město.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Bezvadné pokračování   úspěšného prvního dílu.   Zombie jsou vymakanější, ve   filmu je víc akce a opět   dokonalá Milla Jovovich jako   neporazitelný zabiják   zombie!
huron
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.5.2006
Propad oproti jedničce.   Třetinu filmu zaberou masakry   zombíků (samozřejmě ve   tmě), film obsahuje   příšernou spoustu   nelogismů až nesmyslů,   některé momenty jsou laciné   a podbízivé. Přes celkem   kritický pohled je nutno   přiznat určitou dávku   napětí. A Milla byla prostě   dobrá.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2008
Pokračování této ságy je   trochu odlišné než díl   první a to hlavně díky   výměně režiséra , který   přistoupil k dané látce po   svém a musím přiznat , že   mi zcela nesedla jeho kamera.   Nutno říci , že se jedná o   zřejmě nejslabší část ze   všech třech , které byly   doposud natočeny. Oproti   prvnímu dílu je zde   rozhodně více akce , která   má ovšem značně kolísavou   tendenci (od skvělých   momentů až po zpackané a   nechtěně úsměvné , ale   té dobré akce je přece   jenom více) , přibyla nám k   Alice další (slušně se   pohybující a dobře zmobíky   likvidující) postava a to   členka speciální jednotky   S.T.A.R.S. jménem   Valentinová (moc jí to   sekne) a hlavně zdatný a   drsně zmutovaný protivník   (který vzniknul mutací   aktivisty Matta z prvního   dílu). Dějově je snímek   slabší (čisté béčko) ,   ovšem s ničím se moc   nemaže a prakticky od   začátku do konce se stále   něco děje a tudíž není   čas se moc nudit. 71%
Steve997
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.7.2005
Pro mě docela zklamání.   Tohle se s jedničkou nedá   srovnávat. Sice po trikové   stránce to nemá chybu a i   když se ve filmu neustále   něco děje, je to celkově   dost nuda. Do čeho jsem pak   vkládal naděje byl projekt   Nemesis, ten mi ale nakonec   přišel víc směšný než   děsivý. Navíc film   postrádá napětí a   strašidelnou atmosféru   typickou pro první díl,   takže se to už nedá brát   jako horor a akční film bych   si představoval trochu jinak.   Má to opět otevřený konec   tak jsem moc zvědavý na   případné pokračování.
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Solidní debut režiséra,   Alexander Witt, ačkoliv to je   dodnes film jediný. Program   Nemesis oslnil mnoho   fajnšmekrů sci-fi a   akčních filmů a musím   uznat, že i já mezi ně   patřím. Skvělé nasvícené   efektní boje, plno   přestřelek, i když je   pravda, že kolikrát jsem se   cítil některými scénkami   zmaten a byl na pochybách,   ale přesto vše se nesmírně   bavil. Zápletka dobrá, nový   režisér tomu dal trošku   jiný šmrnc a přidal na   frajerských kouskách typu   geneticky zmutovaného Erica   zvaný program   "Nemesis". Těším   se na další pokračování,   rozhodně je se na co těšit.
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.9.2007
Oh my God!
Resident Evil - Apokalypsa je   kolosální volovina. Je   vidět, že zatímco   vykradení Kostky (The Cube) s   návazností na herní   předlohy fungovalo vcelku   obstojně, tady se děj   přesouvá do města a je   vidět, že filmařům došel   dech, neb vykrádat   vykrádané holt nefunguje.   Takže Jovovich je pouze   variací Ripleyové z Aliens:   Ressurection, obří nestvůra   je z Texas Chainsaw Massacre,   vojáci v motocyklových   přilbách z Equilibria,   schovávání se za   betonovými sloupy je variace   na Matrix...v celém filmu   snad není JEDINÁ   nevykradená scéna.

