reklama
 
ohodnotit

Remo - Neozbrojený a nebezpečný

Remo Williams: The Adventure Begins

Další název:
Remo; Remo Williams: Dobrodružství začíná
Rok:
1985
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu Remo - Neozbrojený a nebezpečný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.6.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
tomdoyle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2007
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2007
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2009
Pitvora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16633minih16633Poslední večírek (1996) 
It's My Party n
minih77814minih77814Zbytek noci (2008) 
Il resto della notte n
minih27120minih27120Tři muži a noha (1998) 
Tre uomini e una gamba n
minih74657minih74657Tady (2011) 
Here n
minih5738minih5738Châteauvallon (1985) [TV seriál] 
Châteauvallon n
minih28592minih28592Drsňák Dudley (1999) 
Dudley Do-Right n
minih14384minih14384Noc předtím (1988) 
The Night Before n
minih52299minih52299Rozmarná Marie (1970) 
Les caprices de Marie n
minih24534minih24534Tvoje srdce inkognito (1936) 
n
minih21998minih21998V záři reflektorů (1984) 
Paroles et musique n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (11)
4   - curil
5   - Agostino
8   - catamount
6   - Faye
7   - R.RICKIE
6   - meduska
9   - oulisna
8   - tomdoyle
6   - JANAKA
10 - KATO77
4   - Pitvora
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.244