Duben
ohodnotit

Red 2

Další název:
R.E.D. 2 - Noch Älter. Härter. Besser
Rok:
2013
Délka:
116 minut
Premiéra v ČR:
1.8.2013
„Ti nejlepší nikdy nespí.“

Komentáře k filmu Red 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2020
Tohle bych bral jako komedii   popřípadě nějaký druh   parodie ale jako   "seriózní"   akčňak (tak jsem to měl v   TV programu podáno) je to   úplně absurdní. Ovšem   herecká sestava je naprosto   úžasná. Vedle   koncertujícího tria   Mirren-Hopkins-Malkovich i   megahvězdy jako Willis a Zeta   Jones hodně blednou i když   určitě neodvádějí   špatnou práci. Herecky je to   skoro na maximum, technicky   tak na sedm a obsahově tak na   tři hvězdy. S použitím   aritmetiky mi z toho vychází   6 a hodnocení jako lepší   průměr. Před Helen Mirren v   jejích téměř 70 letech   hluboce smekám!
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2017
S hlavními hrdiny se   potkáváme podruhé a jak to   tak bývá, všechno není tak   úžasné - přesto si i   druhý díl zachovává   poměrně vysokou kvalitu.   Dějová linka příběhu je   naprosto jednoduchá, slouží   jen jako vodící linka pro   jednotlivé komické situace.   Film si nehraje na žádné   velké filmové dílo, ale je   to poctivá filmařina, které   nemám co vytknout.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.12.2013
Celou dobu jsem si myslela,   že sleduji Můj soused   zabiják s Brucíkem, jenom   Michael Clarke Duncan chyběl.   A humor. Ovocný klobouk na   konci to nezachránil. Anebo   šlo tenhle film zaměnit s   jakýmkoli akčnějším   cestopisem.
Myslím,   že ani jeden z herců,   kteří se tady toho   zúčastnili to nemá   zapotřebí. Helen Mirren a   Anthony Hopkins nejméně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2017
Druhý snímek o bývalých   agentech CIA v důchodovém   věku je sice více   komiksový, ale jinak se veze   stále na jednoduché dějové   lince jako ten předchozí.   Má to být něco jako pocta   akčního filmu, ale   konkrétně v čem je krapet   záhadou. Jíž zmíněný   jednoduchý děj, komické   situace, hlášky a skvělé   akční scény. Tedy   standardní popkornová   zábava se vším všudy. Ale   nadšení z toho stále není.   Komiks i nadále ani v Česku   nebyl vydán, což se u   jiných komiksových filmů   takový nezájem neděje. A je   to škoda. Byl by ke snímku   alespoň jiný přístup.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Těším se až budu v   důchodu cca. v 72-75 dle   toho, kdo bude zrovna u koryta   a ráno se hezky vyčůrám,   vykakám a pak vstanu.   Doufám, že si nespletu   příděl prášků a zrak mi   bude ještě sloužit. Nerad   bych je pomíchal, je hezký,   že je jako skála pevný, ale   nějak sem zapomněl k čemu   to je, zvlášť, když nutně   potřebuju na malou..(doufám,   že sem nikoho nepohoršil a   neurazil ,počítám totiž s   nadhledem..) Zpátky k filmu,   málokdy se stane, že   pokračování je stejně   dobré. Tady to platí a   pohodová komedie u který si   krásně odpočinete na Vás   netrpělivě čeká.
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2015
Kdo plýtvá výtkami, ten   zjevně nepochopil, že se   jedná především o srandu a   to v absurdní dimenzi. Tady   se přece nedá vůbec nic   brát vážně. Prostě   vypustit páru, nalít si   dobré víno, stulit se s   partnerem do pelíšku a   nechat se bavit. Dnes jsem   viděla poprvé a rozhodně ne   naposled. Nebudu vyjmenovávat   všechny postřehnuté   narážky a parodie. Je jich   fakt dost. Ale musím zmínit   parádní triky s auty, které   neuvěřitelně předčí ten   z minulého Redu.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2016
Už první film nešel brát   vážně. A Red 2 je ještě   větší sranda :-). O   hereckém obsazení netřeba   mluvit, to bylo výborné.
Ovšem já jsem byl mrtvý   smíchy z J.Malkoviche a   H.Mirren - na ty dva v tomto   filmu už nikdy nezapomenu   :-).
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2013
Dobrá akční   komedie,skvělé herecké   obsazení,určitě mě   potěšili mimo hlavních   hrdinů A.Hopkins,H,Mirren a   C.Z.Jones skvělé   výkony.Docela dobré hlášky   a dobré akční   scény,celkově dobrá   podívaná.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.1.2014
Absolutně bez zápalu, bez   děje, bez humoru. Hodnotit by   se zde mělo jen herecké   obsazení, jinak je tohle   naprostá ztráta času,   která měla filmařům   ještě vydělat nějaké ty   peníze. Trapný, nudný,   zbytečný film.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.11.2013
A nebylo jim na premiéře   trapně, jo? Mně tedy za ně   za všechny, jen doufám, že   měli rezervovanou první   řadu s hlubokými sedadly,   aby se mohli pořádně   skrčit a šanci opustit   budovu zadním vchodem...
RM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2013
Super. Hláškující   staříci na odpočinku, ale i   trocha pracovně zachraňujíc   svět. Nemá chybu, v duchu   jedničky všechno šlape, jak   má.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2013