Pokud se chcete   bavit nad tím, jestli   vymyslíte větší kravinu,   jen aby vám o pár vteřin   později filmaři ukázali,   že jste se nezmýlili, pak se   na film podívejte (tak   schválně, kdo zemře první   - a hele, anonymní   budižkničemu schovávající   se v kostele, to bude první   sousto - o tři vteřiny   později je tento chudák   trhán na kusy...).

Resident Evil je brak.   První díl byl slabý a ty   další jsou jen stokrát   vypraným tričkem, kde   původní, před sto lety   originální nápad už není   patrný. Klišé, ubohost a   závěrečný souboj dvou   monster, z nichž jedno je   Mila Jovovich...ach jo.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2009
O něco málo slabší než   první díl, ale kde chybí   napětí, nechybí   vyvražďovačky zombie ve   velkým. Akční scény jsou o   chlup lepší, vystřílenými   náboji se tu nešetří.
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Skvělá dvojka této   série!!!! Skvělá akce v   ulicích Recon City,boje ze   zombiky a k tomu všemu   program namessis a opět   skvělá Milla!!!!
Topi
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.6.2005
NE!
První díl jsem jako zarytý   fanoušek herní série se   zaťatými zuby jakž takž   respektoval ale co předvádí   režisér Alexander Witt v   tomto druhém díle je   neskutečné. Tento film je   strašlivá, s prominutím,   sračka. Nemám rád žánr   Akční/Horor, ale když   akční film má akční   scény sestříhané tak   idiotsky že je prd vidět a   hororu chybí scény   naplněné jakýmkoliv   napětím či strachem tak je   to pro mě s jasný filmový   odpad. Další díly prosím   néé!!!
Rosomak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.11.2005
Pod takovejhle film bych se   nepodepsal ani já, jako   filmovej amatér... hrůza od   začátku až do konce
monchu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Skvěle nadupaná akční   jízda. Podle mě lepší než   jednička, protože nejsou   omezeni v podzemním komplexu,   ale mají k dispozici celé   město. Konec stojí vážně   za to. Už se těším na   další pokračování.
Emzak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.10.2004
Je to zklamání. Čekal jsem   od pokračování mnohem   více, příběh byl dost   podobný počítačové hře   Resident Evil 3: Nemesis, ale   navíc tam o proti hře byla   samozřejmě Alice. Na ni je   můj názor rozporuplný. Na   jednu stranu Millu mám rád   jako herečku a na druhou mi   její postava ve filmu   příjde až příliš   heroická. Samozřejmě   řeknete mutace, no ale já   nemohu souhlasit. Kdyby jí   nehrála Milla asi bych šel   ještě o bod dolu. Také   hororová atmosféra bylo   slabá. Šlo by to i lépe. Na   konci je vidět kam to vše   směřuje a vůbec si nejsem   jistý, jestli by další   díl, pro který si filmaři   nechali otevřený konec, mohl   vůbec stát za to. Asi jako 4   díl u Alienů, už to bylo o   něčem jíném a někde   jinde. Nebylo to ono.
issoumaila
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.7.2007
8/10
Ako fanatik na hernú či   filmovú sériu Resident Evil   musím povedať, že druhý   diel značne zaostal za   jednotkov. Po stránke   filmových efektov toho RE 2   nieje čo vytíkať ale   celkové spracovanie posobylo   dosť umelo nezaujato.   Taktiež Nemesis dosť   zbytočnosť vo filme ale tak   čo Milujem (platonicky) RE   ako i M. Jovovich tak nieje   čo riešiť.
Hammer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2006
Výrazně slabší   pokračování oproti prvnímu   Resident Evilu. Akční scény   jsou obvykle ve tmě(jak už   někdo poznamenal) a střih v   těchto scénách je tak   "zběsilý", že se   stávají velmi   nepřehlednými. Filmu chybí   nějaká výraznější   atmosféra, diváka do děje   příliš nevtáhne.
Worech
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.10.2011
Pár prima triků, pár   hezkých holek, ale to je asi   tak všechno. Dějově se   přenášíme dál, nicméně   žádné světoborné objevy.   Nic moc.
Lusinka1312
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Infekce z podzemní   laboratoře se dostala na   zemský povrch a nakazila   většinu obyvatel ve městě.   Děj druhého dílu se tedy z   podzemního Úlu přesouvá na   zemský povrch. Od této   chvíle je film z velké   části tvořen standardní   šablonou filmů na bázi noc   oživlých mrtvol. Mrtvoly   vlivem speciálního viru   ožívají a koho kousnou, ten   se stane jedním znich. Zabít   se dají pouze zásahem do   hlavy. Od tohoto standardního   zombie scénáře se film   občas odchyluje jen díky   scénám, které vznikly   posazení celého děje do   prostředí korporace   Umbrella. Tím vzniká pár   zajímavých zápletek, které   vůbec nejsou špatné, ale   film bohužel stojí pouze na   nich.
Bruno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2007
Komentář
