reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Red Force 2

Huang jia shi jie

Další název:
Ano, madam; In the Line of Duty 2; Police Assassins II; Super Cops; Yes, Madam!
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Red Force 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2007
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2010
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2016
TILL.87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2008
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.2.2010
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2006
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2012
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2009
goose
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2008
j2x
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2009
vajdo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih119523minih119523Dárce (2014) [2k digital] 
The Giver n
minih48562minih48562Dementia 13 (1963) 
Dementia 13 n
minih115886minih115886Lucky Christmas (2011) [TV film] 
Lucky Christmas n
minih32871minih32871Hlasy v hlavě (2000) 
Some Voices n
minih21738minih21738Upír z Feratu (1981) 
Upír z Feratu n
minih27243minih27243Dožeň, co se dá! (1998) 
Blast from the Past n
minih41287minih41287Sesterstvo putovních kalhot (2005) 
Sisterhood of the Traveling Pants n
minih125551minih125551Dcera faraona (1980) 
Dcera faraona n
minih15311minih15311Pan Billion (1977) 
Mr. Billion n
minih47053minih47053Paní z Monsoreau (1971) [TV seriál] 
La dame de Monsoreau n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
3   - curil
8   - martin.stu
3   - Agostino
6   - ignac1
10 - BinLADIN
7   - rankinfitc
4   - RM
7   - R.RICKIE
6   - Kycky
8   - TILL.87
7   - Elementik
4   - MaKy92z
10 - tomast
6   - rosta12
8   - zazrakpave
7   - pepe15
3   - T800
7   - michaela11
7   - kreator23
10 - KATO77

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141612
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253977
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.496