reklama
 
ohodnotit

Renegáti

Renegades

Další název:
Dvojí hra
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
18.6.1992
„Jménem pomsty a spravedlnosti.“

Celkové hodnocení filmu Renegáti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2011
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.6.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2009
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2003
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.12.2005
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2007
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2012
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2009
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22322minih22322Velký bazar (1973) 
Le grand bazar n
minih17521minih17521Trosečníci (1987) 
Stranded n
minih13980minih13980Němý svědek (1994) 
Silent Fall n
minih30007minih30007Pasqualino Sedmikráska (1975) 
Pasqualino Settebellezze n
minih13947minih13947Nell (1994) 
Nell n
minih67276minih67276Německé tanky II. světové války – Panzer I & II – Lehké tanky (2010) [DVD] 
Die Deutschen Panzer Number 5 – Light Panzers 1 & 2, 35 (t) & 38 (t) n
minih24269minih24269Železný dědek (1948) 
n
minih15270minih15270Padělek (1957) 
Padělek n
minih3152minih3152Antologie Beatles (1995) [TV minisérie] 
The Beatles Anthology n
minih21196minih21196Tora! Tora! Tora! (1969) 
Tora! Tora! Tora! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.9 % (14)
7   - cicis
9   - BinLADIN
6   - Bara.40
7   - RM
6   - Charlie35
6   - Tom_Hardy
5   - Saara77
6   - luan66
8   - oulisna
6   - Rendys
6   - mancika.n
8   - renod
5   - Alla
10 - Nik

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:45 - 10:40

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:20 - 10:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:45 - 10:55

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:20

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574559
Plakátů: 273001
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.137/0.102