Film odehrávající se v   Racoon city,kde sídlí   biochemické laboratoře   nadnárodní organizace   Umbrella,která vypustila do   ovzduší nebezpečný vir   T-virus,který z mrtvých   lidí udělá zombie.Umbrella   brání svoje zájmy a město   uzavře do zóny,z které   nemůže nikdo ven ani   dovnitř.Nakonec shodí na   Racoon city atomovou bombu.
Utah79
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2008
Pokračování Resident Evilu,   je vidět že autoři opravdu   přesně navazují na   ukončení z předešlého   dílu, a tak to má být.   Dobře promyšlený děj, než   to bývá u jiných filmů.
IceCold
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Ďalší prepadák!Nemožný   scenár a ešte k tomu tak   hrozne spracovaný,tak to sa   často nevidí!Zombie opäť   iba šúchajú nohy po   zemi,ani kvapka krvi a   nadpozemská Milla   Jovovich,ktorú nezastaví ani   najväčšia zrúda.Tak to už   dnes nie prosím...
karel.volny
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2007
abych pravdu řekl,videl jsem   originalní (Eng.) a českou   verzi,nechapu proč je v   českéverzi vystřihnuho pet   scén..doporučuji kouknout na   anglickou..jinak je to lepší   než jednička.nadupany..
jet20
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.11.2009
Nééé!!! Takovej trest si   tak skvělá hra opravdu   nezaslouží!! Když sem   viděl Nemesis,tak sem si   řikal- ted to přijde-A VONO   NIC,žádný   běsnění,řvaní,mlácení,?   ?ádná bazuka nic,místo toho   jen poslouchaní nějakých   příkazu,všechno to stojí   za nic, nehledě na konec   filmu ted myslim bitku s Alici   a Nemesisem,to mě   neskutečně nasralo,kdo zna   hru chape že se jednalo o   naprostej nesmysl.
Pitan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2007
Pokračování Resident   Evil-Apokalypsa se vyvedl co   se týče efektů a hereckého   umění na jedničku, musím   opět pochválit Millu za   její herecký výkon který   ve filmu předvedla.Tento film   film se liší od   předchozího Residentu   vynikajícími efekty obrazu,   zvuku a nezaostává ani   nápaditostí.
pherenike
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2006
Mě osobně se Apokalypsa   líbila. Úžívala jsem si   jí od začátku do   konce..Film má vynikající   návaznost, kde hned na   začátku se zopakuje podstata   prvního filmu, což znamená:   kdo neviděl Evila 1, může   rovnou zhlédnout Apokalypsu -   z mé vlastní   zkušenosti:)...Vynikající   efekty, hudba a Milla   Jovovich. Její role jí   perfektně sedí...
moodreockooo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2007
druhé pokračování   Residentu se ukazuje na   stejné úrovni jako   "jednička",většin   ou dvojky bývaj   horší...musím pochválit   tvůrce filmových zombie i   děj je docela snesitelný :-)   herečka Milla tomu dodává   šmrnc a nejenom tím,jak   ladně žensky likviduje   jednoho zombíka za   druhým..její hlavní   protivník se ukazuje nakonec   v tom kladném světle,čili   fandit oběma stranám   vlastně proti třetí,je   zvláštní...zajímalo mě   stejně nakonec jak se těch   všech potvor zbaví..tak se   koukněte ať to víte taky   -))
pospech11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Pokračování skvělého   filmu a konečně se   scénaristům povedlo   okopírovat postavy i děj ze   hry. Film je celkem dobrý a   proto mu dávám i nejlepší   hodnocení jelikož sem ho   viděl minimálně 10x.   Doufám že se i ostatním   lidem líbil.
Hooke
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2004
Film, který by měl upoutat   Vaši pozornost už jenom   tím, že je to pokračovaní   hodně povedené předělávky   počítačové hry na film   Resident Evil. Ve druhém   díle bude celé město Racoon   City nakaženo T-virem a   skupinka lidí vedených   policistkou Jill se snaží   zachránit. Samozřejmě se k   nim později přidá Alice z   prvního dílu. Kdo viděl   první díl, určitě by měl   shlédnout i tento. Kdo ale   první díl neviděl, ten by   si měl první díl sehnat a   potom se jít podívat na díl   druhý. Osobně se mi ale   první díl líbil více,   jelikož celková atmosféra   byla mnohem napínavější   až hororová, což jsem u   druhého dílu příliš   nepociťoval. Jinak je to ale   důstojné pokračování   skvělého filmu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39426minih39426Závratná kariéra (1956) 
The Solid Gold Cadillac n
minih24557minih24557Smrt mouchy (1976) 
Smrt mouchy n
minih24780minih24780Už zase skáču přes kaluže (1970) 
n
minih7689minih7689Florenc 13,30 (1957) 
Florenc 13,30 n
minih24741minih24741Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi (1974) 
n
minih28080minih28080Deuce Bigalow: Dobrej striptér (1999) 
Deuce Bigalow: Male Gigolo n
minih15715minih15715Pět holek na krku (1967) 
n
minih28908minih28908Specialisté (1985) 
Les spécialistes n
minih145328minih145328Jak se Kudla přepočítal (1974) [TV inscenace] 
Jak se Kudla přepočítal n
minih42346minih42346Zastav a nepřežiješ (2006) 
Crank n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Resident Evil: Poslední kapitola (2016)