Bruce jako RED (retired   extremely dangerous) tato   zkratka mě velmi pobavila!   Spolu s perfektně obsazenými   kolegy ve výslužbě se znovu   staví na stranu dobra!
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $84miliónov║Tržby USA   $53,262,560║Tržby   Celosvetovo $148,075,565▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $13,062,521 //počet   predaných kusov 646,957║   Tržby za predaj DVD v USA   $20,486,578 //počet   predaných kusov 1,384,818║   obsadenie fantastické, lenže   v tak strašne nevýraznom   prvoplánovom príbehu sa len   utápa, dej skáče z miesta   na miesto bez toho aby   dokázal viac vtiahnuť do   deja, akcia újde, zábavnosť   tak na pól plynu, škoda, dá   sa to pozrieť ale grády   prvej časti sa tu len ťažko   nájdu, škoda /videl v kine:   55%/
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2013
Do starého železa? Ani omylem...
Tak na tyhle důchodce, by si   naši čeští šmejdi   určitě nepřáli narazit! Po   výborném prvním dílu, je   tu stejně skvělá dvojka.   Málokdy se vidí, aby se   pokračování něčeho velmi   úspěšného, povedlo stejně   i na podruhé. A Red 2 se   povedl. Opět nechybí   skvělý humor a hlášky,   akce, napětí a naši staří   známí. Bruce akčňák jak   má být, elegán Malkovich   vždy potěší, má noblesní   Helen Mirren, tak ta nikdy   nezklame, ML Parker je mi   sympatická čím dál víc,   Anthony Hopkins byl   příjemnou vzpruhou a   skvěle je doplnila ne mnou   moc oblíbená Zeta-Jones.   Také mě potěšil šikmooký   zabiják "Který viděl   ďábla". Tomu kdo viděl   jedničku, nelze než dvojku   povinně doporučit! Já se   bavil skvěle. Za mě 80% a   velká spokojenost k tomu. :-D
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.12.2013
Red 2
je typická akční komedie ve   stylu B.Wilise a slušný   nástupce dílu   prvního.Pěkné akční   scény,super hlášky a   výborné herecké výkony   (Wilis,Malkovich,Hopkins).Pro   tento žánr klasické   nelogičnosti a přehnanosti   musí člověk brát s   nadhledem:-)
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2013
Jediná výtka – nebyl   dodržen návod z Mladého   chemika na sestrojení   tikající rtuťovité bomby   (a filmu stejných   vlastností) a do bomby byla   nacpána i vata, řekl bych   dobrých deset, patnáct minut   vaty navíc. To snížilo   účinnost bomby z deseti na   osm hvězd. Ale i tak   zábavné. Parta vitálních   dědků a babiček se   radostně prostřílí od   regálů v supermerketu (pro   důchodce symbol pomalé   smrti), až do sklepení   samotného Kremlu,   slibujícího smrt rychlou   (pokud máte u sebe kapsli s   jedem). No jo, Kreml. Povinná   špionážní exotika pro   Američany, vítaný terč pro   nás, bývalou ruskou   gubernii. Tentokrát ale   Rusáci docela zklamali,   veškerou zábavu, jim i nám,   musela obstarat ta nezvaná   návštěva. A šílený   vědec, doktor Hannibal   Lecter, taky nic moc. Holt   masové povraždění milionů   Londýňanů není jeho   šálek čaje. Víc mu to   slušívalo pěkně face to   face se zakusovanými   oběťmi. Ovšem bourák Bruce   Willis bude tou svojí sexy   pleší jednou blýskat snad i   z rakve a Helen Mirren zde   háže prima suché ksichty,   smrtící jak výpary kyseliny   při „čištění“. I   všichni ostatní si tu jízdu   očividně užívali. A John   Malkovich v ovocném klobouku   byl děsně šik. Kvůli   takovýmto zážitkům bych se   na ten důchod nakonec i   těšil :-)
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2015
Pokračování s opět slabým   příběhem postavené opět   na hereckých výkonech a   opět to celkem funguje. Pokud   se vám líbila jednička tak   dvojka vás ničím nezklame.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.5.2014
Ten vraždí toho a ten zas   toho a všichni dohromady   vraždí dědka s červenou   rtutí. Bezva námět. Teda   pokud jste sadisti,   militaristi, vrahové, nebo   jinak postižení.. Nějak   jsem v příběhu nemohl   najít žádnou kladnou   postavu. A nejdůležitější   mezi tím vražděním je   mluvit slušně a nepoužívat   sprostá slovíčka! Trapas..   Doufal jsem že se dočkám   aspoň nějaké řízné   hudby, ale nestalo se. Dokonce   i v závěrečných titulcích   byla jenom impotentní   podkresovka. Film jsem přesto   dokoukal a jednou nebo   dvakrát se i zasmál.
ras84
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2014
Red 2 (2013)
samé klišé, otrepaná   zípletka, logiky to nepobralo   ani za mak, priemerné akčné   scény, réžia, kamera,   hudba, proste všetko sotva na   priemerné B-čko? áno.
ALE! ono je to všetko   dávkované v tak perfektne   namiešanom drinku, že ho   vyzunknete na ex a požiadate   o ďalší. celý film sa   niečo deje a aj napriek   dlhšej stopáži sa   nestihnete nudiť, herecké   obsadenie na čele s   excelujúcimi malkovichom a   mirren vám to proste   nedovolí.