 Resident Evil: Poslední kapitola (2016)
Resident Evil: Poslední kapitola n
Resident Evil: The Final Chapter
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spolková republika Německo / Kanada / Austrálie / Francie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Odveta (2012)

 Resident Evil: Odveta (2012)
Resident Evil: Odveta n
Resident Evil: Retribution
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Afterlife (2010)

 Resident Evil: Afterlife (2010)
Resident Evil: Afterlife n
 
Žánr: akční / sci-fi / thriller / horor
Země: Velká Británie / Spolková republika Německo / Francie / Kanada
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Rozklad (2008)

 Resident Evil: Rozklad (2008)
Resident Evil: Rozklad n
Baiohazâdo: Dijenerêshon
Žánr: animovaný / horor / sci-fi
Země: Japonsko
Režie: Makoto Kamiya

(spin-off)

Resident Evil: Zánik (2007)

 Resident Evil: Zánik (2007)
Resident Evil: Zánik n
Resident Evil: Extinction
Žánr: akční / sci-fi / horor / thriller
Země: Kanada / Velká Británie / Spolková republika Německo / Francie
Režie: Russell Mulcahy

(pokračování)

Resident Evil (2002)

 Resident Evil (2002)
Resident Evil n
 
Žánr: akční / horor / sci-fi / thriller
Země: Spolková republika Německo / Francie / Velká Británie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

04:50 - 04:59

9 minut již uběhlo
0 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov (2000) [TV cyklus]

04:35 - 04:59

24 minut již uběhlo
0 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 04:59

14 minut již uběhlo
0 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 04:59

24 minut již uběhlo
0 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10