+   herci, ktorí si očividne   svoje úlohy užívajú a   bavia seba a havne nás,   divákov
+ film má   dostatočný nadhľad a   neberie sa príliš vážne
+ akčné scény sú pekne   natočené
+/- pre   hnidopichov prepálená akcia   a nelogické lapsusy deja.

osobne som si film   skvelo užil a bavil sa na   výbornú. brusík si po   sfušovanej die hard 5   napravil povesť vo veľkom   štýle.
brizaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2013
Předně díky našemu   obchodnímu partnerovi,díky   kterému jsme mohli vidět   film ještě dříve, než   individua typu Spáčilová   apod. Ale k filmu... První   díl byl super a dvojka   zdárně pokračuje.Johny   ještě větší blázen než   minule,Bruce si jede svůj   standard,Tondu Hopkinsů snad   ani nemá cenu komentovat a   Helča jako zabiják je   naprosto k sežrání.Navíc   není moc slepých míst,film   má spád a nakonec to uteče   jako voda. Přemýšlel   jsem,kolik dát,ale bavil jsem   se vrchovatě,takže 10 a   basta :)
wolvie95
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Slabšie pokračovanie
Red 2 má oproti jednotke   celkom závažný problém - a   to ten, že nedokáže   patrične dejovo strhnúť.   Už od začiatku sa tu strieda   jedna lokácia za druhou, ale   s tým by som nemal žiadny   problém. Veď aj v Red   jednotke sa dej premiestňoval   z jedného miesta na ďalšie   - avšak zatiaľ, čo v   predchádzajúcom filme mal   dej patričné obrátky a   dokázal veľmi dobre   strhnúť už od samého   začiatku, tu sa také nič   nedeje. Nedokázal som sa   včas naladiť a začal som sa   baviť približne asi až v   polovici filmu. Čo je veľká   škoda. Pretože sa opäť   stretla skvelá herecká   zostava aj s niektorými   novými posilami - mňa   jednoznačne najviac potešil   Byeong-heon Lee. K záveru to   naberá na obrátkach so   slušnou akciou a práve to   vyzdihlo film na ľahký   nadpriemer. Pozretie   neľutujem, v niektorých   miestach som sa dobre pobavil,   ale na údernosť jednotky to   rozhodne nedosahuje. Takže   odo mňa len veľmi slušné   3*. (60%)
emkohacko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2015
já tenhle film
prostě miluju:-) tak jako   prvni dil. Dokonaly humor,   extremne nebezpecne hlasky a   hvezdne obsazeni. Co dodat...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih26846minih26846Klícka (1971) [TV inscenace] 
Klícka n
minih70796minih70796S ledovým klidem (2011) 
The Cold Light of Day n
minih64357minih64357Varieté (2010) 
Burlesque n
minih114332minih114332Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 
Fantastic Beasts and Where to Find Them n
minih78335minih78335Iron Sky (2012) 
Iron Sky n
minih22296minih22296Velké manévry (1955) 
Les Grandes manoeuvres n
minih70547minih70547Exmanželka mého života (2004) 
L'ex-femme de ma vie n
minih36006minih36006Jana Eyrová (1972) [TV seriál] 
Jana Eyrová n
minih25353minih25353Příběhy včelích medvídků (1984) [TV seriál] 
Příběhy včelích medvídků n
minih27890minih27890Kluci nepláčou (1999) 
Boys Don't Cry n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Red (2010)

 Red (2010)
Red n
RED
Žánr: akční / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Schwentke

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10